Patrik_A3 je napisal/-a:če bo speedfreak prvi v koloni, dvomim da bomo sploh vsi ovinke zvozli![]()
...:::Team:::... je napisal/-a:nutello prinesem, razen če grem v Munchen na tisti dan(oktoberfest).....
adis je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:če bo speedfreak prvi v koloni, dvomim da bomo sploh vsi ovinke zvozli![]()
am jaz lahko po gasu "udarim" šele ko bo olje na 90 °C
speedfreak je napisal/-a:adis je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:če bo speedfreak prvi v koloni, dvomim da bomo sploh vsi ovinke zvozli![]()
am jaz lahko po gasu "udarim" šele ko bo olje na 90 °C
Sej js tud, sam bo Rjica že prišla lepo zagreta in upam da polna kondicije, nafte in olja....
Za TDI fahrerje bo pa vsak imel s seboj 2 litra olja za vsak slučaj, na poti bodo pa še dežurni servisi in vlečne službe, brez skrbi, tudi vi boste zmogli to pot :lol:
Gorch je napisal/-a:hmm...glede na to,da se bo zbralo tolk dizelašev,upam,da ne zamerite če pride še kakšen "TFSI stroj"?
Suljo20 je napisal/-a:Js zdj ne štekam kašn je plan a panorama varijanta pa kosilo, v primeru slabga vremena pa tko kokr smo do zdj mel? Ugl js pa Ramo sva itak zravn u usakmu primeru, sam nevem še če bom šou s svojmu autom da mi nebo vztrajnik odpovedu![]()
Suljo20 je napisal/-a:Js zdj ne štekam kašn je plan a panorama varijanta pa kosilo, v primeru slabga vremena pa tko kokr smo do zdj mel? Ugl js pa Ramo sva itak zravn u usakmu primeru, sam nevem še če bom šou s svojmu autom da mi nebo vztrajnik odpovedu![]()
eentox je napisal/-a:Usi tok jamrate nad svojimi avti a ste zihr da bojo zdržal panoramsko vožnjo? Pride kdo z avtovleko?![]()
Če mi ne pride kaj umes še js pridem s svojim traktorjem (se bom vsaj dobr počutil ker nebo samo moj delal klok, klok, klok,...![]()
lp
mire je napisal/-a:Ze na prvem zboru je bla avtovleka prisotna.![]()
![]()
speedfreak je napisal/-a:Suljo20 je napisal/-a:Js zdj ne štekam kašn je plan a panorama varijanta pa kosilo, v primeru slabga vremena pa tko kokr smo do zdj mel? Ugl js pa Ramo sva itak zravn u usakmu primeru, sam nevem še če bom šou s svojmu autom da mi nebo vztrajnik odpovedu![]()
Če bo lepo vreme gremo na panoramsko vožnjo pa kako pizzo ali kaj, če ne bo lepga vremena bo pa palačinka party na standardnem placu.
Ausc je napisal/-a:Ce se zmenite, da bo panoramska voznja, znam pritiCe nima kdo kaj proti...
King1 je napisal/-a:mire je napisal/-a:Ze na prvem zboru je bla avtovleka prisotna.![]()
![]()
No itak bom jest s svojo kravo ( kombi ) prletu pa bomo odvečno in pokvarjeno kramo kar not vrgl pa spotoma na dinos odpeljali.![]()
![]()
lpspeedfreak je napisal/-a:Suljo20 je napisal/-a:Js zdj ne štekam kašn je plan a panorama varijanta pa kosilo, v primeru slabga vremena pa tko kokr smo do zdj mel? Ugl js pa Ramo sva itak zravn u usakmu primeru, sam nevem še če bom šou s svojmu autom da mi nebo vztrajnik odpovedu![]()
Če bo lepo vreme gremo na panoramsko vožnjo pa kako pizzo ali kaj, če ne bo lepga vremena bo pa palačinka party na standardnem placu.
Tako je in tako naj bo.![]()
![]()
lpAusc je napisal/-a:Ce se zmenite, da bo panoramska voznja, znam pritiCe nima kdo kaj proti...
Dobrodošel.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov