Courage™ je napisal/-a:Hvala bogu da cloveku voljo vzames, da takih skropucal cimmanj videvas na cesti.
Nemoreš tako govorit o človeku ki ga ne poznaš.
Nepravilno in kritično je da kritiziraš njegov okus..
A misliš da je tvoj wnb pimped avto vsem tako super všeč?
Odkrito rečeno NE.
In prosim za spremembo enkrat nehajte samo govorit in kritizirat ter začnite spoštovat človeka da se trudi, in da je naredil to kar je naredil. Navsezadnje je dal svoj trud, svoj denar v svojo vozilo tako da nevem kje vas tako to boli.
Osebno me kar zaboli da bi predstavil moje vozilo tukaj ker si že predstavljam tisoč in en komentar kako ne paše tisto in ono ali obratno in verjemi nimam odvečnih plastik na avtu ampak se mi preprosto ne da ukvarjat z nekom ki je kvazi prvak v tuningi tako ali drugače..
Preprosto povedano vsakomur svoj ideal, in prosta volja ustvarjanja kar dela s svojim avtom.. Če je grd ali lep lastniki je verjetno popoln in skrbi zanj kot bi bil ravno pripeljan iz avtohiše in to je to, za mene osebno ves namen..
Zdaj pa hitro popljuvat moj post, moje besede itd, saj po vseh forumih in šovih ne slišiš nič druga kot to.. Povej za spremembo kaj pozitivnih besed ali pa ostani raje tiho in ne komentiraj ter nabijaj postov v prazno.
Ter lep preostanek dneva : )