alesi je napisal/-a:Maky zakaj sprednjega odbijaca nimas v barvo vozila?
Barva ti zelo odstopa predvsem na soncu.
poglej ga iz drugega kota... je ista barva samo se pač tako vidi...

kaj ma pa audijeva kvaliteta veze neoriginalnim odbijačem barvanim pri drugem ličarju?Sportivo je napisal/-a:maky je napisal/-a:alesi je napisal/-a:Maky zakaj sprednjega odbijaca nimas v barvo vozila?
Audi kvaliteta?
Sportivo je napisal/-a:maky je napisal/-a:alesi je napisal/-a:Maky zakaj sprednjega odbijaca nimas v barvo vozila?
Audi kvaliteta?
makz je napisal/-a:Slike in filmcke lahk spet najdete na ftpju:
IP: 193.189.174.201
user:avtomobilizem
pass:koper
port:21
prot koncu je kr neki filmckov iz bikini car-washamorm pa rect da je blo zelo dobro organizirano!ful folka, sam mau je blo gadno k so merl izpuh pa avtoakustiko k se je folk res drenov
drgac pa morm rect da so Pager, Suljo, un k pa saxoa-vts, unga z rumenmu bravotam(tnx za testno furo
, pa tipa z unotam(tnx za vodo med voznjo
RES FACE! kar se pa ostalih tice vs pa nism utegnu spoznt tko da ne morm SE komentirat....sj pa naslednjic
zanima me ke se da dobit k je dost folka s kameram opletal saj tm pri placilu cestnineaja Suljo naslednjic k se srecamo greva eno điro k sm biu ucer res zjeban se mi ni dal
![]()
DRGAC PA RES HUD SHOW!!
ena grupna prot koncu
4gti je napisal/-a:Ja ni kej tuning je bil res hud, še enkrat hvala special-clubu. Edno kar me je uničlo je to da sm mogu prezgodi odit. Zs tisto Alfo ki so rekli da ima full hud tatto na haubi, jo pa ti prodaja 100% . em pa zato kr sm bil z njim![]()
Če je kak interesent naj kr javi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost