Srečanja avtomobilskih navdušencev...

prideš na srečanje?

da
11
29%
ne
17
45%
ne vem
10
26%

Skupaj glasov : 38

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Pe nov 28, 2003 12:00 am

darkdog23 in kaj mislis s tem povedat :roll: :roll: :roll:
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

dolenc
Novinec

Napisal/-a dolenc Pe nov 28, 2003 12:13 am

mal hoče provocirat, ker jim administratorji take teme zaklepajo, mal je najbrž namenoma spregledov, da gre za nadaljevanje starega posta...

pustmo ga, naj piše kar hoče, kr je treba se bomo mi tako na zaptem delu zmenil.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Pe nov 28, 2003 9:41 pm

ja vem sam ker je Tommo pokazal zanimanje za vclanitev sem mu kr na postu odgovoril sej je itak vseen.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Zazko
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Zazko Če mar 11, 2004 9:15 pm

Ej a internetno stran ze mate? Zato k naslov v podpisu seata mi ne prime!
Bi se interesiru za upis!

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Če mar 11, 2004 9:27 pm

Zazko je napisal/-a:Ej a internetno stran ze mate? Zato k naslov v podpisu seata mi ne prime!
Bi se interesiru za upis!

Zazko web stran še ne deluje poglej pa si naš forum in se prijavi.pa bomo tam razčistili OK
Poglej si
http://www.seat-tuning-club-forum.tk/

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Sr mar 17, 2004 6:35 pm

Če koga zanima nas lahko pride pogledat 20 marca ob 17 uri na parkirišču za halo a v BTC-ju vsi navdušenci Seat vozil vabljeni.
SEATTUNINGCLUB

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Sr mar 17, 2004 6:39 pm

kot zastopnik kluba naprošam administratorja da temo zaklene.

(rok uporabe je poteku :P )
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Sr mar 17, 2004 6:42 pm

zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Sr mar 17, 2004 6:55 pm

HUGO_BOSS je napisal/-a:kot zastopnik kluba naprošam administratorja da temo zaklene.

(rok uporabe je poteku :P )

tvoja želja moj ukaz, z veseljem :D
Slika
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost