_VeNoM_ je napisal/-a:Tamara je napisal/-a:Kaj sem dodalaPovedala sem svoje mnenje o tebi
Fak sori neki me mede Prej sm Burek jedu ,to je to ja,ma sej ti si pa tud FEJST DEČVA
Hecno, da sem svoj post, ki si ga citiral ze zbrisala

NoName je napisal/-a:p.s. monster, glede na to da si organizator.. a z direktorjem (ali kerim drugim predstavnikom planeta tus) je vse dogovorjeno, da smo lahko tam?
monster_d je napisal/-a:NoName je napisal/-a:p.s. monster, glede na to da si organizator.. a z direktorjem (ali kerim drugim predstavnikom planeta tus) je vse dogovorjeno, da smo lahko tam?
Jutr dobim info a lahko mamo al ne!
bo nam en nas forumec sporocil pa pol napisem!
Eh k*** bomo jih ze napizdili!![]()
Aja pa p.s. nisem organizator, da nebote pol po jugicu mi pljuvali!
ker ga eno uro pred sihtom perem! :P
LP
monster_d je napisal/-a:NoName je napisal/-a:p.s. monster, glede na to da si organizator.. a z direktorjem (ali kerim drugim predstavnikom planeta tus) je vse dogovorjeno, da smo lahko tam?
Jutr dobim info a lahko mamo al ne!
bo nam en nas forumec sporocil pa pol napisem!
Eh k*** bomo jih ze napizdili!![]()
Aja pa p.s. nisem organizator, da nebote pol po jugicu mi pljuvali!
ker ga eno uro pred sihtom perem! :P
LP
mtrkman je napisal/-a:A ma kdo zemlevit kje v celju naj bi to bilo?ops:
_VeNoM_ je napisal/-a:tigrica je napisal/-a:_VeNoM_ je napisal/-a:tigrica je napisal/-a:Tamara je napisal/-a:Tigrica Venom je fejst fant
ok se pravi da imam od tepe priporpčilo glede njega
lp tigrica
le kaj to pomeni
lp tigrica
To pomenda bom mogu spat v Celju ker bom vesele volje
nebom zmožen nazaj domov pelat
tigrica je napisal/-a:lp tigrica_VeNoM_ je napisal/-a:tigrica je napisal/-a:_VeNoM_ je napisal/-a:tigrica je napisal/-a:Tamara je napisal/-a:Tigrica Venom je fejst fant
ok se pravi da imam od tepe priporpčilo glede njega
lp tigrica
le kaj to pomeni
lp tigrica
To pomenda bom mogu spat v Celju ker bom vesele volje
nebom zmožen nazaj domov pelat
ja zakaj pa boš tako vesel![]()
lp tigrica
RegY je napisal/-a:takole:
tigrica, in ostale pičice in pa VENOM - NEHAJTE CHATAT!!!! :ne![]()
bom zaklenil še kje temo, pa makar je za avtomobilizem.com srečanje - boli me jolly!
vprašanje teme je KDO PRIDE, ne pa kdo bo fukal na wcjih, kdo in kako bo se zalizoval, pecal... če se ne upate pecat na srečanju, pa si mislite, da se boste lahko napecali že tukaj preko, ste pa navadni nesposobneži
LP in nehajte s tem!
RegY je napisal/-a:...ne pa kdo bo fukal na wcjih, kdo in kako bo se zalizoval, pecal...
maky je napisal/-a:RegY je napisal/-a:takole:
tigrica, in ostale pičice in pa VENOM - NEHAJTE CHATAT!!!! :ne![]()
bom zaklenil še kje temo, pa makar je za avtomobilizem.com srečanje - boli me jolly!
vprašanje teme je KDO PRIDE, ne pa kdo bo fukal na wcjih, kdo in kako bo se zalizoval, pecal... če se ne upate pecat na srečanju, pa si mislite, da se boste lahko napecali že tukaj preko, ste pa navadni nesposobneži
LP in nehajte s tem!
what he said!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov