vale zakaj nisi povedal da imaš rojstni dan so mi povedali komaj v nedeljo zvečer

edino kaj mi je žal da nisem prišla s svojim avtom nobeden ni hotel iti z mano

se slikce prosim
lp tigrica
VaLe je napisal/-a:tigrica je napisal/-a:vale zakaj nisi povedal da imaš rojstni dan so mi povedali komaj v nedeljo zvečer![]()
lp tigrica
Hja.. nisi vprasala![]()
Se opravicujem, ampak tak je to bla zamuda... jaz sem samo castil malo.
Mel sem ga 30.4. :P
maky je napisal/-a:Cicero je napisal/-a:MGsax je napisal/-a:cicerotov leon je zakon samo te muhe ipd težko iz tistih mrežic spraviš
Če bo čas, gre ta teden na barvanje.
Enostavno ne morem najti orginal črne mrežice.
Ve kdo kje bi jo našel?
prov original mrežico al kakšno kvalitetno? kva maš zaen odbijač?
domzalcan21 je napisal/-a:!!!!!!!!!!!!!!!Glavno da sm jst BMWja nascal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Drgac pa upam da bo nasledno soboto prav tako dobro kot smo se meli vceraj!!!
Za policaje sm pa jst zmeri prvi....da jih podjebavam seveda....
maky je napisal/-a:Cicero je napisal/-a:MGsax je napisal/-a:cicerotov leon je zakon samo te muhe ipd težko iz tistih mrežic spraviš
Ve kdo kje bi jo našel?
Cicero je napisal/-a:maky je napisal/-a:Cicero je napisal/-a:MGsax je napisal/-a:cicerotov leon je zakon samo te muhe ipd težko iz tistih mrežic spraviš
Ve kdo kje bi jo našel?
Rumeni Leon zgoraj. Rabim kvalitetno ČRNO mrežico, ki se ob udarcih kamenčkov ne bo luščila.
_VeNoM_ je napisal/-a:Cicero je napisal/-a:maky je napisal/-a:Cicero je napisal/-a:MGsax je napisal/-a:cicerotov leon je zakon samo te muhe ipd težko iz tistih mrežic spraviš
Ve kdo kje bi jo našel?
Rumeni Leon zgoraj. Rabim kvalitetno ČRNO mrežico, ki se ob udarcih kamenčkov ne bo luščila.
edino ti lahko predlagam PLASTIČNO!! sam lahk poči!!! sej veš kakšne so oriiginal mrežce itd.....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov