stench je napisal/-a:Sem danes bil na salonu in sem bil prijetno presenečen. Presenetilo me je to da je imel VW odklenjena Tourega in Phaetona, pa novega coupe cabrioleta (pozabil kater je). Pa Mercedes je imel odklenjena CLS-a p SL-a. Pravtako Jaguar, ki je imel odklenjene vse modele. Razočaral me je edino BMW. Na kratko bilo je lepo, vendar kratko.
P.S. pa itak so dekelce bile lepe.
Torti je napisal/-a:Mene je pa lih S2000 noter razočaral. Vožnja z njim mora pa biti res fenomenalna. Naj bolj pa me je impresioniral Range Rover. To pa bi imel!!!Pa jetta me je tudi lepo presentila, izredno lepa je bila!
robertos_664 je napisal/-a:Torti je napisal/-a:Mene je pa lih S2000 noter razočaral. Vožnja z njim mora pa biti res fenomenalna. Naj bolj pa me je impresioniral Range Rover. To pa bi imel!!!Pa jetta me je tudi lepo presentila, izredno lepa je bila!
kak je šele mene S2000 razočaral. zic čist nazaj pa nisem imel placa da bi noter zlezo
robertos_664 je napisal/-a:Torti je napisal/-a:Mene je pa lih S2000 noter razočaral. Vožnja z njim mora pa biti res fenomenalna. Naj bolj pa me je impresioniral Range Rover. To pa bi imel!!!Pa jetta me je tudi lepo presentila, izredno lepa je bila!
kak je šele mene S2000 razočaral. zic čist nazaj pa nisem imel placa da bi noter zlezo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov