RedWind je napisal/-a:smajli je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:boljse bit doma pa slikce samo pogledat![]()
ja celih 5 slikic
vazno, da je prej 5 strani kreganja...
BaSe je napisal/-a:evo še moje slike
http://base.moj-album.com/album/4008983/
malo poznosmo komaj včeraj zvečer domov prišli
ops:
![]()
Addy je napisal/-a:slikce bodo kmaluuu ša dons ... hehe jasmy tebe pa nism vidu doll...
Jasmy je napisal/-a:Fajn je bilo, meli smo kaj za videt. Res so me presenetli z rdečo preprogo! Pohvalno in čestitke organizatorjem!Addy je napisal/-a:slikce bodo kmaluuu ša dons ... hehe jasmy tebe pa nism vidu doll...
Ti bol slabo okol gledašTakrat ko sem jaz prišla verjetn tebe ni blo več. Jaz sem prispela okol 16.30 uri dol. Mal počekirala in potem odpeketala se kopat ter žurat.
LP
Jasmy je napisal/-a:Fajn je bilo, meli smo kaj za videt. Res so me presenetli z rdečo preprogo! Pohvalno in čestitke organizatorjem!Addy je napisal/-a:slikce bodo kmaluuu ša dons ... hehe jasmy tebe pa nism vidu doll...
Ti bol slabo okol gledašTakrat ko sem jaz prišla verjetn tebe ni blo več. Jaz sem prispela okol 16.30 uri dol. Mal počekirala in potem odpeketala se kopat ter žurat.
LP
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov