Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Re: Srečanje v Domžalah 6.del; 26.2 2011

Napisal/-a _furby_ Če jan 27, 2011 7:02 pm

mdriver in mire , ce mata res namen it se zmenimo pa gremo skupaj gor. jaz grem takorekoc sigurno :D
turbo inside

Uporabniški avatar
Mdriver
Novinec

Kraj: Okolica Kopra

Napisal/-a Mdriver Če jan 27, 2011 10:37 pm

_furby_ je napisal/-a:mdriver in mire , ce mata res namen it se zmenimo pa gremo skupaj gor. jaz grem takorekoc sigurno :D

Ja ni panike..porihtam varstvo za otroke upam da bo žena doma....itak bo cel bau bau varjanta dokler jaz ženi dopovem kam grem in z kom je isto kot da grem na randi :lol:
Ok če se res že zdaj zmenimo mi trije bo držalo zakaj ne...sam z katerim avtom gremo gor ? Valda ne gremo vsak z svojim ..smo v kriznih časih :huh:

L.p.
My Audi A3 1.8T (180HP) !

http://www.youtube.com/watch?v=P0K9b78X ... re=related

speedfreak za moderatorja!

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Če jan 27, 2011 11:14 pm

Mdriver je napisal/-a:
_furby_ je napisal/-a:mdriver in mire , ce mata res namen it se zmenimo pa gremo skupaj gor. jaz grem takorekoc sigurno :D

Ja ni panike..porihtam varstvo za otroke upam da bo žena doma....itak bo cel bau bau varjanta dokler jaz ženi dopovem kam grem in z kom je isto kot da grem na randi :lol:
Ok če se res že zdaj zmenimo mi trije bo držalo zakaj ne...sam z katerim avtom gremo gor ? Valda ne gremo vsak z svojim ..smo v kriznih časih :huh:

L.p.

ne da žena a? :D :lol:

no ja, vi se kar dogovorte pa pridte :DDD

Uporabniški avatar
Mdriver
Novinec

Napisal/-a Mdriver Če jan 27, 2011 11:45 pm

Ah...sam se vi smejte boste že videli ko jo boste meli več kot 11+ let kot jaz.... :( Ker jo maš že polne bale....
Ampak vem kako bo : Rekel ji bom "čuj grem v domžale na srečanje malo debata gor dol" Ona pa bo že spet varjanta: "kaj z katero si se zmenu ,kakšna je ,kolko je stara ,upam da je boljša" in take skozi eno te isto..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Tako da mam res ženo ljubosumno full....po 11+ letih 8)

Ampak vseeno akcija...gremo v Domžale :D

Uporabniški avatar
Rey
Novinec

Kraj: Ankaran

Napisal/-a Rey Če jan 27, 2011 11:51 pm

a se že kej ve približno uro? če ne bo prezgodaj (zaradi službe) se pridružim še jaz :)

PIKSNA007
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a PIKSNA007 Pe jan 28, 2011 12:05 am

Mdriver je napisal/-a:

L.p.

Prvič morš pridt s svojim avto :P da bomo vedl komu še blendat če se srečamo na cesti :D hechec
Vi se kr zmente pa prlet na srečanje, nau ti žou. Res je so vsi tok fajn, vedno se smejemo, zajebavamo, kkšn avto rešujemo :lol: pol še kkšno turco nardimo, uglavnm mamo se res fajn, biu sm na vsakm do zdej in morm rečt da so bla vsa srečanja vredna mojga časa :D

LP

Uporabniški avatar
Mdriver
Novinec

Napisal/-a Mdriver Pe jan 28, 2011 12:35 pm

Ja z BMW-jem najbrž da ne bom prišel gor ker v ponedeljek bom avto zamenjal z Audijem A3 z mojim doplačilom.....
Mogoče pa bom prišel z A3 1.8 T da sprobamo malo testno vožnjo....

L.p. David
Zadnjič spremenil Mdriver, dne Pe jan 28, 2011 5:10 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Pe jan 28, 2011 2:00 pm

viewtopic.php?t=75263
Ta tema je namenjena temu !
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Pe jan 28, 2011 4:27 pm

adis je napisal/-a:
Mdriver je napisal/-a:adis : Kirga olja 10W/40 al si mislu domače za podmazat želodec :mrgreen:
l.p.

bo kar 5w-30 ok ... no dajmo sprobat eno mešanico pa speedfreak-u malo naliti v tsi-ja, mogoče bo potem avto bolje delal :lol:

probat ni greh :mrgreen:

evo moja telefonska za novince in tiste, ki se me želite slišat :mrgreen:

040 524 724
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

peterbalazic
Novinec

Kraj: Vir-Domzale

Napisal/-a peterbalazic Pe jan 28, 2011 4:40 pm

no mogoče se še jst udeležim srečanja, ne oblubim še nič
me je danes uporabnik PIKSNA007 povabil medtem, ko je tankal svojega BMW-ja na pumpi :lol:
Das Auto

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Pe jan 28, 2011 6:18 pm

speedfreak je napisal/-a:če si kaj spremljal naših 5 lanjskih srečanj boš opazil, da je bistvo v zajebanciji, smehu in v samih ljudeh, ne pa v plehu, to je bila tudi osnovna iodeja teh srečanj in se je trudiva z King1 držat kolikor se da..od Idrje do Domžal pa tudi ni tako daleč, čeprav nimaš TSI :mrgreen:

mojo telefonsko imaš v temi o srečanju in če boš le lahko se oglasi.

Nič ne spremljam, jih bom pa od danes naprej. Gledam le splošno debato, letne pnevmatike, pa kdaj pa kdaj še kam drugam zaidem, toj pa tut vse od branja na a.com. Ojej, zajebancija, to sm pa potem takoj zraven. :lol: Hja, sedaj bo treba k Idriji dodati še dodatnih 46km :huh: Iščem bližnjice......zz......zz......zzzzzzzzzz.... found it. Glej glej, bližnjica, pa še eno gorsko hitrostno bi lahko užgal. Pridem. =P Glede porabe te pa s staro tehnologijo in 340.000km na števcu dol vžgem. Ne ne, ne mislim najvišje. 8) :mrgreen:
SlikaSlika

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Pe jan 28, 2011 6:58 pm

X-Hair je napisal/-a:
speedfreak je napisal/-a:če si kaj spremljal naših 5 lanjskih srečanj boš opazil, da je bistvo v zajebanciji, smehu in v samih ljudeh, ne pa v plehu, to je bila tudi osnovna iodeja teh srečanj in se je trudiva z King1 držat kolikor se da..od Idrje do Domžal pa tudi ni tako daleč, čeprav nimaš TSI :mrgreen:

mojo telefonsko imaš v temi o srečanju in če boš le lahko se oglasi.

Nič ne spremljam, jih bom pa od danes naprej. Gledam le splošno debato, letne pnevmatike, pa kdaj pa kdaj še kam drugam zaidem, toj pa tut vse od branja na a.com. Ojej, zajebancija, to sm pa potem takoj zraven. :lol: Hja, sedaj bo treba k Idriji dodati še dodatnih 46km :huh: Iščem bližnjice......zz......zz......zzzzzzzzzz.... found it. Glej glej, bližnjica, pa še eno gorsko hitrostno bi lahko užgal. Pridem. =P Glede porabe te pa s staro tehnologijo in 340.000km na števcu dol vžgem. Ne ne, ne mislim najvišje. 8) :mrgreen:

Ja kje pa zdaj živiš? Na koncu sveta? :mrgreen: :mrgreen:

Bom mogu prit na tvoje konce da vidim če tsi odlikuje še kaj drugega kot "nizka" poraba :mrgreen: :mrgreen: rally.press. oops
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Pe jan 28, 2011 11:36 pm

X-Hair je napisal/-a:Nič ne spremljam, jih bom pa od danes naprej. Gledam le splošno debato, letne pnevmatike, pa kdaj pa kdaj še kam drugam zaidem, toj pa tut vse od branja na a.com. Ojej, zajebancija, to sm pa potem takoj zraven. :lol: Hja, sedaj bo treba k Idriji dodati še dodatnih 46km :huh: Iščem bližnjice......zz......zz......zzzzzzzzzz.... found it. Glej glej, bližnjica, pa še eno gorsko hitrostno bi lahko užgal. Pridem. =P Glede porabe te pa s staro tehnologijo in 340.000km na števcu dol vžgem. Ne ne, ne mislim najvišje. 8) :mrgreen:

X-Hair a ti še dihaš sem se že sprašval, ki si =P Itak si vedno bil in povsod za zajebancijo, še ko si v davnih časih v rumenkotu pišeta zadi prevažal :DDD :lol: Stara sablja moraš prit, da si spet sežema v roko od Ptuja. Sej ni važno kolk maš na števcu, stara tehnologija ni nikakor za v smeti =P Imam jaz enkrat dlje, kot ti do domžal, tak da nimaš daleč :D
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 So jan 29, 2011 10:36 am

Mislim, da bo zelo pisana druščina in, če bo vse po sreči bomo presegli število ljudi in vozov iz Celja. =P

lp

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid So jan 29, 2011 12:56 pm

King1 je napisal/-a:Mislim, da bo zelo pisana druščina in, če bo vse po sreči bomo presegli število ljudi in vozov iz Celja. =P

lp

Jaz mislim, da jih zagotovo bomo King1, vsaj po odzivu sodeč 8)
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda So jan 29, 2011 3:27 pm

Naslednji dan bo pa v cajtngih, da jih marsovci napadajo z stvarmi podobnim kroglam po vasi :lol:

PIKSNA007
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a PIKSNA007 So jan 29, 2011 3:42 pm

Mdriver je napisal/-a:Ja z BMW-jem najbrž da ne bom prišel gor ker v ponedeljek bom avto zamenjal z Audijem A3 z mojim doplačilom.....

L.p. David

Pa ne morš iz bmw-ja it na audija, kaj je zdej to, on bi ti mogu doplačat da bi ti sploh audija uzeu :lol: hechec ;)
Res prlet, da nas bo res čim več ;)

peterbalazic je napisal/-a:no mogoče se še jst udeležim srečanja, ne oblubim še nič
me je danes uporabnik PIKSNA007 povabil medtem, ko je tankal svojega BMW-ja na pumpi :lol:

Ti le prlet, da se mal spoznamo, pa da presežemo meet v celju :D da ns bo še več ;)

King1 je napisal/-a:Mislim, da bo zelo pisana druščina in, če bo vse po sreči bomo presegli število ljudi in vozov iz Celja. =P

lp

Ja king kmal bomo rabl za srečanje v domžalah avtorske pravice :D heh bo to standard ratu heh :D kr lepo se ns res nabira ;)
Upimo da bo lep vreme, kakšno panoramsko sta si pa tokrat spomnla? Kje po kkšnih hribih :D

LP

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 So jan 29, 2011 8:03 pm

PIKSNA007 je napisal/-a:
Ja king kmal bomo rabl za srečanje v domžalah avtorske pravice :D heh bo to standard ratu heh :D kr lepo se ns res nabira ;)
Upimo da bo lep vreme, kakšno panoramsko sta si pa tokrat spomnla? Kje po kkšnih hribih :D

LP

Ja kar se tiče panoramske in " draganja " pa naj ostane skrivnost do zadnjega. Ker, če bo tak odziv kakršen je na forumu bo treba načrte spremenit. ;) ;)

lp

acid je napisal/-a:

@acid ja res upam, da ja in da bo še bolj veselo in noro kot je bilo.

lp

Uporabniški avatar
Mdriver
Novinec

Napisal/-a Mdriver So jan 29, 2011 10:17 pm

King1 je napisal/-a:
PIKSNA007 je napisal/-a:

LP

Ja kar se tiče panoramske in " draganja " pa naj ostane skrivnost do zadnjega. Ker, če bo tak odziv kakršen je na forumu bo treba načrte spremenit. ;) ;)

lp

acid je napisal/-a:

@acid ja res upam, da ja in da bo še bolj veselo in noro kot je bilo.

lp

Ja Ja nebi bilo slabo spremeniti načrte........
Gremo vsi vvvvvvvvvvvvvvvv Kooooooooooper se dobimo na tržnici (velik parking) pojemo sladoled =P sonček itak bo očala proti UV gor 8) pa naredimo eno panoramsko pri morju vse do portoroža 8) 8)
Parkiramo avte na plažo in uživamo 8) 8) 8) z očali gor seveda :D :D :D
Ni slaba ideja ??

Uporabniški avatar
Mdriver
Novinec

Napisal/-a Mdriver So jan 29, 2011 10:41 pm

PIKSNA007 je napisal/-a:
Mdriver je napisal/-a:Ja z BMW-jem najbrž da ne bom prišel gor ker v ponedeljek bom avto zamenjal z Audijem A3 z mojim doplačilom.....

L.p. David

Pa ne morš iz bmw-ja it na audija, kaj je zdej to, on bi ti mogu doplačat da bi ti sploh audija uzeu :lol: hechec ;)
Res prlet, da nas bo res čim več ;)

Ehhhh sej mi ga je res žal sam kaj ko ma 20 let in nima več neke cene......... :cry: :cry: :cry: pa pred 8 leti sem imel 2 leti starega audi-ja A4 1.8 T limo nižan bbs-ke 19 col res je bil lep....takrat sem 1 otroka napokal pa sem rabil stanovanje pa sem ga moral prodat... :cry: :cry: :cry: pol sem pa kupil BMW-ja e36 in po 8 letih vožnje z njim najbrž bom spet na audi-ju tokrat A3 :D
Ehh ja leta tečejo zelo hitro kot za nas in naše jeklene konjičke :cry: :cry:

L.p. David

Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost