speedfreak je napisal/-a:Če bi koga moralo bit strah dežja bi bla to midva ki voziva ople pa lahk zarjavijo![]()
![]()
![]()
No potem, pa še jaz, ki vozim KIO. Meni ne rjavi tako hudo. Haha. Zaenkrat sem zraven, sam še žena podpiše potni nalog pa pridem.
LP
King1 je napisal/-a:Kot je že speedfreak napisal za lokacije mislim, da je najbolje za vse, da se dobimo nekje na sredini slovenije. Se pravi okolica ljubljane.
Najbolj nama res diši center ten ten v domžalah, ki je od avtoceste odaljen približno kilometer.
@acid: lepo, da ti razdalja ni problem in upam, da res prideš.![]()
Se pa nama dopade, da je kar nekaj zanimanja za tole srečanje in upam, da vas niso samo besede in da res pridete naokoli
P.s. res pa je, da se bo pač nekdo, ki si želi pridet na srečanje in je od daleč pač malo potrudil in stisnil zobe. Pa saj ni vsak vikend kaj takega.![]()
![]()
acid je napisal/-a:
Meni se domžale zdijo dobra izbira, LJ je že zvlčana vsaj meni.... King1 staremu mačku avtomobilizma razdalja nikol ni bla ovira in bom rade volje prišel ter spoznal še ljudi ki jih ne poznamSicer pa kdor ma namen prit bo tak prišo, to je tak jasno brez kompliciranja
Sem pa vesel, da se bomo po dolgem času srečali ljubitelji vozil vseh znamk.
A pol 15tega datum?
King1 je napisal/-a:acid je napisal/-a:
Meni se domžale zdijo dobra izbira, LJ je že zvlčana vsaj meni.... King1 staremu mačku avtomobilizma razdalja nikol ni bla ovira in bom rade volje prišel ter spoznal še ljudi ki jih ne poznamSicer pa kdor ma namen prit bo tak prišo, to je tak jasno brez kompliciranja
Sem pa vesel, da se bomo po dolgem času srečali ljubitelji vozil vseh znamk.
A pol 15tega datum?
No me veseli, da ti vse ugaja in upam, da se res vidimo. Datum kar drži in če res ne bo kaj nepričakovanega vmes padlo je ta dan potrjen.
lp
mr.ramo je napisal/-a:..a da bi ksne 2 urce kasneje,nebi šlo? ..k nekam se ob 15ih zdi zgodaj ,amo+pk se bo ze dal nekak prilagoditsam zmente se in točne podatke povejte,pa se vidmo
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov