Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
Black Jack
Uporabnik

Kraj: Mozirje/Velenje

Napisal/-a Black Jack Ne jul 23, 2006 10:06 pm

V zadnjem filmčku se je potem ko je bilo nehano snemanje skoraj zabiu v gol..........manjkalo je le par centimetrov.............škoda da tega ni zabeležila kamera.....

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX Po jul 24, 2006 7:53 am

Hja kaj čem, fajn ste se meli, pač je brat zbolu, pa nismo mogli pridit. Pa drugo leto, če bo. No sej včeri tam ko je zagradiše, se pelamo z stricu, mu je pa lager tulu, pa reče vidiš kako formulo mam, bol ko je pospešu bol je tulilo. Pridemo mi tam zravn koruze, pa neki začne zviliti pa avto po cesti zanašat. pa stric ustavi, smo meli pa gumo za ene 2-3 cm ven iz blatnika, mu je pa lager utrgalo, prej predn je reku da ma formulo sma se pa zajebavala, da nas bo guma prehitevala, in tut to bi se lahka zgodilo. No pol na sreči je tista "formula" mela še eno staro prijatelco, ki je v delih, da se je lahka prpelala do doma.
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

Uporabniški avatar
Black Jack
Uporabnik

Napisal/-a Black Jack Po jul 24, 2006 11:02 am

AVX je napisal/-a:Hja kaj čem, fajn ste se meli, pač je brat zbolu, pa nismo mogli pridit. Pa drugo leto, če bo. No sej včeri tam ko je zagradiše, se pelamo z stricu, mu je pa lager tulu, pa reče vidiš kako formulo mam, bol ko je pospešu bol je tulilo. Pridemo mi tam zravn koruze, pa neki začne zviliti pa avto po cesti zanašat. pa stric ustavi, smo meli pa gumo za ene 2-3 cm ven iz blatnika, mu je pa lager utrgalo, prej predn je reku da ma formulo sma se pa zajebavala, da nas bo guma prehitevala, in tut to bi se lahka zgodilo. No pol na sreči je tista "formula" mela še eno staro prijatelco, ki je v delih, da se je lahka prpelala do doma.

Hm....kaj zdej hočeš povedat.....? kva mu je nardilo....pa kako staro prijateljco je meu...?

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX Po jul 24, 2006 11:17 am

ja mi smo se pelali v golfu 2, prej mu je pa en golf že crknu (stara prijatelca)
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

Uporabniški avatar
Black Jack
Uporabnik

Napisal/-a Black Jack Sr avg 02, 2006 2:31 pm

AVX je napisal/-a:ja mi smo se pelali v golfu 2, prej mu je pa en golf že crknu (stara prijatelca)

Zelo zanimivo....na naslednje srečanje pa morta prit ker bo verjetno v domačem kraju....
From Polo 9N 2003 1.2 12V 47kW/64KM Comfortline ->->-> to Polo 9N2 2005 1.9TDI 74kW(85kW)/101KM(116KM) Comfortline
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov