_furby_ je napisal/-a:mdriver in mire , ce mata res namen it se zmenimo pa gremo skupaj gor. jaz grem takorekoc sigurno
Mdriver je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:mdriver in mire , ce mata res namen it se zmenimo pa gremo skupaj gor. jaz grem takorekoc sigurno
Ja ni panike..porihtam varstvo za otroke upam da bo žena doma....itak bo cel bau bau varjanta dokler jaz ženi dopovem kam grem in z kom je isto kot da grem na randi![]()
Ok če se res že zdaj zmenimo mi trije bo držalo zakaj ne...sam z katerim avtom gremo gor ? Valda ne gremo vsak z svojim ..smo v kriznih časih![]()
L.p.
_furby_ je napisal/-a:mdriver in mire , ce mata res namen it se zmenimo pa gremo skupaj gor. jaz grem takorekoc sigurno
Mdriver je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:mdriver in mire , ce mata res namen it se zmenimo pa gremo skupaj gor. jaz grem takorekoc sigurno
Ja ni panike..porihtam varstvo za otroke upam da bo žena doma....itak bo cel bau bau varjanta dokler jaz ženi dopovem kam grem in z kom je isto kot da grem na randi![]()
Ok če se res že zdaj zmenimo mi trije bo držalo zakaj ne...sam z katerim avtom gremo gor ? Valda ne gremo vsak z svojim ..smo v kriznih časih![]()
L.p.
adis je napisal/-a:Mdriver je napisal/-a:adis : Kirga olja 10W/40 al si mislu domače za podmazat želodec![]()
l.p.
bo kar 5w-30 ok ... no dajmo sprobat eno mešanico pa speedfreak-u malo naliti v tsi-ja, mogoče bo potem avto bolje delal
speedfreak je napisal/-a:če si kaj spremljal naših 5 lanjskih srečanj boš opazil, da je bistvo v zajebanciji, smehu in v samih ljudeh, ne pa v plehu, to je bila tudi osnovna iodeja teh srečanj in se je trudiva z King1 držat kolikor se da..od Idrje do Domžal pa tudi ni tako daleč, čeprav nimaš TSI![]()
mojo telefonsko imaš v temi o srečanju in če boš le lahko se oglasi.
X-Hair je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:če si kaj spremljal naših 5 lanjskih srečanj boš opazil, da je bistvo v zajebanciji, smehu in v samih ljudeh, ne pa v plehu, to je bila tudi osnovna iodeja teh srečanj in se je trudiva z King1 držat kolikor se da..od Idrje do Domžal pa tudi ni tako daleč, čeprav nimaš TSI![]()
mojo telefonsko imaš v temi o srečanju in če boš le lahko se oglasi.
Nič ne spremljam, jih bom pa od danes naprej. Gledam le splošno debato, letne pnevmatike, pa kdaj pa kdaj še kam drugam zaidem, toj pa tut vse od branja na a.com. Ojej, zajebancija, to sm pa potem takoj zraven.Hja, sedaj bo treba k Idriji dodati še dodatnih 46km
Iščem bližnjice......zz......zz......zzzzzzzzzz.... found it. Glej glej, bližnjica, pa še eno gorsko hitrostno bi lahko užgal. Pridem.
Glede porabe te pa s staro tehnologijo in 340.000km na števcu dol vžgem. Ne ne, ne mislim najvišje.
![]()
X-Hair je napisal/-a:Nič ne spremljam, jih bom pa od danes naprej. Gledam le splošno debato, letne pnevmatike, pa kdaj pa kdaj še kam drugam zaidem, toj pa tut vse od branja na a.com. Ojej, zajebancija, to sm pa potem takoj zraven.Hja, sedaj bo treba k Idriji dodati še dodatnih 46km
Iščem bližnjice......zz......zz......zzzzzzzzzz.... found it. Glej glej, bližnjica, pa še eno gorsko hitrostno bi lahko užgal. Pridem.
Glede porabe te pa s staro tehnologijo in 340.000km na števcu dol vžgem. Ne ne, ne mislim najvišje.
![]()
King1 je napisal/-a:Mislim, da bo zelo pisana druščina in, če bo vse po sreči bomo presegli število ljudi in vozov iz Celja.![]()
lp
Mdriver je napisal/-a:Ja z BMW-jem najbrž da ne bom prišel gor ker v ponedeljek bom avto zamenjal z Audijem A3 z mojim doplačilom.....
Mogoče pa bom prišel z A3 1.8 T da sprobamo malo testno vožnjo....
L.p. David
peterbalazic je napisal/-a:no mogoče se še jst udeležim srečanja, ne oblubim še nič
me je danes uporabnik PIKSNA007 povabil medtem, ko je tankal svojega BMW-ja na pumpi
King1 je napisal/-a:Mislim, da bo zelo pisana druščina in, če bo vse po sreči bomo presegli število ljudi in vozov iz Celja.![]()
lp
PIKSNA007 je napisal/-a:
Ja king kmal bomo rabl za srečanje v domžalah avtorske praviceheh bo to standard ratu heh
kr lepo se ns res nabira
Upimo da bo lep vreme, kakšno panoramsko sta si pa tokrat spomnla? Kje po kkšnih hribih
LP
acid je napisal/-a:
Jaz mislim, da jih zagotovo bomo King1, vsaj po odzivu sodeč
King1 je napisal/-a:PIKSNA007 je napisal/-a:
Ja king kmal bomo rabl za srečanje v domžalah avtorske praviceheh bo to standard ratu heh
kr lepo se ns res nabira
Upimo da bo lep vreme, kakšno panoramsko sta si pa tokrat spomnla? Kje po kkšnih hribih
LP
Ja kar se tiče panoramske in " draganja " pa naj ostane skrivnost do zadnjega. Ker, če bo tak odziv kakršen je na forumu bo treba načrte spremenit.![]()
![]()
lpacid je napisal/-a:
Jaz mislim, da jih zagotovo bomo King1, vsaj po odzivu sodeč
@acid ja res upam, da ja in da bo še bolj veselo in noro kot je bilo.
lp
PIKSNA007 je napisal/-a:Mdriver je napisal/-a:Ja z BMW-jem najbrž da ne bom prišel gor ker v ponedeljek bom avto zamenjal z Audijem A3 z mojim doplačilom.....
Mogoče pa bom prišel z A3 1.8 T da sprobamo malo testno vožnjo....
L.p. David
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost