Ja ubistvu je res .. lj je v centru slo .. in tudi en nas klubovc pod nickom mantara bi prisel ce bi bilo v lj .. jaz sicer sem se sel vozit gor . pa se rada umes nabil .. ampak oke sej ni blem se mi pripeljat .. ampak je tudi za vljudnost .. sedaj je bilo v celju .. next time kje drugje .. tudi ce v kranjski gori ..
jst ne vem kaj se tolk pregovarjate glede tega kje bi se dobi....pa se dejmo zment polet na morju ce je problem v celje al pa v ljubljano pridet....drugac so pa dobri vtisi....sej naslednic nas bo vec....skoda da sva mogla s tamaro tko kmal it....aja pa se to kje hudica ste vidl tist MRAZ....hmmm....folk zima je drugac....
...GO AHEAD, MAKE MY DAY...
Tujega nocem,svojega ne daM
Kremni takrat ko ste mel u Kranju sem jaz na morju bil Sicer pa se pridružujem maky-jevim mislim : se pripeljem do srečanja pa mi tko rekoč ne spije nč....
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P )
lisko1 je napisal/-a:Kremni takrat ko ste mel u Kranju sem jaz na morju bil Sicer pa se pridružujem maky-jevim mislim : se pripeljem do srečanja pa mi tko rekoč ne spije nč....
je blo 2x. dvomim da si bil obakrat ređe je bil vedno