Courage™ je napisal/-a:GOOS je napisal/-a:aleshondas je napisal/-a:jaz pa bom reko tak, tema bo spet začela z kreganjem ker eni že pikajo...
kateri pa hodimo na srečanja zaradi družbe .... smo se pa imeli fino!
itaq...super je blomislim da so glede na vreme organizatorji potegnili maximum
![]()
p.s.- hvala ker ste me spustili noterceprav nisem tekmoval
Avto je bomba, tako zunaj kot znotraj, imas okus moz!
1234 je napisal/-a:No moje mnenje: Show resnično nikakvi, v prvi vrsti 15€ za to, da nisi vedel na začetku preden ste se preselili nihče na drugi strani kaj se in kaj se ne dogaja, ocenjevanje na nivoju katerega si ne more nihče privoščiti, sploh pa ne ljudje kateri ne vesete in ne poznate sistema. Nato kaj se tiče samih klubskih, nevem kje in kako ste dobivali lahko takšne rezultate, ter kako ste prišli do tega seštevka za prvo mesto? Namreč po nobeni človeški logiki ni bilo to tako mogoče kot je na koncu bilo povedano ob razglasitvi rezultatov!!! Drugič rečite, vam ker posodi kakšen kalkulator ko deluje tako kot treba. kaj se tiče same podelitve pokalov, še večja sramota, kajti to kaj ste delili ( saj sploh ni bilo veliko ) je bil poden od podna. Glede vsega, žalostno kaj ste si letos privoščili, saj menim, da takšnega odnosa, kaj šele ocenjevanja si ne zasluži nihče, še najmajn pa tekmovalci, kateri plačajo in tokrat sploh niso malo plčačali!!
Če pa se gremo o kakršnem koli srečanju ali rečmo o nekem skupnem dogajanju kos tukaj marsikateri trdite in se nekaj ven mažete pol pa dajte se spomnit kakšnem piknik na katerem se nebo ocenjevali avtomobilov, kaj šele plačevalo kakršno koli vstopnino za ocenjevanja, pa da vas pol vidimo koliko se vas bo in koliko se vas nebo udeležilo.
Wollf je napisal/-a:1234 je napisal/-a:No moje mnenje: Show resnično nikakvi, v prvi vrsti 15€ za to, da nisi vedel na začetku preden ste se preselili nihče na drugi strani kaj se in kaj se ne dogaja, ocenjevanje na nivoju katerega si ne more nihče privoščiti, sploh pa ne ljudje kateri ne vesete in ne poznate sistema. Nato kaj se tiče samih klubskih, nevem kje in kako ste dobivali lahko takšne rezultate, ter kako ste prišli do tega seštevka za prvo mesto? Namreč po nobeni človeški logiki ni bilo to tako mogoče kot je na koncu bilo povedano ob razglasitvi rezultatov!!! Drugič rečite, vam ker posodi kakšen kalkulator ko deluje tako kot treba. kaj se tiče same podelitve pokalov, še večja sramota, kajti to kaj ste delili ( saj sploh ni bilo veliko ) je bil poden od podna. Glede vsega, žalostno kaj ste si letos privoščili, saj menim, da takšnega odnosa, kaj šele ocenjevanja si ne zasluži nihče, še najmajn pa tekmovalci, kateri plačajo in tokrat sploh niso malo plčačali!!
Če pa se gremo o kakršnem koli srečanju ali rečmo o nekem skupnem dogajanju kos tukaj marsikateri trdite in se nekaj ven mažete pol pa dajte se spomnit kakšnem piknik na katerem se nebo ocenjevali avtomobilov, kaj šele plačevalo kakršno koli vstopnino za ocenjevanja, pa da vas pol vidimo koliko se vas bo in koliko se vas nebo udeležilo.
Nebi moral lepše povedati!
Prvo 15€ vstopnine za show z nobenim pametnim programom
Drugo show na nivoju navadnega srečanja na katerem neveš kje se kaj dogaja (če ne stojiš na pravem mestu)
sodniki pa nevejo kaj ocenjujejo-žalostno za nekoga ko plača tak drago vstopnino.
Pa nakoncu pokali samo za prva mesta skratka brezveze in žaljivo do tekmovalcev.
ker da prevoziš skoraj 100km v eno stran da doživiš kaj takega je SRAMOTA
Courage™ je napisal/-a:Hahahah, opet napad ljudi, ki niso prejeli pokalov.
Wollf je napisal/-a:pojnt je v tem da tekmovalec kateri tekmuje v stylingu pričakuje za 15€ vsaj dobrega sodnika,show na nekem nivoju,itd. Ne rečem da če avto ni za neko pametno uverstitev da ne dobiš nix.Je pa dejstvo da vstopnina višja kot drugod da vsak pričakuje nekaj več.Ne pa samo pokale za najvišja mesta,pa dobro če že je tak bi zadostovalo kakšno priznanje za slabše uverščene tekmovalce.Drugače pa nisem tekmoval v nobeni od kategorij,sem bil samo obiskovalec showa in sopotnik kolega kateri je tekmoval samo v akustiki.Sem pa videl da so se na showu dogajale nepravilnosti in druga kot kritik nemorem izreči.Gre se zlasti za tekmovalce kateri so morali parkirati avtomobile na drug parkirni prostor kateri ni bil ozvočen in nič,tako da tekmovalec če ni stal na prvem parkirišču pri akustiki ni mogel vedeti sploh kaj se je dejansko dogajalo in kako se je program odvijal.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov