Srečanja avtomobilskih navdušencev...

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 To sep 13, 2005 8:49 am

pozdravljeni!

Najpej bi se vsem zahvalil za udelezbo na prireditvi.
Vem in vedeli smo ,da boste ponovno vse skritizirali, show je postal tako velik, da ga je zelo tezko kontrolirati in voditi. Ekipa ki je letos vodila show je bila sestavljena in 83 ljudi, vendar v tako veliki množici se to kar izgubi.
Verjamite mi da si tudi jaz zelim lepsi in večji prostor, vendar ga v Grosupeljski okolici nažalost ni.

Se enkrat hvala za spodbude in vse, ki ste se udelezili showa.

Lp Jaka

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky To sep 13, 2005 8:53 am

Blinder je napisal/-a:Ce te tisti showi niso zanimali nima veze, veliko ljudi je gledalo tisto.
Ce tvojo drago so slikali brez da bi bila provokativna ... sej sem rekel da to ni prav.
Za tiste punce ki oponasajo placane hostese, se vazijo da kako so dobre ipd, pa prav da se jih slika. Me prav nic ne briga ce ji ne pase. Sama si je kriva.

lp
ja sam poglej kake punce se ponavadi slika.. večino take ko ničesar ne promovirajo....
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Doctor DJ
Nov uporabnik

Napisal/-a Doctor DJ To sep 13, 2005 9:10 am

Hja pobi še lahk jst mal pogaram?

NO, bil sem prvič pa mi je blo razen parkplaca, lokacije, organizacije namestitve tekmovalnih avtov ok.

Ej če se ne znajo zment oziroma postavit avtov ki sodelujejo v ocenjevanju na en kup je pa res sramota.
Če se ne bojoznal potrudit bo udeležba vedno manjša.

Pobi dejte mal premislit, kdo se bo še sploh tja pelo pred tem pa auto spucal u nulo z namenom tekmovanja, pol pa mora parkirat v blatu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Sramota.
Drgač je blo pa solidno.

Torej upam za boljšo lokacijo ker smo Renojevci skup z Pežojevci bli v dreku pa mislim da nam ni blo glih OK!!!

LP, slike pa si lahk pogledate na PhotoVillage / Mark galerija
Red Angel

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky To sep 13, 2005 9:10 am

Zakaj se ne sme slikat drugih ljudi (punc ali tipov) če le ti niso hostese ali bilo kaj. Na takih prireditvah se pač slika kogar se želi, sej nemoreš rečt ne me slikat. Lahko grem jst 20m stran pa zumiram in te mam not. Nevem,....autoshow je itak samo fotografiranje pa zato se tudi fotografira vse kar se najde. Če si komu všeč te pofotkajo in nimaš se kej razburjat. Pač tako je in če se nočete slikat pa ne hodit na take masovne prireditve.

LP
The MAN

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice To sep 13, 2005 9:18 am

Slika

alo, kdo si je dovolu virusa pa mene slikat!?
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Alfist
Novinec

Napisal/-a Alfist To sep 13, 2005 9:35 am

Za moj okus je bilo too much hondic od njih se mi je dopadla samo bordo rdeča VTI ostalo pa sam krš....Rice tuning :lol:

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To sep 13, 2005 12:24 pm

salesky je napisal/-a:Zakaj se ne sme slikat drugih ljudi (punc ali tipov) če le ti niso hostese ali bilo kaj. Na takih prireditvah se pač slika kogar se želi, sej nemoreš rečt ne me slikat. Lahko grem jst 20m stran pa zumiram in te mam not. Nevem,....autoshow je itak samo fotografiranje pa zato se tudi fotografira vse kar se najde. Če si komu všeč te pofotkajo in nimaš se kej razburjat. Pač tako je in če se nočete slikat pa ne hodit na take masovne prireditve.

LP

ma posliki celo osebo... ne bo nič narobe... moti me ko vidim sam rit čez cel ekran... wtf ti to pomen??
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To sep 13, 2005 12:54 pm

Show je bil kot celoten dogodek super, seveda je povsem razumljivo da so določeni kiksi, ampak poskusite vsaj malo razumet da organizacija TAKO velikega showa ni mala malca.

Škoda da so pozabli ocenit makyjeve višine (če se temu sploh lahko tak reče) pa urošovega RCja, drugače pa fantje, svaka čast.

Glede blata pa jebiga, kdo pa je vedel da bo deževalo ?
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 To sep 13, 2005 2:44 pm

Pa ka ste tk dosadni s tem koga se sika in koga ne?Ja pa kaj če ti slika pičko pa kaj pol namest da si vesel, da ti kdo poslika pičko ker mu je všeč in jo nemore met, ti pa jo maš ker si z njo.Nemorem verjet kire debate.Sej noben fotograf ni nategnu komu pičko na showu, al pa jo otipaval itd...
a je blo kej takega?
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To sep 13, 2005 3:10 pm

oki dark ne razumeš bistva... ni point v temu da se celo dekle slika... fora je da se slika samo rit... in ja mene to moti in to tud pove pa čeprav ne gre za mojo punco... in ja po takih šovih se punce na polno opitava... isto ko v kakih diskačih... potem se pa reče da so sam krive :roll: :roll: :roll:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee To sep 13, 2005 3:13 pm

Jao, iz vtisov showa smo prišli na vtise moških rok na naših dekletih :)
Slika

MajstR
Nov uporabnik

Kraj: Dob pri Šentvidu

Napisal/-a MajstR To sep 13, 2005 3:36 pm

Neon je napisal/-a:Ka si to gledal ko sem bil na valjih?
Gre ja 220 v 5. prestavi, pol je pa še 6. :twisted:

ja prej sm legacyja gledu sam nism vidu kok je šu pol sm pa u vrsti tvojga vidu sm reku pa da moram počakt.zakj pa pol ni še u 6. dal?? :roll: :roll:
a si ga že sam sprobu kok leti :lol: :lol: :P :twisted:
hotu sm še vidt kok je kj un reli avto dal od sebe sam sm zamudu

MajstR
Nov uporabnik

Napisal/-a MajstR To sep 13, 2005 3:48 pm

Mene tud to mot da je rit čez celo sliko ka mu to sploh pomaga.sicer js tud nism lih mel zaprtih oči k sm hodu po šovu, je blo kr neki takih dobrih mrh da bi jih takoj... :lol: :twisted: :P :shock:

Sicer pa kar se avtov tiče je tud una vectra od damjana res svetovna tud u živo ne sam na slikah, pa pager ma tud lušno corsico.
am uršulinko a je bil un tvoj pežo 206 k je mel une led lučke gor k so jih tud pr a3m prodajal pa lambo doors od lsd-ja?? če je ta je bil men prov hud :shock: :twisted: :lol:

Štraus
Novinec

Napisal/-a Štraus To sep 13, 2005 3:48 pm

Show je bil tak tak.Lahko bi bilo malce več japonskih vozil, saj na takih showih pričakuješ mešane avtomobile, bilo pa je 90% evropskih avtov - škoda

No ne bom grajal saj za to pač ni nihče kriv da ne bo kakšne pomote. ;)

MajstR
Nov uporabnik

Napisal/-a MajstR To sep 13, 2005 3:51 pm

ice je napisal/-a:alo, kdo si je dovolu virusa pa mene slikat!?

če si to res ti mamo pa dobrga admina ni kej :lol: :roll: :twisted:
sta bla popestritev dneva :P :P :P drugač pa mal mnj alkota pa ne bodo maligančki tko razgrajal :twisted: :twisted:

MajstR
Nov uporabnik

Napisal/-a MajstR To sep 13, 2005 3:56 pm

Štraus je napisal/-a:Show je bil tak tak.Lahko bi bilo malce več japonskih vozil, saj na takih showih pričakuješ mešane avtomobile, bilo pa je 90% evropskih avtov - škoda

No ne bom grajal saj za to pač ni nihče kriv da ne bo kakšne pomote. ;)

a tist u avatarju je tvoj avto?? dj če maš kje že odprto temo jo napiš tle da ne bom offtopic delu. kr js mam tud tak avto pa me mal zanima glede tuninga, stylinga pa te scene.drgač pa msn al pa privat :?: :?: :?:

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 To sep 13, 2005 4:08 pm

maky je napisal/-a:oki dark ne razumeš bistva... ni point v temu da se celo dekle slika... fora je da se slika samo rit... in ja mene to moti in to tud pove pa čeprav ne gre za mojo punco... in ja po takih šovih se punce na polno opitava... isto ko v kakih diskačih... potem se pa reče da so sam krive :roll: :roll: :roll:

pa naj slika boli te falus, pa si naj misli kk bi jo blo fajn pofukat, ti se pa smej ker ti jo dejansko fukaš, oni pa si naj potem drkajo doma na fotke.Js tud nisem nikol zastopu da pride na avto šov, pa potem vidim milijon slik žensk.Pa jebote no.

Drugače pa da pa vidim da mi kdo žensko otipava na showu ga pa usekam takoj pa ni važno kak je in kdo je.tuki ti pa dam prav Maky.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon To sep 13, 2005 4:46 pm

:lol: :lol:
Prav ti je kaj si bil pa pijan proklet prasec!! Še bolj bi te mogli pa še posilit! JOKE. :oops:
Pa ne zamerit. Prosil bi te samo, da zbrišeš vse teme od Venomove naprej in tole mojo, ki so omenjale (le) slikanje riti... Ker je že čisto offtopic. Ali pa jih prekopiraj v kakšno na novo ustanovljeno z naslovom Slikanje riti na avtošovih: Da ali ne?
:)
Tema je že čisto nepregledna. :?

Aja pa še nekaj (Ice tega ne zbrisat!):
A sem samo jaz videl Renault SPIDER? :D Prvič v življenju. In moram reči, da me je bolj fasciniral kot 10 Ferrarijev na kupu. Pa koliko je teh avtov sploh. OK, da je pri nas najbrž edini mi ni treba govorit ampak kaj pa drugače. Aja pa števec hitrosti in brisalec ima od Twinga. :P

Uporabniški avatar
icely_slo
Nov uporabnik

Napisal/-a icely_slo To sep 13, 2005 6:08 pm

Symon je napisal/-a:

:lol: :lol:
Prav ti je kaj si bil pa pijan proklet prasec!! Še bolj bi te mogli pa še posilit! JOKE. :oops:
Pa ne zamerit. Prosil bi te samo, da zbrišeš vse teme od Venomove naprej in tole mojo, ki so omenjale (le) slikanje riti... Ker je že čisto offtopic. Ali pa jih prekopiraj v kakšno na novo ustanovljeno z naslovom Slikanje riti na avtošovih: Da ali ne?
:)
Tema je že čisto nepregledna. :?

Aja pa še nekaj (Ice tega ne zbrisat!):
A sem samo jaz videl Renault SPIDER? :D Prvič v življenju. In moram reči, da me je bolj fasciniral kot 10 Ferrarijev na kupu. Pa koliko je teh avtov sploh. OK, da je pri nas najbrž edini mi ni treba govorit ampak kaj pa drugače. Aja pa števec hitrosti in brisalec ima od Twinga. :P

nisi edini, nisi:

Slika

Slika

:-P

Uporabniški avatar
Kemični
Novinec

Kraj: Brežice

Napisal/-a Kemični To sep 13, 2005 8:33 pm

INFINITI je napisal/-a:Hej hudo - kere so tele feltne sploh?
Slika

Heh, to bi tut js rad vedo!

Drgac pa glede avtoshowa. Men je blo tut bols lani. Mogoc zato, k me je letos glava in vse bolelo(macek :lol: ). Ne resno, ne vem zaka so bli avti tam po travi nametani pa to. Tisti so se mi zdeli da so obiskovalci in zdj ugotovim, da pol avtov sploh vido nism. Se mi je osebno tut bl dopalo na Tuning freaksih. Drgac pa kr vredu. :lol: Draga hrana.
Glede avtov. Damjanova veckta je zakon,se posebi se mi tisti bremboti dopadejo. Pa seveda Courageov Audi,pa tist golf v na 19 BBS :shock: , pa seveda crx-a(siv in oranzno-crn), ter seveda oranzn civic. Kr lepo no.
LP
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov