ja sam poglej kake punce se ponavadi slika.. večino take ko ničesar ne promovirajo....Blinder je napisal/-a:Ce te tisti showi niso zanimali nima veze, veliko ljudi je gledalo tisto.
Ce tvojo drago so slikali brez da bi bila provokativna ... sej sem rekel da to ni prav.
Za tiste punce ki oponasajo placane hostese, se vazijo da kako so dobre ipd, pa prav da se jih slika. Me prav nic ne briga ce ji ne pase. Sama si je kriva.
lp
salesky je napisal/-a:Zakaj se ne sme slikat drugih ljudi (punc ali tipov) če le ti niso hostese ali bilo kaj. Na takih prireditvah se pač slika kogar se želi, sej nemoreš rečt ne me slikat. Lahko grem jst 20m stran pa zumiram in te mam not. Nevem,....autoshow je itak samo fotografiranje pa zato se tudi fotografira vse kar se najde. Če si komu všeč te pofotkajo in nimaš se kej razburjat. Pač tako je in če se nočete slikat pa ne hodit na take masovne prireditve.
LP
Neon je napisal/-a:Ka si to gledal ko sem bil na valjih?
Gre ja 220 v 5. prestavi, pol je pa še 6.
Štraus je napisal/-a:Show je bil tak tak.Lahko bi bilo malce več japonskih vozil, saj na takih showih pričakuješ mešane avtomobile, bilo pa je 90% evropskih avtov - škoda
No ne bom grajal saj za to pač ni nihče kriv da ne bo kakšne pomote.
maky je napisal/-a:oki dark ne razumeš bistva... ni point v temu da se celo dekle slika... fora je da se slika samo rit... in ja mene to moti in to tud pove pa čeprav ne gre za mojo punco... in ja po takih šovih se punce na polno opitava... isto ko v kakih diskačih... potem se pa reče da so sam krive![]()
![]()
ice je napisal/-a:alo, kdo si je dovolu virusa pa mene slikat!?
Symon je napisal/-a:ice je napisal/-a:alo, kdo si je dovolu virusa pa mene slikat!?
![]()
![]()
Prav ti je kaj si bil pa pijan proklet prasec!! Še bolj bi te mogli pa še posilit! JOKE.ops:
Pa ne zamerit. Prosil bi te samo, da zbrišeš vse teme od Venomove naprej in tole mojo, ki so omenjale (le) slikanje riti... Ker je že čisto offtopic. Ali pa jih prekopiraj v kakšno na novo ustanovljeno z naslovom Slikanje riti na avtošovih: Da ali ne?
![]()
Tema je že čisto nepregledna.
Aja pa še nekaj (Ice tega ne zbrisat!):
A sem samo jaz videl Renault SPIDER?Prvič v življenju. In moram reči, da me je bolj fasciniral kot 10 Ferrarijev na kupu. Pa koliko je teh avtov sploh. OK, da je pri nas najbrž edini mi ni treba govorit ampak kaj pa drugače. Aja pa števec hitrosti in brisalec ima od Twinga. :P
INFINITI je napisal/-a:Hej hudo - kere so tele feltne sploh?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov