Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Ne jun 26, 2005 11:43 am

jst sm vidu en plakat za ta šov sred šiške :D drgač pa če ne bi blo tle na forumu objavljen, ne bi vedu..

lp

_PaPy_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _PaPy_ Ne jun 26, 2005 11:51 am

dejan84 je napisal/-a:Prišel, videl, odšel...

10x10m plac pa 10 avtov in še od tega 3 stock :?

ahahaah Lahko da si svojga videl trojno. MUC MUC MUC :twisted:
Zadnjič spremenil _PaPy_, dne Ne jun 26, 2005 12:13 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Ne jun 26, 2005 11:56 am

še ma kdo kaj slikic?

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Ne jun 26, 2005 12:10 pm

Slikce bojo, pa mogoče tud kak clip s striptiza, sam počakat bo treba da se Timex zbudi pa vse gor naloži.... :P

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Ne jun 26, 2005 12:45 pm

_PaPy_ je napisal/-a:
dejan84 je napisal/-a:Prišel, videl, odšel...

10x10m plac pa 10 avtov in še od tega 3 stock :?

ahahaah Lahko da si svojga videl trojno. MUC MUC MUC :twisted:

Nism tolk zalublen v svoj trahtar kukr ti v svojga kinderjajčka da bi ga kr trojno vidu :lol:
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
Timex
Novinec

Napisal/-a Timex Ne jun 26, 2005 1:37 pm

jst sm se že zbudu sam boste še mal čakal k preveč cajta vzame to loudanje slik na mobisuxu. a pozna ker kkšno stran da se da več slik na hitr gor?
SlikaNi le avto, ampak Hyundai. Več kot avto!

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _BiStRi_ Ne jun 26, 2005 1:39 pm

Timex je napisal/-a:jst sm se že zbudu sam boste še mal čakal k preveč cajta vzame to loudanje slik na mobisuxu. a pozna ker kkšno stran da se da več slik na hitr gor?

Moj-album.com

L.p. Bistri...
555

Uporabniški avatar
Hevidi
Nov uporabnik

Napisal/-a Hevidi Ne jun 26, 2005 3:32 pm

Da se ne bo samo šinfalo... Po moji skromni oceni je pozno popoldne dogajal zlo velik, stalno burnouti z unim fordom, carwashi, pa še 2x full striptiz... ne vem no, sem biu tut že na srečanjih k so bla večja po obsegu pa so zažgal 3x manj gum...

Drugač pa nevem zakaj vas moti veliko število motorjev, konc koncev je biu to AVTO-MOTO show, če niste opazl... une2 motorista iz Vaških boysov sta zmagala... glede varnosti je pa vedno tko... sej ste vidl kkšn group B rally... pač če narod sil zravn, kljub ograji, je to težko preprečt... nesreče se pač dogajajo, če bi mogl pa gledalci stat 200 metrov stran od motoristov in bi blo vse varno + še motorista se bi peljala lepo 30kmh in po obeh kolesih, kje bi bil pa čar pol? tko da treba je najdt tut kkšno pozitivno stvar v vsem, ne pa samo udrihat! (je pa res da so nekateri komentarji in opozorila iz te teme tut na mestu)

Lahko da sem preveč subjektiven, ker je blo to v mojem kraju :-P kakorkoli, lepo je blo met srečanje tut pr nas... upajmo, da bodo organizatorji napredovali in da bo drugo leto lepše, boljše, nižje, širše :lol: in živahnejše...

slike:
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

pa lep pozdrav

D
Audi 80, 2.0
Slika

Slika

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _BiStRi_ Ne jun 26, 2005 4:13 pm

Hevidi

Če nisi opazu kje je bil trak in kje gledalci....točno za trakom!Ne bi o tem kdaj so začel nameščat trak ;) To da narod sili naprej, to se strinjam...njim se še vedno zdi bolj pomembno vidt motor, ki gre po zadnjem, kakor pa ostati živ...

Glede B grupe in današnjih rallyev je čisto drugače, danes odpade brzinec, če se folk ne umakne...se pa strinjam, da na B grupi je bilo noro...ampak to je bilo leta nazaj...

Toliko o varnosti, pa me noben ne bo prepričal, da je varno, če se motor po zadnjem pelje, mimo tebe, sedi na tanku ali bogvekje noge ima široko narazen in se z stopali pelje 10 centimetrov stran od tvoje glave! ;)
Kukr sem uspel videti, je skor enga pohaklu.

To da se pa folku ne da nič dopovedat je pa 1x1...

Morm, pa pohvalit tvoje lepe slike, ta poširjen bmw je bil res hud in pa veseli me da se je popoldan stalno dogajalo, celo prepričan sem, da je bilo uredu, saj kar se striptiza in kurjenja gum tiče...Pohvalno od voznika forda, da se spravi skurit takšno število gum, ki jih je pripeljal z seboj, kar z prikolico :D

Sem, pa že predčasno odšel domov...tako, da lahko povem samo kaj se je dogajalo pred tem...

L.p. Bistri...
555

Uporabniški avatar
Timex
Novinec

Napisal/-a Timex Ne jun 26, 2005 4:34 pm

ok še 20 minut za slike sam a videov se pa ne da gor dat? k mam posnetke striptiza pa jih ne morm delit s tistimi k niso bli :P

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _BiStRi_ Ne jun 26, 2005 4:37 pm

Timex je napisal/-a:ok še 20 minut za slike sam a videov se pa ne da gor dat? k mam posnetke striptiza pa jih ne morm delit s tistimi k niso bli :P

LOOOOL :shock: :shock: :shock: :shock:

Valda boš dav tud striptiz???? :? :? :?

L.p. Bistri...
555

Uporabniški avatar
Timex
Novinec

Napisal/-a Timex Ne jun 26, 2005 4:50 pm

ok men se ne da zdej gor lept slik tko da vm dajem link :D
http://www.moj-album.com/album/621183/

Uporabniški avatar
Timex
Novinec

Napisal/-a Timex Ne jun 26, 2005 4:52 pm

_BiStRi_ je napisal/-a:
Timex je napisal/-a:ok še 20 minut za slike sam a videov se pa ne da gor dat? k mam posnetke striptiza pa jih ne morm delit s tistimi k niso bli :P

LOOOOL :shock: :shock: :shock: :shock:

Valda boš dav tud striptiz???? :? :? :?

L.p. Bistri...

ja od striptiza je slika sam ena ker mam ostalo dva minutna posnetka (neki tazga) pa ne morm gor dat. če pa povete kje loh še to gor dam pa z veseljem delim :D

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Napisal/-a Speedfighter Ne jun 26, 2005 5:00 pm

Sej na mobisuxu se da...men je ratal un posnetek filtra od včeri gor naložit, tko da bi mogl tud striptiz se dat pomoje... :D

Barby.
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Barby. Ne jun 26, 2005 5:20 pm

OJLA!
Hevidi:sorry ampak na tko majhnemu prostoru ne moreš narediti tuning show-a,pa še na makedamu. HALOOOO!!!!!
A si mogoče na kakšnem MOTO zboru videl toliko avtomobilov,kot na tem tuning show-u motorjev.Naj ti samo omenim,da takrat ko sem jast hodila na MOTO zbore avto ni mel kaj delati na zboru,in to je tudi prav.Če je Car show naj bo to show za avtomobile,ne pa da je motorjev več kot avtomobilov.
To je moj zadnji članek na to temo.
ČAO! Barby

Barby.
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Barby. Ne jun 26, 2005 5:35 pm

OJLA!
Se opravičujem,sem spregledala da je bil to AVTO-MOTO tuning show.Vzamem besede nazaj,upam da ni prepozno! :oops: Obljubim da bom drugič bolj previdna!!!
ČAO! Barby

Uporabniški avatar
Timex
Novinec

Napisal/-a Timex Ne jun 26, 2005 5:46 pm

Uporabniški avatar
Timex
Novinec

Napisal/-a Timex Ne jun 26, 2005 5:51 pm

aja pa za poškodbe vratu ne odgovarjam!!! :lol:

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _BiStRi_ Ne jun 26, 2005 5:53 pm

Barby. je napisal/-a:OJLA!
Se opravičujem,sem spregledala da je bil to AVTO-MOTO tuning show.Vzamem besede nazaj,upam da ni prepozno! :oops: Obljubim da bom drugič bolj previdna!!!

Vseen, motorji niso bli ratstavljeni, sepravi niso imel kej iskat notri, zarad njih je šlo ogromno placa...nej za info povem, da je znanec bil tam z predelano octavio in so ga z motorji zaparkiral, ko je povprašu organizatorja zakaj se gre mu je rekel da motoristi ne tekmujejo ampak ker ja avto moto show so pač tam...

Res pohvalno, da so šli gužvo delat če ne razstavlajo :!: Po taki logiki je še men malo žal, ker nisem notri parkiru al kaj??

Za moje pojme je blo tole kr neki...

L.p Bistri...
555

Uporabniški avatar
APN
Novinec

Napisal/-a APN Ne jun 26, 2005 6:11 pm

Tole je blo živ poden . Zlo razočaran . Pohvala pa tistim avtomobilistom , ki se trudijo da show rata .
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost