Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
AnDrO__
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a AnDrO__ Sr feb 02, 2005 8:21 pm

Joj Kennman bi lahko kdo tebe posnel jaz bi ful rad videl inštruktorja na delu.
Guter Sex ist nur ein Vorspiel fur fahren mit BMW.

AnDrO

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Sr feb 02, 2005 8:33 pm

jaz bi pa ful rad videl še ostale posnetke, ki so nastajali tisti večer že zelo dolgo nazaj

"naše fante" je na posnetku videt morda kako minuto, pa še to samo v najslabši luči - q_4 kako ga zabije na pločnik, mene ko enkrat zavrti, niti enega mojega lepega drifta ni za videt, pa niti približno nisem najboljši, samo sem pa po moje dosti boljši od teh posnetih hajbanov, ki nobenega ne spoznam. za njih pa lahko rečem, da so verjetno videli prvič sneg/led pod gumami. res glupo zgleda filmček, oz. driftanje na njem.

pa dosti lepše posnetke valeta imaš, mistervegas, ne vem zakaj tako zadevo daš pa se še podpišeš pod njo.

jao, brezveze.
Slika

Uporabniški avatar
alesi
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a alesi Če feb 03, 2005 12:17 am

Pugi je napisal/-a:Ni panike stari, tud caps lock lah ugasneš ;)

Sj jes vem, da ni to blo tekmovanje, sam tko sm reku, da bi se lahko bolje zabavali, če bi naredili domačo nalogo. No zdle sm se spomnu, da je tole v bistvu niša na tržišču... Lahko bi mel neko progo za driftanje, pa bi jo oddajal, zraven bi pa mel še tečaj za začetnike (štajerski tečaj), nadaljevalni tečaj (LJ tečaj) in šolo tekmovalne vožnje (gorenjski tečaj) :D:D Zdele bo vojna sej vem :D

Pugi dej jim gor kaksen nas filmcek da bodo sploh vedeli o cem e govora.Je pa tako tudi mi smo nekje zaceli in tudi kot zacetniki ,sej ne recem da smo mi profiji samo mal bol nam je pa slo :).

Je pa vsak vabljen na kaksno nase srecanje,rade volje delimo znanje tudi takim ki ga nimajo.
Slika
Toj pač vse kar sem imel za danes!

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če feb 03, 2005 12:48 am

Ma nimam nič še.. Gapeta čakamo.. Bom do drugega tedna probov zadeve spravit na DVDje.. Kle mam sam 2 posnetka neki iz Peugeot srečanja, samo to je tud bol bedno vseskup, ker nism niti na polno šel, pa še tok šodra je blo po cest, da je sam pokal...

Uni posnetki iz sorice morjo bit pa nori, ker tam so šli pa 100 metrski drifti čez ovinek... Fak ko se veselim tistih posnetkov, me kr razgana :D

Na klele moj messerschmitt :D

http://www.mobisux.com/album/data/500/21949cetrti.avi
http://www.mobisux.com/album/data/500/21949movie1.avi

Se prav tako kot mariborčani opravičujem za kvaliteto.. Ni blo mišlen kot dirka, tisto kar je dirkalno mogoče še pride.. Tule so bli itak ženski sopotniki, tk da sploh ni blo tisto pravo :D Aja, pa še avti so vozili v nasprotno smer hehe, tko da jih je ene par kr obstal tam :D
Slika

Uporabniški avatar
Kennman
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a Kennman Če feb 03, 2005 1:56 am

z veseljem bom uploadal kaksne filmcke, samo NAJ ZE ENKRAT ZAPADE TA POF$%# KURČ#(%# SNEG!!!!!

Uporabniški avatar
VaLe
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a VaLe Če feb 03, 2005 7:08 am

To driftanje ni nič extra zato, ker je tam pod pohorjem tako ledeno in so na vsaki strani robniki... se pač vozi ko po jajcah :jy
My Love... Nissan 350 z
Slika

biggie
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a biggie Če feb 03, 2005 8:14 am

Pugi je napisal/-a:Ma nimam nič še.. Gapeta čakamo.. Bom do drugega tedna probov zadeve spravit na DVDje.. Kle mam sam 2 posnetka neki iz Peugeot srečanja, samo to je tud bol bedno vseskup, ker nism niti na polno šel, pa še tok šodra je blo po cest, da je sam pokal...

Uni posnetki iz sorice morjo bit pa nori, ker tam so šli pa 100 metrski drifti čez ovinek... Fak ko se veselim tistih posnetkov, me kr razgana :D

Na klele moj messerschmitt :D

http://www.mobisux.com/album/data/500/21949cetrti.avi
http://www.mobisux.com/album/data/500/21949movie1.avi

Se prav tako kot mariborčani opravičujem za kvaliteto.. Ni blo mišlen kot dirka, tisto kar je dirkalno mogoče še pride.. Tule so bli itak ženski sopotniki, tk da sploh ni blo tisto pravo :D Aja, pa še avti so vozili v nasprotno smer hehe, tko da jih je ene par kr obstal tam :D

Kakšne bedarije pa ti klamfaš... 100 metrski drifti...šola driftanja :lol: , ti boš koga učil :lol: ...kar je dirkalno mogoče še pride...:lol:
Svetujem ti da k stvari pristopiš tako, da najprej pometeš pred svojim pragom( naredi domačo nalogo in pojdi trenirat, saj tudi tvoji posnetki ne kažejo kakšnega posebnega znanja, daleč od tega) ,šele potem kritiziraj druge! To velja tudi za nekatere druge poznavalce in "drifterje" s tega foruma.
Pa še potem ni lepo da, če nekdo da gor filmčeki ga takoj proglasiti za zanič. Če so se oni imeli dobro je njihov namen dosežen. Tudi če niso prikazali nekega tehničnega znanja.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Če feb 03, 2005 10:23 am

JA sej vsi bi sam nekega šumija na delu gledali...... eh škoda besed ....
Btzw pubeci dans bo kaj pod pohorjem? Pridem s ketnami.... pa kdo bo šel poleg na strelišče? :D celi sneg ene 30 centi... :D
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če feb 03, 2005 10:32 am

biggie je napisal/-a:
Pugi je napisal/-a:Ma nimam nič še.. Gapeta čakamo.. Bom do drugega tedna probov zadeve spravit na DVDje.. Kle mam sam 2 posnetka neki iz Peugeot srečanja, samo to je tud bol bedno vseskup, ker nism niti na polno šel, pa še tok šodra je blo po cest, da je sam pokal...

Kakšne bedarije pa ti klamfaš... 100 metrski drifti...šola driftanja :lol: , ti boš koga učil :lol: ...kar je dirkalno mogoče še pride...:lol:
Svetujem ti da k stvari pristopiš tako, da najprej pometeš pred svojim pragom( naredi domačo nalogo in pojdi trenirat, saj tudi tvoji posnetki ne kažejo kakšnega posebnega znanja, daleč od tega) ,šele potem kritiziraj druge! To velja tudi za nekatere druge poznavalce in "drifterje" s tega foruma.
Pa še potem ni lepo da, če nekdo da gor filmčeki ga takoj proglasiti za zanič. Če so se oni imeli dobro je njihov namen dosežen. Tudi če niso prikazali nekega tehničnega znanja.

Spet en k ne zna brat :D Bomo še to organiziral, ni panike. :P
Slika

Uporabniški avatar
Kennman
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kennman Če feb 03, 2005 12:41 pm

ce ste se pa sli sam tko fajn met pa mal po parkingu furat, ne da bi kdo sploh za rocno slisal, ZAKAJ se potem temi reče

SNOW DRIFT CHALLENGE ?????????????????????????????????????????????????

mislim ej....

Kennman

Uporabniški avatar
Kennman
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kennman Če feb 03, 2005 12:48 pm

aja, pa tole si mogoc mal poglejte.

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 307#393307

Uporabniški avatar
mistervegas
Uporabnik

Kraj: Ptuj, okolica

Napisal/-a mistervegas Če feb 03, 2005 2:28 pm

RegY je napisal/-a:jaz bi pa ful rad videl še ostale posnetke, ki so nastajali tisti večer že zelo dolgo nazaj

"naše fante" je na posnetku videt morda kako minuto, pa še to samo v najslabši luči - q_4 kako ga zabije na pločnik, mene ko enkrat zavrti, niti enega mojega lepega drifta ni za videt, pa niti približno nisem najboljši, samo sem pa po moje dosti boljši od teh posnetih hajbanov, ki nobenega ne spoznam. za njih pa lahko rečem, da so verjetno videli prvič sneg/led pod gumami. res glupo zgleda filmček, oz. driftanje na njem.

pa dosti lepše posnetke valeta imaš, mistervegas, ne vem zakaj tako zadevo daš pa se še podpišeš pod njo.

jao, brezveze.

ko sem jaz prišo snemat je Vale odišej ker mu je ratalo pre vroče :) Še bo sledilo en kup vredi posnetkov.

Nam je itak na ptuju in mb zaj cez noč neki 25cm snega palo ;)

Uporabniški avatar
mistervegas
Uporabnik

Kraj: Ptuj, okolica

Napisal/-a mistervegas Če feb 03, 2005 2:33 pm

Kennman je napisal/-a:aja, pa tole si mogoc mal poglejte.

mater maš ti probleme z totim posnetkom. z nekimimi hrvatami neke brezvezne primerjave delaš,

1. ni vredno da se odpre brezveze spet novi topic glede tega in
2. če že praviš naj si drugi pogledajo ti priporočam da sam riskiraš en pogled ker se 0 (nič) pametnega ne dogaja

in še to. Snow drifting challenge sem dal samo zato ime ker je bil topic tudi tak. Samo to spet dokaže da če nisi z podravske regije ne kužis skoraj ništa ;) ;)

seicento
Novinec

Kraj: mb

Napisal/-a seicento Če feb 03, 2005 2:42 pm

mirne živce fantje zato ne bo nihče boljši
zvečer gor pa se učit
vaja dela mojstra
se vidimo zvečer 8) 8) 8) 8)

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor Če feb 03, 2005 2:43 pm

Naj mi en pove kje se najbližje Grosuplja začne sneg to mislim recimo Ribnica pa proti dolenski recimo do Trebnega a je že kej po stranskih cestah?
Al se je treba res do NM al pa črnomlja pelat?

Danes bi se šel nekam pelat pa ne vem kje mate kej snega.

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Če feb 03, 2005 3:34 pm

Tole na teh posnetkih res ni neko hudo driftanje samo jz se nisem spravu nč kritizirat ker zastopm da je to mal za foro pa tuk da ni dolgčas. Važn da zanaša pa je dobr. Edin nad tistm BMW-jem sem pa razočaran ker na posnetku res nč pamatnga ne nardi pa bi mogu. Jz bi z mercedezom bolše fore delal pa je slabši avto in jz se nimam za kakšenga profiča.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Če feb 03, 2005 4:05 pm

Joj sranje ne, enostavno posnetkov ni vec, ko sem caral dve sezone nazaj. Bi bili pa sedaj lepi. Prejsni petek, ko smo se vracal iz LJ. Celotna Zala je letela poces. Samo kaj ces snemat ponoc, ko se nic ne vidi. Cez dan pa ne gre, ker je to magistralna cesta in bi bilo polno avtomobilov nasproti. :?
SlikaSlika

biggie
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a biggie Če feb 03, 2005 7:17 pm

Pugi je napisal/-a:1. progo...bla bla bla zraven bi mel pa še tečaj za začetnike....

2.Uni posnetki iz sorice morjo bit pa nori, ker tam so šli pa 100 metrski drifti čez ovinek...

3.Ni blo mišlen kot dirka, tisto kar je dirkalno mogoče še pride..

Kaj sem že narobe prebral? Pomojem ti sproti pozabiš pol neumnosti ki jih napišeš :D

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če feb 03, 2005 7:46 pm

biggie je napisal/-a:
Pugi je napisal/-a:1. progo...bla bla bla zraven bi mel pa še tečaj za začetnike.... ???kva to misleš?

2.Uni posnetki iz sorice morjo bit pa nori, ker tam so šli pa 100 metrski drifti čez ovinek... Jih še ni, ampak bojo enkrat, ko en prnese kamero.. Upam da so ratali.

3.Ni blo mišlen kot dirka, tisto kar je dirkalno mogoče še pride.. to velja za te posnetke k sm jih gor dal - so v kurcu in na njih nism dobr driftal, sem že reku. Tukej nism bil na driftanju ampak na srečanju peugeotovcev, po cesti je bil pesek, AVTI SO VOZILI NASPROTI, imel sem žensko sopotnico - bi se reklo, da ne odraža kvalitete :D Sj ne rečem da jo mam ful, ampak malo bolje kot tisto v MB...

Kaj sem že narobe prebral? Pomojem ti sproti pozabiš pol neumnosti ki jih napišeš :D

Evo, sm ti kr not dopisal. Je pa res, da dostkrat kej pozabem, k sm mal zmešan.. Love is in the air :D
Slika

Uporabniški avatar
Kennman
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kennman Če feb 03, 2005 7:47 pm

mistervegas je napisal/-a:
Kennman je napisal/-a:aja, pa tole si mogoc mal poglejte.

mater maš ti probleme z totim posnetkom. z nekimimi hrvatami neke brezvezne primerjave delaš,

1. ni vredno da se odpre brezveze spet novi topic glede tega in
2. če že praviš naj si drugi pogledajo ti priporočam da sam riskiraš en pogled ker se 0 (nič) pametnega ne dogaja

in še to. Snow drifting challenge sem dal samo zato ime ker je bil topic tudi tak. Samo to spet dokaže da če nisi z podravske regije ne kužis skoraj ništa ;) ;)

pubec ne se jezit ce te kdo skritizira. Sej nisem nc slabga mislu no. :D

glede unih hrvatov je pa tak:
-men se zdi kr umetnost z avtom na zadnji pogon in s tolk konji(un Z3 (320+KM), mazda RX8-(230+KM),dobr tist hatchiroko je tak-tak.
-Potem pa se AWD avti, lancer evoVI (tud fajn cez 200KM), pa seveda impreza, ki pa se ni iskazala z drugim kot lezanjem na kupu snega. :D , ko to zacne drset(AWD) mors met kr fajn filing za kontrolirat(govorim iz izkusenj!!)

verjamem da tole niso bli nasi fantje(avtomobilizem.com) in skoda ker je vale sel domov, ampak js sem skritiziral SAMO ljudi, ki SO na posnetku, in to ne mislim kamermana in tud ne simfam kvalitete posnetka(sej menda ne boste nosl profi TV kamere z 5kW osvetlitvijo na parkplac! :D ), pa se to nisem kritiziral ljudi ampak njihovo """driftanje""".
Tak.

aja, ni mi pa jasn ka je s tisto podravsko regijo? mi lahk mal razlozis ka ma to veze ??

LP
Kennman
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost