Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
Thor
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Thor Ne okt 23, 2005 6:44 pm

Mr007 je napisal/-a:
monster_d je napisal/-a:Dobro da sem ostal doma, nisem nic zamudo :D

se podpism :D

vam dvem... majstrom in vsem vam podobnim predlagam, da se drugo leto prijavite za vodje organizacije tega in tovrstnih shovou, da nam vsem skupaj pokazete kako se stvari streže :evil: :evil: :evil:

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Ne okt 23, 2005 6:47 pm

khm.. v vecini postov je omenjena muzka (preglasna)? pa mislm da se ta
problem vlece ze od vsega zacetka organizacije tuning showov?!
zakaj se ne naredi nekaj na tem? mislm da je organizator tudi hodil po dvorani
ne vem a je gluh?! ali pac noce nihce popravit tega...
potem pa se vprasanje za organizatorja oz. lahko tudi za tiste, ki so bili v dvorani ...nasteto okoli 30 avtomobilov ce se ne motim... kolko bi jih pa lahko "nabutal" v to dvorano?
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
tuscani
Novinec

Kraj: Pivka

Napisal/-a tuscani Ne okt 23, 2005 6:52 pm

Mene je motlo predvsem to da so avti sam tam stali kot zabetonirani in da ni blo še kakega drugega dogajanja.Da pa je nekdo tam cel dan in da pričakujejo da bo še celo noč na koncertu pa je mal čudno.Človek je enostavno zmartran in sam čaka podelitev nagrad(če je razstavljalec ali tekmovalec) in da gre čimprej domov.Jaz bi šel tudi. :P
Saj avti so bli res lepo urihtani sam ko jih enkrat pogledaš nimaš več kaj tam delat.
Za več avtov pa je bla hala tako ali tako premajhna.
Bog daj lepo vreme da je show lahko zunaj 8)
Customize your Korean http://www.TuscaniCustoms.com http://WWW.NEWTIBURON.COM

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Ne okt 23, 2005 7:09 pm

Thor je napisal/-a:
Mr007 je napisal/-a:

vam dvem... majstrom in vsem vam podobnim predlagam, da se drugo leto prijavite za vodje organizacije tega in tovrstnih shovou, da nam vsem skupaj pokazete kako se stvari streže :evil: :evil: :evil:

pac smo pricakval vec, glede na "oglasevanje" po forumih:

Koda: Izberi vse
Sam show bo ponujal iz ure v uro novo atrakcijo.
poleg nekaterih novih avtov, ki se pri nas se niso videli, bomo imeli tudi nove atrakcije, zanimivo animacijo ter nore in vroce plesalke.
Hostese bodo tudi, vendar tudi to nekaj posebnega.
Prvic bomo imeli tudi zelo zanimiv light show in ostalo sceno..
Slika

Uporabniški avatar
Thor
Novinec

Napisal/-a Thor Ne okt 23, 2005 8:01 pm

kdor pravi da je bilo kakih 30 avtomobilov.....
Priponke
c.JPG
e.JPG
d.JPG
b.JPG
a.JPG
Zadnjič spremenil Thor, dne Ne okt 23, 2005 8:43 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
bergkamp
Novinec

Kraj: Brezovica pri Lj.

Napisal/-a bergkamp Ne okt 23, 2005 8:26 pm

AVTOELEKTRONIKA- SL pa HOSTESE!!! so ble zakon ostalo na šovu pa bl tko!!!!!!!

_Simon
Nov uporabnik

Napisal/-a _Simon Ne okt 23, 2005 8:33 pm

heheheh :D fantje pri Avtoelektroniki so se na Dyno testu spraševali kakšen pogon ma Nissan 350Z :D heheheh

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne okt 23, 2005 8:36 pm

Thor je napisal/-a:
Mr007 je napisal/-a:

Glej tak ti recem.
Necem se kregat s tabo, ker mi sploh ni, resda me ni bilo na avtoshowu ampak sem se s parimi meno ko so bli pa od teh ni bil noben zadovoljen.
Ce clovek/gledalec pride, placa vstopnino mu moras tudi nekaj ponudit ali?
Vem da ni avtoshow kar tak organizirat.
Je nas klub je dvakrat oz trikrat pridedo avtoshow pa vem priblizno.
Ce mislis da je avtoshow to da se postaviti na kup 30avtov se motis.
To se lahko eno nedeljo dobimo na parkiriscu.
Cenim usak trud ki je bil v to vlozen, sicer pa upam da razumes v besedo kritika, ni tisanje organizatorjev v drek ampak so zato da se napake odpravijo, popravijo, ter da se zadeva izboljsa za nasledn show.
Noben ni se naredo showa prvega ki bi bil popoln, marsikeri majo ze 10prireditev za sabo pa se zmerom ni to kar bi moglo bit.
lp

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Ne okt 23, 2005 10:06 pm

tm k omenajo da je blo avtov okol 30 to ni res....blo jih je okol 60k sm stev.....not bi se spravl se najmn 20 do 30 avtov v dvorano :twisted:
Slika

CAB DRIVER
Novinec

Kraj: CELJE

Napisal/-a CAB DRIVER Ne okt 23, 2005 10:16 pm

_Simon je napisal/-a:heheheh :D fantje pri Avtoelektroniki so se na Dyno testu spraševali kakšen pogon ma Nissan 350Z :D heheheh

Kakšen pogon pa ima Nissan 350 Z? Če mene vprašaš ma motorni pogon, al se ga poganja mogoč na vesla? 8)

Uporabniški avatar
ga-ma
Novinec

Napisal/-a ga-ma Ne okt 23, 2005 11:50 pm

_Simon je napisal/-a:heheheh :D fantje pri Avtoelektroniki so se na Dyno testu spraševali kakšen pogon ma Nissan 350Z :D heheheh

Si s5 preveč pameten vidim :x
Spraševali smo se ali je dovolj visok oz da je prenizek da bi šel na valje.
Glede znanja lahko pa mojstre iz avtoelektronike samo vikaš :!:

Uporabniški avatar
Mr007
Novinec

Napisal/-a Mr007 Po okt 24, 2005 6:23 am

Thor je napisal/-a:
Mr007 je napisal/-a:

organizacije tega showa ni sans... bomo u okviru MCCS naredl en drugacn show ;) in jest osebno vem da bom dau 200% od sebe in sekakor te pricakujem da se bos udeleziu ti tega showa da bos vidu kako se stvari streze :)

Se pa cist strinjam kokr je reku BoneS da obljubljal so eno ... prikazal pa cist nekej nasprotnega....
V zacetku projetka je blo govora o 300-tih avtomobilih kateri so elita v evropi.... kaj se je pa prpelal smo pa vidl....

MihaRs
Nov uporabnik

Napisal/-a MihaRs Po okt 24, 2005 7:23 am

Čaw

Bil tam ampak hitro šel. Nekaj avtov kr solidnih. Dogajanje samo je bilo za moje pojme pusto.
Muzika in dj... slabo!! Mislim da se je govorilo o nekih znanih dj-ih iz slovenske scene, sem zato tudi htel prit, da bi bilo malo več dogajanja.

Upam da boste naslednjič boljše tole izpeljali.

Lp

Miha

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Po okt 24, 2005 8:46 am

ENI PA RES NE ZNATE NIČ DRUGEGA KOT KRITIZIRAT!

Idi tja poglej avte pa idi domu. Eni pridejo muziko poslušat tja (doma si vklopi radio pa si daj svojo gasbo gor katero najraje poslušaš pa je)...

Enkrat bi rad te partizane ki tukajgor skoz nekaj kritizirajo videl eno njihovo srečanje oz. show... Imenoval bi se show brez napakice... :roll: :roll: :roll: :roll: Se mi smilijo....

Uporabniški avatar
BaNe
Nov uporabnik

Napisal/-a BaNe Po okt 24, 2005 9:10 am

Tud bil tam. Ja par avtomobilov je blo kar zanimivih. Men se je zdelo da ni bla dlih ne vem kak velka udeležba tekmovalnih avtomobilov. Al pa se je men tko zdelo k sm ob 17h pršu in je že mal zamrlo vse skupi. Čez organizacijo pa nimam kej rečt, sej je blo za vse poskrbljeno...Glede muzke ni kej rečt, čeprav ni bla po mojem okusu (zame bi moglo žagat :P ), ampak sej nisem šel poslušat ampak gledat... kdor bi pa rad poslušal naj gre pa tja kjer se to posluša ;)
LP Bane

G-4S

Napisal/-a G-4S Po okt 24, 2005 9:22 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

porsche 944
Nov uporabnik

Napisal/-a porsche 944 Po okt 24, 2005 9:57 am

men je blo pa super
je bilo saj neki takih avtov ki jih ne vidiš na vsakem srečanju v sloveniji
saj si je treba pridobit mal novih idej

Uporabniški avatar
Thor
Novinec

Napisal/-a Thor Po okt 24, 2005 10:22 am

toliko da razčistimo...
kot prvo sam nisem bil udeležen pri ogranizaciji tega showa ampak sem bil toliko blizu, da vem koliko truda je bilo vloženega, da se je vse skupaj izpeljalo. Kot drugo to je forum kjer vsak lahko poda svoje mnenje, tudi kritike in to vse razumem ampak naj bodo konstruktivne in s konkretnimi predlogi ne pa samo nerganje. Par primerov nevmestnih komentarjev... moralo bi biti vsaj 10x vec avtov (se pravi cca 600 tekmovalcev).... misko kje si v sloveniji že to videl, drugo v pol ure sem že vse pogledal in šel domov ker ni blo nič za počet... jaz tudi pregledam celoten Motorshow v Bologni v 4 urah če smo že pri tem in rečem da ni blo nič novega toliko za primerjavo. Po mojem mnenju je na 60 avtomobilih toliko idej in detajlov, da če si poznavalec si tam 3 dni in še ne vsega obdelaš, kar se pa dogajanja tiče:
-Dogajanje organizirano v dvorani (če se ne motim prvič v sloveniji) se pravi ni strahu zaradi vremena
Poskrbljeno za parkirišča na primernih površinah (za vse razen enega, kateri je to uredil na svojstven način- pač tehnična napaka sejmišča...odgovornost sejmišča.. katero bi za to če bi bil v koži lastnika avtomobila osebno tožil )
-Testiranje moči na valjih
-Tekmovanje v akustiki
Bikini shov
-Poskrbljeno za topel obrok za tekmovalce v hotelu 15 min stran peš...sem šel osebno in ni bilo panike zaradi razdalje pa še hrana je bila u redu
-Koncert kateri je žal odpadel zaradi premajhne udeležbe in kvalitetno ozvočenje (za nekatere preglasno odvisno od okusa-btw tudi mene je bolelo grlo na koncu ) ter razsvetljava
-Vstopnina 1200 sit...za nekatere preveč za nekatere premalo... njen namen je tudi poleg kritja stroškov dvorane in varnosti izločiti iz mase obiskovalcev tiste, ki bi se ga samo napili pol bi pa samo težave delali noter(žal ni bilo 100% uspešno zaradi že navedenega primera ampak bolje da je bil samo en primer kot da bi bilo 50 takih)
-sama podelitev je bila pa res prepozna ...ne vem zakaj ampak po mojem mnenju zato
da nebi bil preveč velik razkorak med podelitvijo in koncertom
-za konec zmagovalec je odnesel domov 1000 eurov.... tega mislim da ni nihče omenil
pa brez zamere če sem bil predolg

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a dgreso Po okt 24, 2005 11:02 am

sicer je pa res da pri nas še ni blo prireditve v dvorani!! pametna ideja! lepo se je vidlo tujce pri nas! drugač je pa bla PUMA v prejšnji številki revije TUNING tak do tut ta ni kr od muh

Slika

Sliko sem si sposodil iz strani GAS tuninga! Se opravičujem :D :oops:

LP

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a dgreso Po okt 24, 2005 11:03 am

Aja vse plastike na njej so homemade!!!
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost