Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
Dark Vader
Novinec

Kraj: Sv.Trojica

Napisal/-a Dark Vader To jul 06, 2010 11:08 am

Interscope je napisal/-a:
ManIAK je napisal/-a:
dgreso je napisal/-a:x2. spredn odbijač je totalno mimo. sem videl par avtomobilov s tem odbijačem pa nobenmu ne paše

VRZ strikes again. Kako lahko rečeš da nobenemu ne paše? Očitno par let nazaj nisi vidov scenica s tem odbijačem.... krasota od avta..

Ne žali vrz , boš mel še ti dartvader bando na hofu... oops

:twisted: - verjami - ni jih malo

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay To jul 06, 2010 11:44 am

"boste dobili svi po pički" :lol:
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
Dark Vader
Novinec

Napisal/-a Dark Vader To jul 06, 2010 12:04 pm

hihihi :lol: hihihi

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a dgreso To jul 06, 2010 12:12 pm

ManIAK je napisal/-a:
dgreso je napisal/-a:x2. spredn odbijač je totalno mimo. sem videl par avtomobilov s tem odbijačem pa nobenmu ne paše

VRZ strikes again. Kako lahko rečeš da nobenemu ne paše? Očitno par let nazaj nisi vidov scenica s tem odbijačem.... krasota od avta..

pa ne sam scenic, jih je še ene par s tem "odbijačem".

Uporabniški avatar
Dark Vader
Novinec

Napisal/-a Dark Vader To jul 06, 2010 12:18 pm

Očitno zgleda tak, če hočeš met mir na forumu (da ti avta ne popluvajo, pokozlajo in poserjejo), da preden se kaj spraviš delat prej za mnenje vprašaš ''kralje avtomobilizma'' al pa da niti slučajno se ne prikažeš na kašnem showu ali meetu.

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC To jul 06, 2010 1:35 pm

Courage™ je napisal/-a:Nena totega merđota vozi lastnik trgovine z laptopi tam pri bivsem ligroju ?

a.a ovi genialec ma petico ..

Sej ideja z lučmi je genialna to pa je tud to .. zanimajo me slike ker sem vido avto v delu pa me malo zhanima kak je zadeva izpadla na koncu ... ne tolko iz idejnega bolj iz tehničnega vidika izvedbe.Tak hvala za sliko se kaka od bližje dobrodošla če ma kdo.
Slika

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a dgreso To jul 06, 2010 1:44 pm

Dark Vader je napisal/-a:Očitno zgleda tak, če hočeš met mir na forumu (da ti avta ne popluvajo, pokozlajo in poserjejo), da preden se kaj spraviš delat prej za mnenje vprašaš ''kralje avtomobilizma'' al pa da niti slučajno se ne prikažeš na kašnem showu ali meetu.

delaš ga itak za sebe. mnenja so pa vedno deljena. meni ni problem lastniku na šovu povedat ka si mislim o njegovem avtomobilu. marsikomu sem že pa če bo potreba bom še komu dal svoje mnenje ;) če se pa folku tak stil nebi dopadel ga pa itak nebi meli na avtih.
meni se na žalost ne

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC To jul 06, 2010 1:46 pm

Dark Vader je napisal/-a:Očitno zgleda tak, če hočeš met mir na forumu (da ti avta ne popluvajo, pokozlajo in poserjejo)

.. moreš pokazat malo dobrega okusa in občutka za skladnost.Tak ko vsak nima talenta da bi bil frizer, kuhar, modni oblikovalec ali pa zidar ... nima vsak talenta da bi bil oblikovalec avtomobilov ... in izdelki so neodvisno od stroke pač temu primerni.
Samo ker pač slabo pripravljenega in skritiziranega šnicla ljudje ne poistovetijo z svojo moškostjo kot se to očitno dogaja v avtombilizmu pri oblikovnih polomijah od avtomobilov .. tam ni pol jokanja in stokanja .. tukaj pač je ;)
Slika

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Kraj: Toti Cjele

Napisal/-a Black_Racer® To jul 06, 2010 3:27 pm

Dark Vader je napisal/-a:Očitno zgleda tak, če hočeš met mir na forumu (da ti avta ne popluvajo, pokozlajo in poserjejo), da preden se kaj spraviš delat prej za mnenje vprašaš ''kralje avtomobilizma'' al pa da niti slučajno se ne prikažeš na kašnem showu ali meetu.

Še malo pa bojo serisjki avti začel hodit na showe če se bo tk nadaljevalo ker bo vsakega sram kaj gor navest zaradi nekih čvek :lol:
1 3 5
2 4 6 R

Uporabniški avatar
Dark Vader
Novinec

Napisal/-a Dark Vader To jul 06, 2010 4:37 pm

Black_Racer® je napisal/-a:

Še malo pa bojo serisjki avti začel hodit na showe če se bo tk nadaljevalo ker bo vsakega sram kaj gor navest zaradi nekih čvek :lol:

točno to sem mislil. Men se tudi marsikateri ne dopade in to tudi mariskateremu rečem, samo ne na tak način, da človeku voljo vzameš, da še sploh kaj dela. 1000 ljudi 1000 čudi - enim je všeč drugim ne - zato pa je več stilov predelav. Zdi pa se mi čudno, da tak fejst po forumih clean look hvalite na showih pa je mogoče 1 ali 2.

Pa brez veze se mi je o tem obadat, ker je po vsakem showu ali meetu enako - najde se ena fotka katero se rastura do konca in tema se ponavlja.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To jul 06, 2010 5:12 pm

Hvala bogu da cloveku voljo vzames, da takih skropucal cimmanj videvas na cesti.

Mitya
Nov uporabnik

Napisal/-a Mitya To jul 06, 2010 5:18 pm

Courage™ je napisal/-a:Hvala bogu da cloveku voljo vzames, da takih skropucal cimmanj videvas na cesti.

Nemoreš tako govorit o človeku ki ga ne poznaš.

Nepravilno in kritično je da kritiziraš njegov okus..

A misliš da je tvoj wnb pimped avto vsem tako super všeč?

Odkrito rečeno NE.

In prosim za spremembo enkrat nehajte samo govorit in kritizirat ter začnite spoštovat človeka da se trudi, in da je naredil to kar je naredil. Navsezadnje je dal svoj trud, svoj denar v svojo vozilo tako da nevem kje vas tako to boli.

Osebno me kar zaboli da bi predstavil moje vozilo tukaj ker si že predstavljam tisoč in en komentar kako ne paše tisto in ono ali obratno in verjemi nimam odvečnih plastik na avtu ampak se mi preprosto ne da ukvarjat z nekom ki je kvazi prvak v tuningi tako ali drugače..

Preprosto povedano vsakomur svoj ideal, in prosta volja ustvarjanja kar dela s svojim avtom.. Če je grd ali lep lastniki je verjetno popoln in skrbi zanj kot bi bil ravno pripeljan iz avtohiše in to je to, za mene osebno ves namen..

Zdaj pa hitro popljuvat moj post, moje besede itd, saj po vseh forumih in šovih ne slišiš nič druga kot to.. Povej za spremembo kaj pozitivnih besed ali pa ostani raje tiho in ne komentiraj ter nabijaj postov v prazno.

Ter lep preostanek dneva : )

Uporabniški avatar
_IceMan_
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a _IceMan_ To jul 06, 2010 6:40 pm

Mitya je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:Hvala bogu da cloveku voljo vzames, da takih skropucal cimmanj videvas na cesti.

Odkrito rečeno NE.

In prosim za spremembo enkrat nehajte samo govorit in kritizirat ter začnite spoštovat človeka da se trudi, in da je naredil to kar je naredil. Navsezadnje je dal svoj trud, svoj denar v svojo vozilo tako da nevem kje vas tako to boli.

Osebno me kar zaboli da bi predstavil moje vozilo tukaj ker si že predstavljam tisoč in en komentar kako ne paše tisto in ono ali obratno in verjemi nimam odvečnih plastik na avtu ampak se mi preprosto ne da ukvarjat z nekom ki je kvazi prvak v tuningi tako ali drugače..

Preprosto povedano vsakomur svoj ideal, in prosta volja ustvarjanja kar dela s svojim avtom.. Če je grd ali lep lastniki je verjetno popoln in skrbi zanj kot bi bil ravno pripeljan iz avtohiše in to je to, za mene osebno ves namen..

Zdaj pa hitro popljuvat moj post, moje besede itd, saj po vseh forumih in šovih ne slišiš nič druga kot to.. Povej za spremembo kaj pozitivnih besed ali pa ostani raje tiho in ne komentiraj ter nabijaj postov v prazno.

Če še ne veš je forum za to tukaj, da lahko vsak napiše svoje mnenje, ki bi naj bilo v mejah normale. In če nekomu avto ni všeč lahko to tudi napiše. Vsak ima svoj okus in tako vedno bo.

Pa naj bo v SLK-aja vloženega še nvm koliko denarja, meni enostavno avto ni všeč, ker je sprednji odbijač za bruhat in enostavno ne sodi na ta avto, pa naj bo nvm kakšna "extreme" predelava...

To je že neka klasika od avta, pri katerem velja, da je manj več. Če pa ti grejo komentarji tako v nos pa poglej vstran ali pa se pritoži na sončno upravo.

Pa brez zamere in še lep večer naprej! :pivo
Zadnjič spremenil _IceMan_, dne To jul 06, 2010 6:41 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
P4TO
Novinec

Napisal/-a P4TO To jul 06, 2010 6:40 pm

Pošteno povedano Mitya. Kaj dokažeš s tem da nek avto vlačiš toliko po zobeh?...da je zanimiv, nekaj posebnega :) In to je to kar je potrebno na cesti- nekaj nevsakdanjega, unikatnega, kar pa žal ne more bit vsem povšeči.
Tudi sam ne bom predstavljal svojega avta na tem forumu, prav zaradi takih ki druga ne znajo kot pa človeku pokvarit vso veselje. Osebno raje izdelek ne komentiram ali pa vsaj pohvalim človeka za trud ker dobro vem kaj je potrebno da si nekaj ustvariš.

Brez zamere ampak ni pošteno in niti najmanj primerno tako tolčt po nekomu in to za njegovim hrbtom.

PS: Lastniki "posebnih" avtov, ne se dat :-P avto imamo zase in ne za druge.
Ženske pozor!!! Moški smo kot avti, če ne pazite, končate pod nami! :P

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC To jul 06, 2010 7:28 pm

Me zanima kolk bi cenli moj trud in inovativnost če bi si nalimal 10 umetnih 30cm dolgih roza tičev na streho pa se potegoval za najbol extremno predelavo.

Eno so kreativne predelave ki ti niso všeč pa rečeš stvar okusa eno pa je tlačenje som look spojlerjev na avtomobile.
Slika

Mitya
Nov uporabnik

Napisal/-a Mitya To jul 06, 2010 7:32 pm

_IceMan_ je napisal/-a:
Mitya je napisal/-a:

Odkrito rečeno NE.

Če še ne veš je forum za to tukaj, da lahko vsak napiše svoje mnenje, ki bi naj bilo v mejah normale. In če nekomu avto ni všeč lahko to tudi napiše. Vsak ima svoj okus in tako vedno bo.

Pa naj bo v SLK-aja vloženega še nvm koliko denarja, meni enostavno avto ni všeč, ker je sprednji odbijač za bruhat in enostavno ne sodi na ta avto, pa naj bo nvm kakšna "extreme" predelava...

To je že neka klasika od avta, pri katerem velja, da je manj več. Če pa ti grejo komentarji tako v nos pa poglej vstran ali pa se pritoži na sončno upravo.

Pa brez zamere in še lep večer naprej! :pivo

hej, seveda da vem zakaj je forum in vsi temu podobni. Izražanje ter svoboda govora.. Ampak s tem ko izražaš nesramnost in vulgaranost na nek način morda užališ lastnika avtomobila ali koga drugega ki mu je podoben princip avtomobilov všeč. Nikoli neveš ljudlje smo si različni eni imamo bolj debelo kožo za razliko od ostalih..

Po resnici rečeno meni skoraj noben avtomobil ni všeč ki ima toliko plastike gor ampak zakaj pa ne? So prijetni na pogled in je potrebno spoštovat ves trud, čas in denar ki je bil vložen v vsak detajl na avtomobilu kar pa dvomim da ni malo pri popolnoma zrihtanem avtomobilu..

In seveda mi ne grejo komentarji v nos, ampak si zgrešil poanto vsega kar sem ti hotel povedat.. Že tako ali tako smo Slovenci nestrpni drug do drugega in se sovražimo brez razloga, ter je polno razno razne faušije ampak nič kaj za to nemoreš. Ključno je to da če ti avto ni všeč preprosto utihneš v tem primeru nič ne napišeš ampak samo pogledaš ter greš dalje saj verjamem čez 20 sekund boš že imel v glavi popolnoma drugo stvar..

Ter prav tako kot ta MB ni všeč vsem ni nujno da si ti tudi kot osebnost vsem privlačna kajne? : )

A o tem in onem kdaj drugič hočem samo povedat to da je treba spoštovat vsakega posameznika ki se trudi na področju ki mu je ljubo ali je to avtoakustika ali extreme predalava tako ali drugače..

Ter lep večer : )

Mitya
Nov uporabnik

Napisal/-a Mitya To jul 06, 2010 7:36 pm

CockroaC je napisal/-a:Me zanima kolk bi cenli moj trud in inovativnost če bi si nalimal 10 umetnih 30cm dolgih roza tičev na streho pa se potegoval za najbol extremno predelavo.

Eno so kreativne predelave ki ti niso všeč pa rečeš stvar okusa eno pa je tlačenje som look spojlerjev na avtomobile.

Tudi če nalepiš te umetne trake je vsaj majhen trud kajne? :) tako da tako ali drugače je treba spoštovat čeprav je tole kot si omenil resda smešno na pogled..

Kaj je kreativno ali vščeno je od posameznika odvisno in je čisto nespremenljiva stvar tako da očitno je latniku le tega avta všeč ta ''som spojler'' in kaj zato.. :P

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC To jul 06, 2010 7:40 pm

Se strinjam, ampak če bi se jaz odločil ju3 da bom postal baletka vložil v to ognomno časa in se grozno trudil nato živel v prepričanju da sem blazno dober .. v resnici pa bi grozno mimo sekal da bi bolelo ... bi želel da mi ljudje to povejo.
Nismo vsi za vse, samo zato ker se nekdo trudi jaz ne mislim hvalit končnega izdelka če je ta slab .. to se mizi pač podlo.
Slika

Mitya
Nov uporabnik

Napisal/-a Mitya To jul 06, 2010 7:43 pm

CockroaC je napisal/-a:Se strinjam, ampak če bi se jaz odločil ju3 da bom postal baletka vložil v to ognomno časa in se grozno trudil nato živel v prepričanju da sem blazno dober .. v resnici pa bi grozno mimo sekal da bi bolelo ... bi želel da mi ljudje to povejo.
Nismo vsi za vse, samo zato ker se nekdo trudi jaz ne mislim hvalit končnega izdelka če je ta slab .. to se mizi pač podlo.

Jaz te razumem kaj želiš povedat, ampak ostajajo za to milejši načini..

Kljub vsemu temu kar si napisal dvomim da bo lastnik avtomobila odstranil spojler ter dal gor originalnega ali kakšnega temu podobnega.. Tako da je ves trud tukaj zaman :P ;)

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC To jul 06, 2010 7:48 pm

Saj ni namen da ga odstrani ali spemeni ,naj ga ima njegov avto njegov denar .. samo če svoj izdelek postaviš na ogled oz z njim tekmuješ je treba pičakovat in sprejet tudi kako kritiko, ne pa da pol jokaš da se ti godi krivica.
Slika
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov