Suljo20 je napisal/-a:Ja js sm tut za štart iz domžal k mi tut štajerski konci niso kej preveč poznani
PIKSNA007 je napisal/-a:Ja js bi tut raje vidu če bi se dal dobit v domžalah pa gremo pol skupi tja? Če se da, pa če je več folka za to?
Drugač pa speedfreak ker avto si si ubodu???
LP
_furby_ je napisal/-a:ob keri uri bi se pa startalo iz Domzal?
aja...pa gre se kdo iz primorske gor al bom sam?
Rey je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:ob keri uri bi se pa startalo iz Domzal?
če bo čas in če bo panoramska vožnja po cesti kjer ne bo obvezna zimska oprema sem zaEni smo celo leto na letnih valjerjih in nebi rad pustil kakšnega odbijača al pa feltne kje na Štajerskem
speedfreak je napisal/-a:
Avto boste videli na srečanju, ni nič posebnega, samo za tiste, ki me poznajo je to, da sem nabavil ta avto velik šok
Patrik_A3 je napisal/-a:jaz sem za, da gremo ob kakih 14:30 na panoramsko, da nebo prej tema. pol ure je menda dovolj za zamudnike
Mikki je napisal/-a:Evo fantje, bi znal se še js pojavit med vami.
speedfreak je napisal/-a:Rey je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:ob keri uri bi se pa startalo iz Domzal?
če bo čas in če bo panoramska vožnja po cesti kjer ne bo obvezna zimska oprema sem zaEni smo celo leto na letnih valjerjih in nebi rad pustil kakšnega odbijača al pa feltne kje na Štajerskem
Cesta je lepa in asfaltirana, kako bo pa z zimsko opremo je pa odvisno od vremena.
Če ne bom sam mogel priti v Domžale, vas lahko King1 vodi, ker pozna te konce zelo dobro. Štart iz Domžal pa naj bi bil okoli 13h.
Avto boste videli na srečanju, ni nič posebnega, samo za tiste, ki me poznajo je to, da sem nabavil ta avto velik šok
pskoda je napisal/-a:@speedfreak, kaj imaš pa to temo o 1.2tsi? Pa menda nisi kupil kavni mlinček z polžem?
pskoda je napisal/-a:Da nisi ti kakšen trnk vrgel, da bi nas mal frknu?
speedfreak je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Da nisi ti kakšen trnk vrgel, da bi nas mal frknu?
Ne bom komentiral, samo povem da se ljdje zgražajo nad mojim izborom, sam pa upam, da mi ne bo žal.
Ostalo na srečanju, oziroma po njem.
xsara je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Da nisi ti kakšen trnk vrgel, da bi nas mal frknu?
Ne bom komentiral, samo povem da se ljdje zgražajo nad mojim izborom, sam pa upam, da mi ne bo žal.
Ostalo na srečanju, oziroma po njem.
no karkoli si kupil bomo vidli, sicer naj ti pa služi in varno z njim
speedfreak je napisal/-a:
Hvala. Js itak vedno vozim zelo počasi in previdno,
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov