Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
AUDI_freak
Nov uporabnik

Napisal/-a AUDI_freak To jun 09, 2009 11:52 am

krimic je napisal/-a:Ja to je tko v sosednjih drzavah pac ne poznajo slovenske zavisti.. :D
Reku bom sam to da do zdej se nism prpelu avto na noben show v sloveniji razen na gospodarca lani,in nc druzga k pluvanje pa pluvanje noben pa noce slisat da taki avte delamo zase tko k se nam dopadejo in to je to.Kritika je pa sicer zmeraj dobrodosla samo ne tako kot je pri nas sam kritika pa nc pohval pa makar sam za spodbudo :P :D

podpišem se pod to.... :P
AudiA6_freak

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo To jun 09, 2009 12:13 pm

AUDI_freak je napisal/-a:in pol se spet eni čudijo zakaj obiskujemo raje showe v sosednij državah....

malo si preberite komentarje na drugih forumih o showih po tujini....... :P

je kar zanimivo.... :twisted: :twisted:

LP

show je uspel do konca...spet se dela "štala" preko foruma...tisti k so bli na showu so bli zadovolni...more pa spet folk na forumu delat zdraho in provocirat,da nastane...to kar je...

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind To jun 09, 2009 12:31 pm

Pollo je napisal/-a:show je uspel do konca...spet se dela "štala" preko foruma...tisti k so bli na showu so bli zadovolni...more pa spet folk na forumu delat zdraho in provocirat,da nastane...to kar je...

zakleni temo pa je ;)

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo To jun 09, 2009 12:37 pm

nisem moderator

krimic
Nov uporabnik

Napisal/-a krimic To jun 09, 2009 2:53 pm

Ne pluvam po showu sm bil tm pa sm z druzbo uzival,sm pa reku da svoj avto nam vec prpelou na nase shove.Zato ker vas je dost na tem forumu al pa showih k hvalte sam svoje drugo je pa vse zanic.Skratka sm poslusou mimoidoce komentarje pa nc druzga k sam pluvanje.Nekateri mamo pac drugacno domislijo glede predelav avtomobilov pa zato drugih ne kritiziram ker pac vem da so vlozil v svoj avto velik casa dnarja in truda,tko da je vsak predelan avto lep po svoje! :D

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 To jun 09, 2009 5:36 pm

Pollo je napisal/-a:
rok46 je napisal/-a:sami neki "hudi" avtomobili :lol:

pa to ne moreš verjet v kakšnem se folk vozi :? beli bmw 3 je v samem vrhu stylinga!

kaj manjka bmw-ju...je eden redkih u SLO k je naredu armaturo iz nule...veš kaj to pomen...vsaka linija je bila ročno narejena...kar se tiče same izvedbe lahko rečš samo kapo dol za trud(ki ga je preveč)...na zunanjosti ma par napak(mankajo meglenke, potolcen tu pa tam) ostalo je tko kot se zagre (m style)...
seveda je najlažje spluvat in to je to...

tista armatura je zate iz nule? :shock: :lol: jst nevem kakšne kriterije mati osebno,ampak če je tisto iz nule, sem jst bicikl! dej malo poglej kako so deli skupi dani, kako je šivano, tista neka lesena iverka sred "armature" in "sportski" volan...adijo ne

druzga sploh ne bom komenterou

ni to pluvanje, to je samo realno stanje, moja osebna ocena!
Slika

Uporabniški avatar
BWarrior
Nov uporabnik

Kraj: Brežice

Napisal/-a BWarrior To jun 09, 2009 5:58 pm

S-line- je napisal/-a:
BWarrior je napisal/-a:http://www.youtube.com/watch?v=L4K956A5YYs&feature=channel_page

evo tuki sem na hiter sestavu en 9 min posnetek iz avtoshow v kk....ne se pritoževat ker ni neki kvalitetn narjen. :lol:

men ga ne sprejme,pa sem probau ne 2h pc-jih :?:

http://www.genspot.com/video-189515/avt ... eland.aspx evo sem dal na genspot video..upam da bo zdaj delovalo ;)

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo To jun 09, 2009 6:06 pm

rok46 je napisal/-a:
Pollo je napisal/-a:

pa to ne moreš verjet v kakšnem se folk vozi :? beli bmw 3 je v samem vrhu stylinga!

kaj manjka bmw-ju...je eden redkih u SLO k je naredu armaturo iz nule...veš kaj to pomen...vsaka linija je bila ročno narejena...kar se tiče same izvedbe lahko rečš samo kapo dol za trud(ki ga je preveč)...na zunanjosti ma par napak(mankajo meglenke, potolcen tu pa tam) ostalo je tko kot se zagre (m style)...

tista armatura je zate iz nule? :shock: :lol: jst nevem kakšne kriterije mati osebno,ampak če je tisto iz nule, sem jst bicikl! dej malo poglej kako so deli skupi dani, kako je šivano, tista neka lesena iverka sred "armature" in "sportski" volan...adijo ne

pol si pa zaleten bicikl...poglej slike naslednic pa bos potem glasen..samo tebi pac ne kapne da avto se ni do konca narjen in je šel na show da je lahko tekmoval v akustiki.zakaj ne gres akustiko.si piskat kako majo skatle narjene..
pa če se n e spoznaš o lesu bodi tiho(iverka.press)...upam da mi bos naslednic razlozu glede sivanja :roll:

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Napisal/-a rok46 To jun 09, 2009 6:36 pm

Pollo je napisal/-a:
rok46 je napisal/-a:
Pollo je napisal/-a:

pol si pa zaleten bicikl...poglej slike naslednic pa bos potem glasen..samo tebi pac ne kapne da avto se ni do konca narjen in je šel na show da je lahko tekmoval v akustiki.zakaj ne gres akustiko.si piskat kako majo skatle narjene..
pa če se n e spoznaš o lesu bodi tiho(iverka.press)...upam da mi bos naslednic razlozu glede sivanja :roll:

pa kaj je s tabo? si na nivoju 15-letnika al kako? slike sm si ogledou dobro, zato sem tud podal svoje mnenje, če pa je narejen do konca al pa me, me ubistvu sploh ne zanima, podal sem svoje mnjenje na trenutno stanje. in zakaj naj bi šeu na akustiko "piskat" ? grow up! ja res, o lesu se ne spoznam, mi je ubistvu tud useeno, kakšno "iverko" daje na armaturo, zarad mene lahko tud od jupola pokrov gor nabije, pa avto s tom&jerry nalepkam polima! grš skor ne more bit

zdj pa oprosti če sm od tvojga lupčka avto skritizerou, sam j*** ga, niso usi za "stajlerje" :lol:
Slika

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo To jun 09, 2009 7:47 pm

gre se zato,da folk spluva avto ne da bi ga od blizu vidu kaj šele da bi se pozanimu kok je dela bilo vloženga...kot pravm najlažji je vse spluvat...

Uporabniški avatar
S-line-
Stalni uporabnik

Kraj: sl.konjice

Napisal/-a S-line- To jun 09, 2009 8:05 pm

rok46 je napisal/-a:pa kaj je s tabo? si na nivoju 15-letnika al kako? slike sm si ogledou dobro, zato sem tud podal svoje mnenje, če pa je narejen do konca al pa me, me ubistvu sploh ne zanima, podal sem svoje mnjenje na trenutno stanje. in zakaj naj bi šeu na akustiko "piskat" ? grow up! ja res, o lesu se ne spoznam, mi je ubistvu tud useeno, kakšno "iverko" daje na armaturo, zarad mene lahko tud od jupola pokrov gor nabije, pa avto s tom&jerry nalepkam polima! grš skor ne more bit

zdj pa oprosti če sm od tvojga lupčka avto skritizerou, sam j*** ga, niso usi za "stajlerje" :lol:
:!:
bi si pomoje mogu ti kam zabit tist pokrov od jupola. :o
grow up!
Senad::::zate velja isto
My Life Your Entertainment

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Napisal/-a rok46 To jun 09, 2009 8:21 pm

dej ne skač še ti zdj zravn

vrjamem pa da ste se mel lepo :)
Slika

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK To jun 09, 2009 8:53 pm

Jao otroci... :roll:

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing To jun 09, 2009 9:03 pm

No res je da je vsaka predelava stvar okusa. Nekaj pa je tudi res: verjamem da je bilo v belega BMW-ja vloženega veliko truda, ni pa potem zaradi tega upravičeno zagovarjati, da je delo narejeno kakovostno in z okusom. V tem primeru je zgrešeno oboje.

Po logiki nekaterih je potem lahko zmagovalec vsak, ki vloži veliko truda in sredstev?! Ne, zmagovalec mora imeti nekaj kar drugi nimajo in to je kakovosten in zgleden okusen izdelek.

Uporabniški avatar
S-line-
Stalni uporabnik

Napisal/-a S-line- To jun 09, 2009 9:15 pm

mihaing je napisal/-a:No res je da je vsaka predelava stvar okusa. Nekaj pa je tudi res: verjamem da je bilo v belega BMW-ja vloženega veliko truda, ni pa potem zaradi tega upravičeno zagovarjati, da je delo narejeno kakovostno in z okusom. V tem primeru je zgrešeno oboje.

Po logiki nekaterih je potem lahko zmagovalec vsak, ki vloži veliko truda in sredstev?! Ne, zmagovalec mora imeti nekaj kar drugi nimajo in to je kakovosten in zgleden okusen izdelek.

se podpisujem :!:
sam problem je da pri nas tega ne gledajo,in pol nastane en problem! vsi delajo avte po pravilniku.

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind To jun 09, 2009 10:24 pm

S-line- je napisal/-a:sam problem je da pri nas tega ne gledajo,in pol nastane en problem! vsi delajo avte po pravilniku.

sem se hotel vzdrzati komentarjev in samo brati pa vendar....
vsak avtoshow poslusam od sodnika da 16col za starega twinga ni nic da ima njegov kolega 17 itd itd...zmer ga prasam ce se vozi...ce se kdaj vozijo 4je ce drgne itd...ampak pomislte kako bi zgledal twingo v podnu brez bodykita pa 17 col...traktor kaj pa drugega, pa se ne vozen...ampak bi tam vse tocke pobral...ze za 16tke je blo treba ene dve predelavi narest...ampak to nima veze...
pa daj odbijace pa daj pragove...pa zakaj....avto imam za vsakodnevnih 100km in ce se kaj zgodi grem po drug odbijac lahko na odpad ali v trgovino...in se avto kot tak mi je vsec kakrsen je :) torej po mojem okusu in ne po str okusu...in je na avtu skoraj vse funkcionalno razen dolocenih malenkostnih styling dodatkov...ampak pustmo to, to je ze druga zgodba...
strinajm se da premal gledajo avto kot celota...
je pa res da mora biti vsak trud cenjen...sto ljudi sto cudi...
ce gledamo bmw-ja bi mu mogoce vsaj volan v barvi armature pasal...ampak mogoce dec to namerava se narest...kot vecina ljudi predelujemo avto dlje casa ne cez noc...tudi moj volan ne pase vec v avto...bo enkrat lepsi...ampak za letos je to to :)
lp

Uporabniški avatar
S-line-
Stalni uporabnik

Napisal/-a S-line- To jun 09, 2009 10:35 pm

BWarrior je napisal/-a:http://www.genspot.com/video-189515/avtoshow-krsko-raceland.aspx evo sem dal na genspot video..upam da bo zdaj delovalo ;)

ej a mi lahk prek msn-ja posljes tale video? prosim

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Senad To jun 09, 2009 11:28 pm

sline, kaj bos ti skapiral da ce nekaj ni lepo pol ni lepo, pa je vse eno al to stane 20€ al pa 3000€, pa nima veze al je delano 20min al pa 2 mesca.

mi res grete na zivce tisti ko mislite da ce je nekaj drago, pa ce se je dolgo delalo, da pa zdaj je to fuuuuuuuuuuuuuuuuul vredno pa fuuuuuuuuuuuuuuul lepo pa najboljse, pa vsi morjo pisat kak jim je vsec. ce ni lepo pac ni lepo, kaj mi pises growup pa take... ti odrasti, pa razumi da če narodu nekaj ni lepo pač ni lepo, kaj nekaj kontriras skoz pa prepricujes narod v nasprotno kaj trdijo.

pa ni misljeno na bmwja, ampak na kar nekaj avtov na tem showu.

jaz tut ce bi mel dnar, bi mojega audija porihtal v enem mescu, pa ga kazal po showih, ker pa trenutno nimam dnara za tako predelavo, pa se ne rinem na showe pa se na vlko ne kurcim kak je blo treba truda v to vlozit bla bla bla.

najbolse pol da vsak napise kolko cajta je rabo za predelavo pa kolko dnara je vlozo, pa naj pol sodniki skalkulirajo keri je najvec porabo, pa je tisti zmagovalec pol.
67,0420305 Vseh statistik ni natančnih.

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo To jun 09, 2009 11:49 pm

jst sm zacel pisat ker je rok46 začel pisat "kako se lahko tak avto prikaže na showu in tako naprej"...bolj sm mu dopovedoval, da sploh ni tekmoval na Str bolj je provociral...v nos mi gre predvsem to,da folk ne ceni vloženega truda...ker se navezuje tema na bwm, naj še sam povem da avto ni brez napak je še nekaj dela pred njim, samo da pa po forumu berem taka blatenja medtem k lastnik še dela avto...ja super, res motivacija za naprej
me preseneče kako da se ne noben v pimped-ov avto obdrgnu prejšna leta zarad detaljlov tle pa na vrat na nos takoj pisat na forum.
večina k je bla na showu je rekla da je blo super organizirano in super izpeljano...problem je nastal od brihtolov k se ne morjo zadržat pa začet pluvat glede na linkane slike...potem se pa piše za vse druge evente/showe po Sloveniji kok so "oh in sploh super, kako se se mel fajn" a fora je v tem da so to v večini isti avti kot na Str-u , ampak kokr je v navadi je treba Str itq spluvat, da se bo lahk rekl kok je fajn u tujini pa na drugih šovih...poraz :evil:

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Senad Sr jun 10, 2009 12:13 am

pa sej verjamem da ste se meli cool, sploh nevem kaj mate to str al kaj omenjas, predvidevam da neki pravilnik al kaj... sej vse eno, pač eni menimo da je blo dost rižote na showu tako kot ponavadi.

sej cool, cenim trud, tut sam vem kak sem se j*** ko sem felne menjavo, rabim distancnike rabim sraufe ovo ono čoha tam čoha tu, idi tja po ono kupi ovo, pripelji ni pravo, spet zamenjaj, kaj šele da bi armaturko delo al pa preoblačo... samo ne pa delat zdaj bum ce nekomu ni vsec oni bmw npr, ali pa keri drugi avto. pač enim je cool enim ni, noben pa ne spodbija truda ki je vlozen.

pa smo spet sli na off...
67,0420305 Vseh statistik ni natančnih.
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost