voltage je napisal/-a:a dobim kj dnarja za reklamo?
Pa ti si vsega boga prodaj na koncu že unega Remusa.

voltage je napisal/-a:a dobim kj dnarja za reklamo?
croma_man je napisal/-a:ice, šipe še nism menjaval, tudi na avtih ki užgejo 160 dB se ni zgodilo da bi šipa usekala, to je tak larifari ki se pol govri od raznih najglasnejših na vasi z golfom II gti ki so jim 10 let nazaj 2 tube fuknale šipo vn. Skratka lari-fari - mi premika prtlažnik in šipo tud za več cm pa nč ne poči al pa pade ven...
voltage je napisal/-a:amp sm regyju prodousupr amp za solidno ceno. jest grem itk zj na GZ all around
ice je napisal/-a:croma_man je napisal/-a:ice, šipe še nism menjaval, tudi na avtih ki užgejo 160 dB se ni zgodilo da bi šipa usekala, to je tak larifari ki se pol govri od raznih najglasnejših na vasi z golfom II gti ki so jim 10 let nazaj 2 tube fuknale šipo vn. Skratka lari-fari - mi premika prtlažnik in šipo tud za več cm pa nč ne poči al pa pade ven...
aja, kolegu se je to že zgodil na clio1, vidu na lastne oči kako šla na 1000 kosovzgleda so jih kar dost matral, sam nevem če so imel močnej od tega kar imaš sedaj ti notri... hehe.
sixkiller je napisal/-a:Ima kdo še kaj slikc od srečanja, poleg že objavljenih?
Lp
swifthead je napisal/-a:tm pr krožnih so se zbral ta bolj avti: 3000GT, Silvia, RX-8... in so driftal... vrhunec je nastopil ko se je Shiner v svoji Nissan Silviii odločil driftati in sm mu pomagal zamenjat gume od spredi nazaj, ker zadi je mel drag gume R888 in pol me je zapeljal na nepozaben drift adventure!!!!!!
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov