deejc je napisal/-a:Ewo danes bil gor,dosti okusnega za videt in sem si napasel oči,sploh na golfu 6 r32 in gti oba cabriolet.Sem si pa zelo zapomnil registersko na enem golfu iz Švice, A.C.A.B., majka! Peljal sem se po stari cesti iz Maribora pa vse do tja,cesta ni slaba razen tu pa tam kakšen slabši odsek.Avto sem parkiral na najbližjem parkingu,10€ parking in je avto lahko do 2 zjutraj parkiran,brez kavcije in take fore,dol po bregu pa sem šel peš in tud gor,da se malo razgibamo od dolge vožnje tja,drugače je avtobus po tistem bregu dol 2.50€ in tako tudi nazaj gor.Drugo leto se spet oglasim tam....
Slike pa naložim,ko jih dobim ker nisem jaz nič kaj dosti slikal,je kolega poskrbel za slike.
LP
STENTOR je napisal/-a:@PogachnyK če ni prepozn odgovor ti lahk povem, da je vedno dovolj parkingov, je pa treba plačat 10€. Se pa vsaj za moje pojme najbolj splača it do Keutschacha oz. Hodiše in potem od tam z busom na prizorišče. Mi smo bili letos dvakrat in je blo noro kot vedno.
Še moj filmček - Wörthersee 2011
AudiFreak je napisal/-a:Iskrene čestitke v imenu vseh fanov VAG grupe vsem tistim, ki ste lezili gor na njihov praznik, jutri pa boste ali pa ste še včeraj srali tu na forumu po Volkswagnu.
Moral sem pač...
AudiFreak je napisal/-a:Iskrene čestitke v imenu vseh fanov VAG grupe vsem tistim, ki ste lezili gor na njihov praznik, jutri pa boste ali pa ste še včeraj srali tu na forumu po Volkswagnu.
Moral sem pač...
DragonForce je napisal/-a:AudiFreak je napisal/-a:Iskrene čestitke v imenu vseh fanov VAG grupe vsem tistim, ki ste lezili gor na njihov praznik, jutri pa boste ali pa ste še včeraj srali tu na forumu po Volkswagnu.
Moral sem pač...
Torej... če ne poseduješ VW ali ne govoriš samo lepo o njemu, nimaš kaj delat na WS?
AudiFreak je napisal/-a:DragonForce je napisal/-a:AudiFreak je napisal/-a:Iskrene čestitke v imenu vseh fanov VAG grupe vsem tistim, ki ste lezili gor na njihov praznik, jutri pa boste ali pa ste še včeraj srali tu na forumu po Volkswagnu.
Moral sem pač...
Torej... če ne poseduješ VW ali ne govoriš samo lepo o njemu, nimaš kaj delat na WS?
Tako je. Če skozi pišeš po forumu kak so brezvezne-dolgočasne oblike in so vsi enaki, da se jih ne da ločit, potem bi se tistemu lepo zahvalil za obisk in ga poslal domov, če bi to bilo seveda mogoče.
Ker tak človek potemtakem res nima kaj za videt. Pa brez zamere vsem.
speedfreak je napisal/-a:AudiFreak je napisal/-a:DragonForce je napisal/-a:AudiFreak je napisal/-a:Iskrene čestitke v imenu vseh fanov VAG grupe vsem tistim, ki ste lezili gor na njihov praznik, jutri pa boste ali pa ste še včeraj srali tu na forumu po Volkswagnu.
Moral sem pač...
Tako je. Če skozi pišeš po forumu kak so brezvezne-dolgočasne oblike in so vsi enaki, da se jih ne da ločit, potem bi se tistemu lepo zahvalil za obisk in ga poslal domov, če bi to bilo seveda mogoče.
Ker tak človek potemtakem res nima kaj za videt. Pa brez zamere vsem.
Ti si pa res k****n, zarad takih, kot si ti še dodatno ne maram vw
Doche je napisal/-a:Eh speedferak ne razumeš.. to je isto kot, da nisi ljubitelj nogometa, ne vidiš v tej igri nič posebnega, ga ne spremljaš in te ne zanima.. no potem greš pa na finale lige prvakov.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost