jah.... sj je kr blo učeri no....

mene so motle cene hrane in predvsem cene PIJAČE!!!!

drgač pa.... je blo... kr.. dalo se bi še bolš... ali dobro....

PS: PiE nism vidu... zarad gužve....

maky je napisal/-a:pomoje je pozabil ampak imam eno pripombo.
nagrada je bila za najštevilčnejši TUNING klub in ne avtomobilistični klub.samo toliko v razmislek.
frooteg je napisal/-a:maky je napisal/-a:pomoje je pozabil ampak imam eno pripombo.
nagrada je bila za najštevilčnejši TUNING klub in ne avtomobilistični klub.samo toliko v razmislek.
jah .. to je zlo kočljiva tema .. kaj se sploh šteje kot tuning ?
So to lahk feltne na serijskem avtu, so to lahko nizje fedre, podaljšek odbijača, ... ?
Tu lih ni neke meje ! Nevem no.. negre rečt, neki je tuniran avto, neki pa ni !
Zlo tezko bi blo tak pravilnik nardit!!
Drugač pa čestitke vsem, k ste pokale dobl, pa domou nesli ! Sicer mi un kalos ne sede nekak .. pa dobro .. je tud nekak skup naret !
U glavnem uzivite !
LP FRooT!
maky je napisal/-a:frooteg je napisal/-a:maky je napisal/-a:pomoje je pozabil ampak imam eno pripombo.
jah .. to je zlo kočljiva tema .. kaj se sploh šteje kot tuning ?
So to lahk feltne na serijskem avtu, so to lahko nizje fedre, podaljšek odbijača, ... ?
Tu lih ni neke meje ! Nevem no.. negre rečt, neki je tuniran avto, neki pa ni !
Zlo tezko bi blo tak pravilnik nardit!!
Drugač pa čestitke vsem, k ste pokale dobl, pa domou nesli ! Sicer mi un kalos ne sede nekak .. pa dobro .. je tud nekak skup naret !
U glavnem uzivite !
LP FRooT!
če se nagrada imenuje najštevilčnejši tuning klub (poudarek na tuning klub) je potem vseeno malo nelogično da dobi nagrado avtomobilistični klub ane?
to je tko ko če bi bila nagrada za najglasnejši izpuh dana nekomu ki ima glasen filter izpuha se pa ne sliši.
Clio_16V je napisal/-a:meni tut blo ful ful fajn in pa seveda zlo velik spedenanih avtov. Vsak ma svoj okus a ne. Veliko lustnih punc. Meni predvsem ta: http://avtomobilizem.rula.net/AvtoShow% ... ike/2.html v karirasti srajcki. Mogoče kdo pozna![]()
Clio_16V je napisal/-a:Meni predvsem ta: http://avtomobilizem.rula.net/AvtoShow% ... ike/2.html v karirasti srajcki. Mogoče kdo pozna![]()
puzzle je napisal/-a:Moje mnenje.Vsak let je slabs.
Nism biu doug casa sam uro pa pou.pa sm vse vidu je pa res da sm pozn prsu.
NE vem kdaj bojo avtomobili ki so res zrihtani in ki je vlozeno velik truda in denarja dobili nagrado sej ne recm da so te dobitniki mel slabe avtomobile in da ni vlozeno velik truda in denarja sam so bili tud bolsi.
naprimer:DVO BARVN BRAVO
GOLF CABRI SVETLO MODRE BARVE
ORANZNI POLO
FLIP FLOP CALIBRA
Ostali avtomobili so bli tu ok velik jih je k so kupl odbijace in to je to sam zgledajo pa kr cool. Naprimer CRNO ZLAT SAXO,SREBRNA LAGUNA...
Upam da bodo nasledni showi bolsi vec placa za gledalce in za ostale.
Drgac pa avtomobili po sloveniji vse bols zrihtani grmo v evropo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost