Pugi je napisal/-a:Ni panike stari, tud caps lock lah ugasneš
Sj jes vem, da ni to blo tekmovanje, sam tko sm reku, da bi se lahko bolje zabavali, če bi naredili domačo nalogo. No zdle sm se spomnu, da je tole v bistvu niša na tržišču... Lahko bi mel neko progo za driftanje, pa bi jo oddajal, zraven bi pa mel še tečaj za začetnike (štajerski tečaj), nadaljevalni tečaj (LJ tečaj) in šolo tekmovalne vožnje (gorenjski tečaj):D Zdele bo vojna sej vem
Pugi je napisal/-a:Ma nimam nič še.. Gapeta čakamo.. Bom do drugega tedna probov zadeve spravit na DVDje.. Kle mam sam 2 posnetka neki iz Peugeot srečanja, samo to je tud bol bedno vseskup, ker nism niti na polno šel, pa še tok šodra je blo po cest, da je sam pokal...
Uni posnetki iz sorice morjo bit pa nori, ker tam so šli pa 100 metrski drifti čez ovinek... Fak ko se veselim tistih posnetkov, me kr razgana
Na klele moj messerschmitt
http://www.mobisux.com/album/data/500/21949cetrti.avi
http://www.mobisux.com/album/data/500/21949movie1.avi
Se prav tako kot mariborčani opravičujem za kvaliteto.. Ni blo mišlen kot dirka, tisto kar je dirkalno mogoče še pride.. Tule so bli itak ženski sopotniki, tk da sploh ni blo tisto pravoAja, pa še avti so vozili v nasprotno smer hehe, tko da jih je ene par kr obstal tam
biggie je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:Ma nimam nič še.. Gapeta čakamo.. Bom do drugega tedna probov zadeve spravit na DVDje.. Kle mam sam 2 posnetka neki iz Peugeot srečanja, samo to je tud bol bedno vseskup, ker nism niti na polno šel, pa še tok šodra je blo po cest, da je sam pokal...
Uni posnetki iz sorice morjo bit pa nori, ker tam so šli pa 100 metrski drifti čez ovinek... Fak ko se veselim tistih posnetkov, me kr razgana
Se prav tako kot mariborčani opravičujem za kvaliteto.. Ni blo mišlen kot dirka, tisto kar je dirkalno mogoče še pride.. Tule so bli itak ženski sopotniki, tk da sploh ni blo tisto pravoAja, pa še avti so vozili v nasprotno smer hehe, tko da jih je ene par kr obstal tam
Kakšne bedarije pa ti klamfaš... 100 metrski drifti...šola driftanja, ti boš koga učil
...kar je dirkalno mogoče še pride...
Svetujem ti da k stvari pristopiš tako, da najprej pometeš pred svojim pragom( naredi domačo nalogo in pojdi trenirat, saj tudi tvoji posnetki ne kažejo kakšnega posebnega znanja, daleč od tega) ,šele potem kritiziraj druge! To velja tudi za nekatere druge poznavalce in "drifterje" s tega foruma.
Pa še potem ni lepo da, če nekdo da gor filmčeki ga takoj proglasiti za zanič. Če so se oni imeli dobro je njihov namen dosežen. Tudi če niso prikazali nekega tehničnega znanja.
RegY je napisal/-a:jaz bi pa ful rad videl še ostale posnetke, ki so nastajali tisti večer že zelo dolgo nazaj
"naše fante" je na posnetku videt morda kako minuto, pa še to samo v najslabši luči - q_4 kako ga zabije na pločnik, mene ko enkrat zavrti, niti enega mojega lepega drifta ni za videt, pa niti približno nisem najboljši, samo sem pa po moje dosti boljši od teh posnetih hajbanov, ki nobenega ne spoznam. za njih pa lahko rečem, da so verjetno videli prvič sneg/led pod gumami. res glupo zgleda filmček, oz. driftanje na njem.
pa dosti lepše posnetke valeta imaš, mistervegas, ne vem zakaj tako zadevo daš pa se še podpišeš pod njo.
jao, brezveze.
Kennman je napisal/-a:aja, pa tole si mogoc mal poglejte.
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 307#393307
Pugi je napisal/-a:1. progo...bla bla bla zraven bi mel pa še tečaj za začetnike....
2.Uni posnetki iz sorice morjo bit pa nori, ker tam so šli pa 100 metrski drifti čez ovinek...
3.Ni blo mišlen kot dirka, tisto kar je dirkalno mogoče še pride..
Spet en k ne zna bratBomo še to organiziral, ni panike. :P
biggie je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:1. progo...bla bla bla zraven bi mel pa še tečaj za začetnike.... ???kva to misleš?
2.Uni posnetki iz sorice morjo bit pa nori, ker tam so šli pa 100 metrski drifti čez ovinek... Jih še ni, ampak bojo enkrat, ko en prnese kamero.. Upam da so ratali.
3.Ni blo mišlen kot dirka, tisto kar je dirkalno mogoče še pride.. to velja za te posnetke k sm jih gor dal - so v kurcu in na njih nism dobr driftal, sem že reku. Tukej nism bil na driftanju ampak na srečanju peugeotovcev, po cesti je bil pesek, AVTI SO VOZILI NASPROTI, imel sem žensko sopotnico - bi se reklo, da ne odraža kvaliteteSj ne rečem da jo mam ful, ampak malo bolje kot tisto v MB...
Spet en k ne zna bratBomo še to organiziral, ni panike. :P
Kaj sem že narobe prebral? Pomojem ti sproti pozabiš pol neumnosti ki jih napišeš
mistervegas je napisal/-a:Kennman je napisal/-a:aja, pa tole si mogoc mal poglejte.
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 307#393307
mater maš ti probleme z totim posnetkom. z nekimimi hrvatami neke brezvezne primerjave delaš,
1. ni vredno da se odpre brezveze spet novi topic glede tega in
2. če že praviš naj si drugi pogledajo ti priporočam da sam riskiraš en pogled ker se 0 (nič) pametnega ne dogaja
in še to. Snow drifting challenge sem dal samo zato ime ker je bil topic tudi tak. Samo to spet dokaže da če nisi z podravske regije ne kužis skoraj ništa![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost