S-line- je napisal/-a:sam problem je da pri nas tega ne gledajo,in pol nastane en problem! vsi delajo avte po pravilniku.
sem se hotel vzdrzati komentarjev in samo brati pa vendar....
vsak avtoshow poslusam od sodnika da 16col za starega twinga ni nic da ima njegov kolega 17 itd itd...zmer ga prasam ce se vozi...ce se kdaj vozijo 4je ce drgne itd...ampak pomislte kako bi zgledal twingo v podnu brez bodykita pa 17 col...traktor kaj pa drugega, pa se ne vozen...ampak bi tam vse tocke pobral...ze za 16tke je blo treba ene dve predelavi narest...ampak to nima veze...
pa daj odbijace pa daj pragove...pa zakaj....avto imam za vsakodnevnih 100km in ce se kaj zgodi grem po drug odbijac lahko na odpad ali v trgovino...in se avto kot tak mi je vsec kakrsen je

torej po mojem okusu in ne po str okusu...in je na avtu skoraj vse funkcionalno razen dolocenih malenkostnih styling dodatkov...ampak pustmo to, to je ze druga zgodba...
strinajm se da premal gledajo avto kot celota...
je pa res da mora biti vsak trud cenjen...sto ljudi sto cudi...
ce gledamo bmw-ja bi mu mogoce vsaj volan v barvi armature pasal...ampak mogoce dec to namerava se narest...kot vecina ljudi predelujemo avto dlje casa ne cez noc...tudi moj volan ne pase vec v avto...bo enkrat lepsi...ampak za letos je to to
lp