Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Re: 11. srečanje forumašev v Domžalah dne 1.10.2011 ob 14.00

Napisal/-a King1 Sr sep 21, 2011 6:17 pm

speedfreak je napisal/-a:
Js pa ne maram da se mi vsiljujej nek red...še vsak je na teh srečanjih dobrodošel, tudi če se prej ne prijavi, zato ne vem, zakaj bi se moral jaz prijaviti..bom pač neprijavljen uletel če bom :mrgreen:

Lej ne bom se kregal s tabo na forumu ker moje mišljenje poznaš. Če pa misliš, da si frajer in hočeš izpadt t.i. " jack " pa sam odstopam od tega in si naredi svoje srečanje. Bom temo zbrisal pa izvoli. Ker, če je to neko vsiljevanje reda pol stari pa ti očitno nimaš pojma kaj je red. Očitno zate samo tisto kar tebi paše. Ne vem zakaj, če si soorganitzator se temu primerno ne vedeš? A je tok težko napisat nick pa da da? :roll: :roll: Ne vem no.
Ti sam povej a boš organiziral svoje srečanje in od tega jest takoj odstopim oz. prosim mode, da temo zaklenejo?

lp

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Kegl Sr sep 21, 2011 6:25 pm

kwa se vidva zadne cajte drkata :?: k dve babi :mrgreen:

p.s. a sta po tanovem par, pa jst česa ne vem =P :D

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Sr sep 21, 2011 6:28 pm

King1 je napisal/-a:
speedfreak je napisal/-a:
Js pa ne maram da se mi vsiljujej nek red...še vsak je na teh srečanjih dobrodošel, tudi če se prej ne prijavi, zato ne vem, zakaj bi se moral jaz prijaviti..bom pač neprijavljen uletel če bom :mrgreen:

Lej ne bom se kregal s tabo na forumu ker moje mišljenje poznaš. Če pa misliš, da si frajer in hočeš izpadt t.i. " jack " pa sam odstopam od tega in si naredi svoje srečanje. Bom temo zbrisal pa izvoli. Ker, če je to neko vsiljevanje reda pol stari pa ti očitno nimaš pojma kaj je red. Očitno zate samo tisto kar tebi paše. Ne vem zakaj, če si soorganitzator se temu primerno ne vedeš? A je tok težko napisat nick pa da da? :roll: :roll: Ne vem no.
Ti sam povej a boš organiziral svoje srečanje in od tega jest takoj odstopim oz. prosim mode, da temo zaklenejo?

lp

Lej, neštetokrat sva se pogovarjala innikoli skup prišla. Js pač rad delam po svoje, ti maš pa rad, da se dela po tvoje, tukaj skup ne bova prišla.

Kaj pa je primerno obnašanje za soorganizatorja? Vsiljevanje svojega načina drugim? Sorry ampak js nism tak.

Svojega srečanja ne bom organiziral, vsaj tokrat ne, če pa ga kdaj bom, po sistem tak, kot si js želim.

Ne bom se prijavil dokler ne bom 100% da pridem, če ti to ne paše, potem pač sploh ne bom prišel pa organiziraj po svoje.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Sr sep 21, 2011 6:30 pm

Kegl je napisal/-a:kwa se vidva zadne cajte drkata :?: k dve babi :mrgreen:

p.s. a sta po tanovem par, pa jst česa ne vem =P :D

dolga zgodba, eni pač ne trpimo podrejanja nekaterim pravilom. Sploh si pa ne pustim soliti pameti nikomur....sploh pa ne osebam, ki jih imam za prijatelje
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Napisal/-a Kegl Sr sep 21, 2011 6:36 pm

pejta na en :pivo pa zglihat ;)

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 Sr sep 21, 2011 6:46 pm

speedfreak je napisal/-a:Lej, neštetokrat sva se pogovarjala innikoli skup prišla. Js pač rad delam po svoje, ti maš pa rad, da se dela po tvoje, tukaj skup ne bova prišla.

Kaj pa je primerno obnašanje za soorganizatorja? Vsiljevanje svojega načina drugim? Sorry ampak js nism tak.

Svojega srečanja ne bom organiziral, vsaj tokrat ne, če pa ga kdaj bom, po sistem tak, kot si js želim.

Ne bom se prijavil dokler ne bom 100% da pridem, če ti to ne paše, potem pač sploh ne bom prišel pa organiziraj po svoje.

Ja nisva skupaj prišla, ker si pač ne daš ničesar dopovedat. Enkrat praviš, če se dobite ob 15h spet drugič praviš, da prideš, če ti bo pasalo oz, če boš lahko. Tega ne razumem. :roll: :roll: pa nočem, da se dela po moje ampak po nekem redu. Vse skupaj pa je en larifari, ker se tebi kao ne da prijavit in zganjaš paniko kok se je treba men prilagajat. :roll: Do sedaj nisem nobenega slišal, da se kaj pritožuje in noben ni kvazi se neki neprijavljal in pol prišel oz. ne. Sploh pa si ti soorganizator in se to sposobi. Če ne zaradi mene pa zaradi ljudi, ki sva jih skupaj povezala in se imamo super. ;)

Prov organiziraj svojega pa bomo tega odpovedal. Si srečen? :?:

Ni se treba prijavljat dokler nisi 100% ampak ne pa srat, da prideš, pa ne prideš pa da se vsiljuje nekaj in tega ne boš prenašal itd............... Ko boš prepričan povej in se prijavi. Do takrat pa nehaj metat polena pod noge.

lp

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Sr sep 21, 2011 8:43 pm

King1 je napisal/-a:
speedfreak je napisal/-a:Lej, neštetokrat sva se pogovarjala innikoli skup prišla. Js pač rad delam po svoje, ti maš pa rad, da se dela po tvoje, tukaj skup ne bova prišla.

Ja nisva skupaj prišla, ker si pač ne daš ničesar dopovedat. Enkrat praviš, če se dobite ob 15h spet drugič praviš, da prideš, če ti bo pasalo oz, če boš lahko. Tega ne razumem. :roll: :roll: pa nočem, da se dela po moje ampak po nekem redu. Vse skupaj pa je en larifari, ker se tebi kao ne da prijavit in zganjaš paniko kok se je treba men prilagajat. :roll: Do sedaj nisem nobenega slišal, da se kaj pritožuje in noben ni kvazi se neki neprijavljal in pol prišel oz. ne. Sploh pa si ti soorganizator in se to sposobi. Če ne zaradi mene pa zaradi ljudi, ki sva jih skupaj povezala in se imamo super. ;)

Prov organiziraj svojega pa bomo tega odpovedal. Si srečen? :?:

Ni se treba prijavljat dokler nisi 100% ampak ne pa srat, da prideš, pa ne prideš pa da se vsiljuje nekaj in tega ne boš prenašal itd............... Ko boš prepričan povej in se prijavi. Do takrat pa nehaj metat polena pod noge.

lp

A js si ne dam nič dopovedat? A teb se da dopovedat, da so tale srečanja in cel a.com zame predvsem sprostitev in zabava, ne pa neka obveznost na katero se morem najavit in podobno, pišuka sej ne gremo na vojaške vaje da bi se šli nek "ordnung und dizciplin"..

Pa ne vem, kje ti vidiš metanje polen pod noge.

Uglavnem js se odpovedujem vsakršnega sodelovanja v organizaciji srečanj niti ne mislim več pisat v tole temo ker je vse skup že brezveze. Če bom uspel se bom oglasil prav zarad ljudi, ki sem jih zaradi teh srečanj spoznal in so vsi po vrsti zakon, če pa ne uspem pa se lepo imejte brez mene.

buhti
Stalni uporabnik

Napisal/-a buhti Sr sep 21, 2011 9:35 pm

Zdravo, mogoče se spet udeležim tega srečanja. Če se mogoče kateri spomne svetlo modre barve seat ibize in od kolega rjavega seat leona top sporta. Mislim da je bilo 9. srečanje v domžalah ;). Takrat sem se imel kar uredu in se bova verjetno obadva s kolegom uglasila.

Lp, Boštjan
Slika

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Sr sep 21, 2011 10:18 pm

@king1: imaš pm

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Če sep 22, 2011 5:39 am

Se je že začelo....

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 Če sep 22, 2011 11:27 am

ManIAK je napisal/-a:Se je že začelo....

Kaj se je začelo???????????????????????? :roll:

lp

adis je napisal/-a:@king1: imaš pm

Vidu ja. Posredujem odgovor. ;)

lp

buhti je napisal/-a:Zdravo, mogoče se spet udeležim tega srečanja. Če se mogoče kateri spomne svetlo modre barve seat ibize in od kolega rjavega seat leona top sporta. Mislim da je bilo 9. srečanje v domžalah ;). Takrat sem se imel kar uredu in se bova verjetno obadva s kolegom uglasila.

Lp, Boštjan

Vidva kar pridita. ;)

lp

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Če sep 22, 2011 12:46 pm

Maniak misli da se midva kregava....to je vse iz ljubezni oops :mrgreen:

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Pe sep 23, 2011 11:06 am

Jaz bi vama dal rumen karton, ker tukaj četata mi pa mormo brat te stvari :evil: =P :mrgreen:

ps: dokler ne bom 100% prepričan, da bom lahko prišel (pač imam natrpan konec tega mesec in še nekaj naslednjega) se ne bom prijavil
Lp

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Pe sep 23, 2011 12:02 pm

pskoda je napisal/-a:Jaz bi vama dal rumen karton, ker tukaj četata mi pa mormo brat te stvari :evil: =P :mrgreen:

ps: dokler ne bom 100% prepričan, da bom lahko prišel (pač imam natrpan konec tega mesec in še nekaj naslednjega) se ne bom prijavil

ma tokrat pa morava postavit najine corse na crto, da vidimo kaka je razlika :twisted:
tko da na zalost bos moral obvezno se pripeljat na srecanje =P
turbo inside

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Pe sep 23, 2011 7:32 pm

1. King1.... Da.... Da tokrat sam
2. Furby ... Da ... Da
3.Patrik_A3 DA,DA
4. peroRS....DA.....DA
5. acid....Da....Da
6. Bones + draga Da Da
7.bblack + draga Da Da
Slika

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 So sep 24, 2011 7:24 am

Počasi se pa le prijavljate. ;)

lp

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis So sep 24, 2011 10:08 am

King1 je napisal/-a:Počasi se pa le prijavljate. ;)

lp

prijatelj čakam na odgovor.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 So sep 24, 2011 10:50 am

adis je napisal/-a:
King1 je napisal/-a:Počasi se pa le prijavljate. ;)

lp

prijatelj čakam na odgovor.

Odgovor je že prispel na tvoja zasebna sporočila. =P =P

lp

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Napisal/-a Kegl Ne sep 25, 2011 7:39 pm

situacija je taka, da vas bom pršu samo mal pogledat in pozdravit v domžale, ker grem iz petka na soboto v žužemberk k kolegu v zidanco, pol mam pa v soboto še en RD popoldne (en drug kolega)...

jst sm se kr prjavu, če pa nam zmožen (alko pa to) bom pa prej sporoču :D

1. King1.... Da.... Da tokrat sam
2. Furby ... Da ... Da
3.Patrik_A3 DA,DA
4. peroRS....DA.....DA
5. acid....Da....Da
6. Bones + draga Da Da
7.bblack + draga Da Da
8. Kegl...DA...NE

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma