mattey je napisal/-a:damjan je napisal/-a:he he evo tud mene.
blo je fajn,udeležba je bila kar uredu,veliko poznanih ljudi,nekaj tudi novih poznanstev...
uporabnik jegrmajster je res faca...sam mi moškki se ga mormo včasih izogibat...ne mary???
veliko lepih avtekov, najbolj me je pa impresioniral beli polo z 1.8 turbo (od TT-ja) mašino ...zelo kvalitetno narejena zadeva,tako pod haubo kot v notranjosti,še posebej so vsi občudovali armaturo oblečeno v material....(mehek na otip):):)
vglavnem blo je fajn in tudi vreme je zdržalo...
je kakšna slika tega polota?
Drugače je bilo res super... zgleda, da sem se prehitro odpravil in zamudil vso slikanje.
Lp
jst žal nimam nobene slike ker sm od navdušenja čist pozabu slikat.je pa stara linija polota...6n oznaka.sej je na eni od slik ki jih je rumena ibiza dala gor...tist beli z intercoolerjem naprej v odbijaču...nemoreš falit:):)
drugače pa GTI 6 ni nobena redkost,vsaj za moje pojme ne.V črnomlju si ga lasti prijatelj že mislim da 3 mesece,v ljubljani jih je kar nekaj( videno in preverjeno)
pa tudi na GTI meetu zdj je bil eden +1 1.4tfsi z 19 col feltnami in prednjo GTI masko ki se že prodaja na avto netu star pol leta z 20.000 kilometri.
tale:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3166578&show=1
ima pa GTI ki se je gonil tam po meetu tako negravžen zvok da je joj....meni se ne zdi kot neko grgranje ampak dobesedno misliš da avto trokira,ko DSG prešalta...MOJE MNENJE SEVEDA