croma_man je napisal/-a:pridem v domžale na pir
SamoK je napisal/-a:.. fantje ne se sekirat, na prejsnem meetu jih je blo 6, zdaj jih bo 7, ker bo en kolega zravn pripelo!
Kakim Štajercem.. ljudje tam doli, tud prekmurci so v tej dezeli.. niste sami v tej republikiin ce niste za fair play, enkrat tam, enkrat tu.. pa se druzite, totih 6 kaj vas bo
seat je napisal/-a:Mi še ni nič ven padlo pa upam,da tut nebo![]()
![]()
Drugače pa tole vse je že malo smešno,ker vsak vleče na svoo stran.
Mogoče clo pridem v Domžale,ker bom v okolici.Drugače pa udarmo srečanje na trojanah torej 50/50za štajerce in za domžalčane
King1 je napisal/-a:seat je napisal/-a:Mi še ni nič ven padlo pa upam,da tut nebo![]()
![]()
Drugače pa tole vse je že malo smešno,ker vsak vleče na svoo stran.
Mogoče clo pridem v Domžale,ker bom v okolici.Drugače pa udarmo srečanje na trojanah torej 50/50za štajerce in za domžalčane
Da bo volk sit pa koza cela a ne. Dober predlog.
lp
jay je napisal/-a:sramota, da se za a.com meet zbere 5 članov... nas se več ob vikendih zbere. Na meetih tudi po 30-50 avtomobilov. Da ne omenjam "mega meete"
sicer pa število ni vse... ko sem sam organiziral sem imel pri velikem številu same skrbi (policija itd)
vabljeni vsi tisti, ki ste bili že na prvem srečanju in pravtako vabljeni vsi tisti, ki si želite druženja ob pijači v bližnjem lokalu.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov