G-4S je napisal/-a:Če ne bo višje sile pridem
Tocno to sem tut jaz rekla!
Jasmy je napisal/-a:Ideja z roll baru je cool pa tudi ideja za meeting ja ok!Tudi jaz se udeležim tega srečanja in še ostale punce se bodo potrudile!
![]()
Ja Regy,če je pa tk, pol boš pa tud nam puncam dal za kakšno rundo :P![]()
Lepo pozdravljeni
Jasmy
Suljo je napisal/-a:swifty je napisal/-a:HUGO foušija???A ti veš kake avte ma Lazo doma in kakega bo šele dobil?
Pa pust ga na mer če živi u enem svojem svetu, kjer si domišlja da je njgov avto oh in sploh.Hugo pa a ti sploh veš kok folka na forumu ma 100x bolši od tvojga pa se čist nč ne hvaljo s tem!Dj se res mal zamislt no pa ne takih bedarij govort da ns je sama foušija!!!!Swifty itaq ga bo pa Lazo dubu enkrat u roke pol bo pa hudo![]()
Hugo vrjem da nou lepo!Tko da bolš da ne hodš na meetinge.K bi že tm loh kj zapel
![]()
![]()
![]()
LP
HUGO_BOSS je napisal/-a:Suljo je napisal/-a:swifty je napisal/-a:HUGO foušija???A ti veš kake avte ma Lazo doma in kakega bo šele dobil?
Pa pust ga na mer če živi u enem svojem svetu, kjer si domišlja da je njgov avto oh in sploh.Hugo pa a ti sploh veš kok folka na forumu ma 100x bolši od tvojga pa se čist nč ne hvaljo s tem!Dj se res mal zamislt no pa ne takih bedarij govort da ns je sama foušija!!!!Swifty itaq ga bo pa Lazo dubu enkrat u roke pol bo pa hudo![]()
Hugo vrjem da nou lepo!Tko da bolš da ne hodš na meetinge.K bi že tm loh kj zapel
![]()
![]()
![]()
LP
Ti... kolega... NE BIT PAMETEN...!!!
prvo kot prvo se nisem nč hvalu, ampak sem dal samo fotke gor, če je to hvaljenje,
pol pa tud ne vem... Res pa je da sem potem mal pravoceru folk... nisem pa lagal...
me prov zanima kdo si, se bom mal pozanimu....
Lazota se pa sploh ne bojim...
NA meetinge bom pa hodu, belive me! , sam da avto zrihtam...
RegY je napisal/-a:poleg tega pa še vas opozarjam vse hugote, da bomo moderatorji in administratorji počasi rekli "več sreče prihodnič", če se bodo ti izpadi še dalje nadaljevali
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov