Srečanja avtomobilskih navdušencev...

1234
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a 1234 Po avg 30, 2010 4:43 pm

No moje mnenje: Show resnično nikakvi, v prvi vrsti 15€ za to, da nisi vedel na začetku preden ste se preselili nihče na drugi strani kaj se in kaj se ne dogaja, ocenjevanje na nivoju katerega si ne more nihče privoščiti, sploh pa ne ljudje kateri ne vesete in ne poznate sistema. Nato kaj se tiče samih klubskih, nevem kje in kako ste dobivali lahko takšne rezultate, ter kako ste prišli do tega seštevka za prvo mesto? Namreč po nobeni človeški logiki ni bilo to tako mogoče kot je na koncu bilo povedano ob razglasitvi rezultatov!!! Drugič rečite, vam ker posodi kakšen kalkulator ko deluje tako kot treba. kaj se tiče same podelitve pokalov, še večja sramota, kajti to kaj ste delili ( saj sploh ni bilo veliko ) je bil poden od podna. Glede vsega, žalostno kaj ste si letos privoščili, saj menim, da takšnega odnosa, kaj šele ocenjevanja si ne zasluži nihče, še najmajn pa tekmovalci, kateri plačajo in tokrat sploh niso malo plčačali!!
Če pa se gremo o kakršnem koli srečanju ali rečmo o nekem skupnem dogajanju kos tukaj marsikateri trdite in se nekaj ven mažete pol pa dajte se spomnit kakšnem piknik na katerem se nebo ocenjevali avtomobilov, kaj šele plačevalo kakršno koli vstopnino za ocenjevanja, pa da vas pol vidimo koliko se vas bo in koliko se vas nebo udeležilo.

GOOS
Novinec

Napisal/-a GOOS Po avg 30, 2010 4:52 pm

Courage™ je napisal/-a:
GOOS je napisal/-a:
aleshondas je napisal/-a:jaz pa bom reko tak, tema bo spet začela z kreganjem ker eni že pikajo...

kateri pa hodimo na srečanja zaradi družbe .... smo se pa imeli fino! :lol:

itaq...super je blo ;) mislim da so glede na vreme organizatorji potegnili maximum ;)

p.s.- hvala ker ste me spustili noter ;) ceprav nisem tekmoval ;)

Avto je bomba, tako zunaj kot znotraj, imas okus moz!

tnx man... see us

p.s.- pa ne se kregat noooo... ker nima smisla...raje glejte naprej kaj se da izboljšat oz. popravit na showih... jaz grem na show predvsem zarad folka in dobre druzbe da spijemo kaki pir, dva.... avti pa so postranska stvar... da poleg lepih deklet se malo po plehu pogledas... in to je to...

Wollf
Nov uporabnik

Napisal/-a Wollf Po avg 30, 2010 4:55 pm

1234 je napisal/-a:No moje mnenje: Show resnično nikakvi, v prvi vrsti 15€ za to, da nisi vedel na začetku preden ste se preselili nihče na drugi strani kaj se in kaj se ne dogaja, ocenjevanje na nivoju katerega si ne more nihče privoščiti, sploh pa ne ljudje kateri ne vesete in ne poznate sistema. Nato kaj se tiče samih klubskih, nevem kje in kako ste dobivali lahko takšne rezultate, ter kako ste prišli do tega seštevka za prvo mesto? Namreč po nobeni človeški logiki ni bilo to tako mogoče kot je na koncu bilo povedano ob razglasitvi rezultatov!!! Drugič rečite, vam ker posodi kakšen kalkulator ko deluje tako kot treba. kaj se tiče same podelitve pokalov, še večja sramota, kajti to kaj ste delili ( saj sploh ni bilo veliko ) je bil poden od podna. Glede vsega, žalostno kaj ste si letos privoščili, saj menim, da takšnega odnosa, kaj šele ocenjevanja si ne zasluži nihče, še najmajn pa tekmovalci, kateri plačajo in tokrat sploh niso malo plčačali!!
Če pa se gremo o kakršnem koli srečanju ali rečmo o nekem skupnem dogajanju kos tukaj marsikateri trdite in se nekaj ven mažete pol pa dajte se spomnit kakšnem piknik na katerem se nebo ocenjevali avtomobilov, kaj šele plačevalo kakršno koli vstopnino za ocenjevanja, pa da vas pol vidimo koliko se vas bo in koliko se vas nebo udeležilo.

Nebi moral lepše povedati!
Prvo 15€ vstopnine za show z nobenim pametnim programom
Drugo show na nivoju navadnega srečanja na katerem neveš kje se kaj dogaja (če ne stojiš na pravem mestu)
sodniki pa nevejo kaj ocenjujejo-žalostno za nekoga ko plača tak drago vstopnino.
Pa nakoncu pokali samo za prva mesta skratka brezveze in žaljivo do tekmovalcev.
ker da prevoziš skoraj 100km v eno stran da doživiš kaj takega je SRAMOTA

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po avg 30, 2010 5:38 pm

Hahahah, opet napad ljudi, ki niso prejeli pokalov.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
dennis18
Nov uporabnik

Napisal/-a dennis18 Po avg 30, 2010 5:57 pm

Wollf je napisal/-a:
1234 je napisal/-a:No moje mnenje: Show resnično nikakvi, v prvi vrsti 15€ za to, da nisi vedel na začetku preden ste se preselili nihče na drugi strani kaj se in kaj se ne dogaja, ocenjevanje na nivoju katerega si ne more nihče privoščiti, sploh pa ne ljudje kateri ne vesete in ne poznate sistema. Nato kaj se tiče samih klubskih, nevem kje in kako ste dobivali lahko takšne rezultate, ter kako ste prišli do tega seštevka za prvo mesto? Namreč po nobeni človeški logiki ni bilo to tako mogoče kot je na koncu bilo povedano ob razglasitvi rezultatov!!! Drugič rečite, vam ker posodi kakšen kalkulator ko deluje tako kot treba. kaj se tiče same podelitve pokalov, še večja sramota, kajti to kaj ste delili ( saj sploh ni bilo veliko ) je bil poden od podna. Glede vsega, žalostno kaj ste si letos privoščili, saj menim, da takšnega odnosa, kaj šele ocenjevanja si ne zasluži nihče, še najmajn pa tekmovalci, kateri plačajo in tokrat sploh niso malo plčačali!!

Nebi moral lepše povedati!
Prvo 15€ vstopnine za show z nobenim pametnim programom
Drugo show na nivoju navadnega srečanja na katerem neveš kje se kaj dogaja (če ne stojiš na pravem mestu)
sodniki pa nevejo kaj ocenjujejo-žalostno za nekoga ko plača tak drago vstopnino.
Pa nakoncu pokali samo za prva mesta skratka brezveze in žaljivo do tekmovalcev.
ker da prevoziš skoraj 100km v eno stran da doživiš kaj takega je SRAMOTA

V čem si ti tekmoval da so bili pokali samo za 1 mesto ? Najnižje vozilo ali best of show ?

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Po avg 30, 2010 6:03 pm

Courage™ še meni sponzoriraj chip tuning pa dobiš en krog :vc

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Po avg 30, 2010 6:04 pm

Courage™ je napisal/-a:Hahahah, opet napad ljudi, ki niso prejeli pokalov.

Korajžni a si za en group buy :) naročiva 100 pokalov pa jih pol talava okol bo vsaj vsaka tema o kakem srečanju potekala normalno.Nevem zakaj se nekaterim gre toliko za te pokale in so pol nazarensko užaljeni,če jim sodniki niso dali točke :)

http://www.pokali-sketa.si/Html%20files/Katalog_pokali_2010.htm
http://pokali-medalje.si/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=19&Itemid=29&vmcchk=1&Itemid=29

Evo z zadnjega linka si zberte ker pokal bi ker imel pa pošlite PM pa bomo rešili zadevo.
Nikakor pa ne vidim smisla,da se o vsakem showu najde tema,kjer se užaloščeni tekmovalci zgražajo kako niso dobili točk.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Jamesbond
Nov uporabnik

Napisal/-a Jamesbond Po avg 30, 2010 6:17 pm

Kaj hočete malce so vas oželi za tiste evrčke, program je bil zelo jak - vsaj na flayerju, kar wash bejba bomba :wink: sodniki pa kot da so iz vrtca prišli.Jaz bi za tak dogodek še keš zahteval nazaj

aleshondas
Novinec

Napisal/-a aleshondas Po avg 30, 2010 7:03 pm

zdaj pa tak pljuvat znamo, znate, vsi! pa kregat pa nevem kaj.... kdaj boste prišli k sebi da vsak klub ki šteje 3 člane organizira srečanje in potem je kar je, prenasičenost vsega tega zato tudi kregarija vse povprek!!

dajte se dogovorit dva, trije klubi med seboj in se nardi na vsakih 14 dni ali 3 tedne eno srečanje ki je malo bolj konkretno!!

ampak ne mi se raje kregamo, vlečemo vsak v svoj kot, nabijamo šinfamo gledamo kdo bi dobro zaslužil........

malo za razmislek, fantje na Ptuju so se potrudili koliko jim je pač dopuščalo vreme finance, kar je bilo je bilo zdaj po prireditvi pa vsi pametni!!
7 gen honda civic sport

Uporabniški avatar
seicento 2
Novinec

Kraj: maribor

Napisal/-a seicento 2 Po avg 30, 2010 7:31 pm

nevem kaj vam je sem se opravičil za kaj ni bilo nekaterih stvari

je pa tak zakaj eden od vas ni upal prit do mene in mi povedat v obraz

tudi naši avti so na drugih showih in je kaj kritiziranja ne ker vemo kak je

to pa ste eni ki samo kupite katro not postavite grete sedet pa čakate za pokal
med ljudi pa ne stopite in se držite za sebe

za sodnike pa se bom pozanimal če je res blo tak

lp

Jamesbond
Nov uporabnik

Napisal/-a Jamesbond Po avg 30, 2010 7:43 pm

opravičilo zaradi vremen sprejeto, saj je nemogoče avto prat v rahlem škroplenju :EE
sodniki pa so itak zakon, drug drugemu dajejo pokale =I še dobro da je bil pir mrzel in ne topel ke smo se ga vsaj napili lahko :pij:

j€rn€j
Nov uporabnik

Kraj: Ptuj-okolica

Napisal/-a j€rn€j Po avg 30, 2010 8:24 pm

ha ha, kaj naj rečem, same novosti, kot npr. iste besede, ter isti pametnjakoviči...

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato Po avg 30, 2010 8:29 pm

Mi smo se imeli pa prav fajn... A ne Courage™ ? ;)

P.S: Glavno, da smo se po dolgem času srečali, pa smejali pa :pivo
Slika

Uporabniški avatar
dennis18
Nov uporabnik

Napisal/-a dennis18 Po avg 30, 2010 9:01 pm

ElGato je napisal/-a:Mi smo se imeli pa prav fajn... A ne Courage™ ? ;)

P.S: Glavno, da smo se po dolgem času srečali, pa smejali pa :pivo

Najboljse je bilo zvecer :) mogoce tu pa tam malo surovo ampak OK :)

Moramo enkrat vrnit. Uzivaj-ta.

LP
Denis

Uporabniški avatar
seicento 2
Novinec

Kraj: maribor

Napisal/-a seicento 2 Po avg 30, 2010 9:03 pm

kdo je pekel

Wollf
Nov uporabnik

Napisal/-a Wollf Po avg 30, 2010 9:08 pm

pojnt je v tem da tekmovalec kateri tekmuje v stylingu pričakuje za 15€ vsaj dobrega sodnika,show na nekem nivoju,itd. Ne rečem da če avto ni za neko pametno uverstitev da ne dobiš nix.Je pa dejstvo da vstopnina višja kot drugod da vsak pričakuje nekaj več.Ne pa samo pokale za najvišja mesta,pa dobro če že je tak bi zadostovalo kakšno priznanje za slabše uverščene tekmovalce.Drugače pa nisem tekmoval v nobeni od kategorij,sem bil samo obiskovalec showa in sopotnik kolega kateri je tekmoval samo v akustiki.Sem pa videl da so se na showu dogajale nepravilnosti in druga kot kritik nemorem izreči.Gre se zlasti za tekmovalce kateri so morali parkirati avtomobile na drug parkirni prostor kateri ni bil ozvočen in nič,tako da tekmovalec če ni stal na prvem parkirišču pri akustiki ni mogel vedeti sploh kaj se je dejansko dogajalo in kako se je program odvijal.

Alien
Novinec

Napisal/-a Alien Po avg 30, 2010 9:24 pm

Wollf je napisal/-a:pojnt je v tem da tekmovalec kateri tekmuje v stylingu pričakuje za 15€ vsaj dobrega sodnika,show na nekem nivoju,itd. Ne rečem da če avto ni za neko pametno uverstitev da ne dobiš nix.Je pa dejstvo da vstopnina višja kot drugod da vsak pričakuje nekaj več.Ne pa samo pokale za najvišja mesta,pa dobro če že je tak bi zadostovalo kakšno priznanje za slabše uverščene tekmovalce.Drugače pa nisem tekmoval v nobeni od kategorij,sem bil samo obiskovalec showa in sopotnik kolega kateri je tekmoval samo v akustiki.Sem pa videl da so se na showu dogajale nepravilnosti in druga kot kritik nemorem izreči.Gre se zlasti za tekmovalce kateri so morali parkirati avtomobile na drug parkirni prostor kateri ni bil ozvočen in nič,tako da tekmovalec če ni stal na prvem parkirišču pri akustiki ni mogel vedeti sploh kaj se je dejansko dogajalo in kako se je program odvijal.

Točno tako, fer odnos do tekmovalcev. Ker če že plačaš 15€ za vstopnino pričakuješ vsaj neke poštene sodnike . Na ta show ziher ne pridem več ( kakor tudi veliko drugih udeležencev, ki so imeli veliko za pripomnit ).
Sodniki so bili ( oz sta bila) zelo neprofesionalna, arogantna in zelo pristranska do nekaterih tekmovalcev, kar se je čutilo na showu.
Toliko za razmislek, za vaš sledeči show.

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Senad Po avg 30, 2010 9:28 pm

Isto kot vedno, isti se bunijo, isti jih provocirajo :)
67,0420305 Vseh statistik ni natančnih.

Jamesbond
Nov uporabnik

Napisal/-a Jamesbond Po avg 30, 2010 9:34 pm

Ma kaj se sedaj vsi bunite a ne veste da je to ko roka roko umije. To je naš nacionalni šport in se tudi na tuningah dogaja :wiihuu

Poglejte si raje šove po tujini
bogat program čez cel dan včasih tudi dva
veliko kategorij in nagrad in ne samo tri kot se jih pri nas pozna
lepe bejbe ne pa neke šolarke
sodniki ki se spoznajo na predelave ne pa medsebojni frendi in znanci
dobra muzka pa še bi lahko našteval

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Po avg 30, 2010 9:35 pm

kaj pa kake slike? raje kot da tle streljate... ;)
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov