Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
sevnican
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a sevnican Ne avg 27, 2006 3:29 pm

Pravkar prišel nazaj. Z eno besedo pogreb :!: Jurja dat za vstopnino, da vidim par predelanih avtomobilov, od tega jih je večina predstavljenih že tu med galerijo ali pa se prodaja na avto.net. Več se da videt na kakem srečanju. Nobenega show-a, organizacija v k*rcu. Med posameznimi meritvami glasnosti je občutno preveč premora, med katerim je vse tiho.

Če še kdo namerava it, naj ne gre, ker ni vredno.

:evil:

Uporabniški avatar
B_M_W
Stalni uporabnik

Kraj: Prekmurje

Napisal/-a B_M_W Ne avg 27, 2006 4:18 pm

Jaz sem bil včeraj tam zvečer!Glede organizacije bi tudi jaz dal en manjši minus, ker so bili enostavno prevelike pavze med dogajanjon in med pavzami ni blo nobenega dogajanja! :evil: :evil: Glede tekmovalcev pa sem bil navdušen, glede na število tekmovalcev na nočnem drag racu. Glede postrežbe pa nimam nobenih pripomb.Sem mel namen prit še danes pogledat pa mi ni čas dopuščal. See ya! :lol: :lol:
325i Coupe

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Ne avg 27, 2006 5:13 pm

Js sm biu pa kr zadovoln! Morem rečt da proti SG-ju je blo noro!
No za tiste ko niste bli pa prilagam fotke!
Priponke
6.JPG
5.JPG
4.JPG
3.JPG
2.JPG
1.JPG
__+__ 2FAST 4YOU__+__

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Ne avg 27, 2006 5:19 pm

še...
Priponke
13.JPG
12.JPG
11.JPG
10.JPG
8.JPG
7.JPG
Zadnjič spremenil TUNING_BOY, dne Ne avg 27, 2006 6:00 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
__+__ 2FAST 4YOU__+__

Uporabniški avatar
bmwm3
Novinec

Kraj: Rečica ob Savinji

Napisal/-a bmwm3 Ne avg 27, 2006 5:35 pm

Vstopnina je absolutno prevelika, zato kar je bilo sploh možno videti.
Če se naredi primerjava z tem kar bo v Ljubljani drugi mesec tam bo sam 700 sit vstopnina, tukaj pa jurja ni nobene logike da je tukaj tako velika vstopnina za praktično nič, tam pa kokr se obeta bo neki čist posebnega za 700 sit, sicer še mormo počakat kaj bo sam sem pa 100% da bo zelo dobro organizirano da se bo kaj dogajalo.

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Ne avg 27, 2006 5:37 pm

še fotke
Priponke
25.JPG
24.JPG
22.JPG
16.JPG
15.JPG
14.JPG
__+__ 2FAST 4YOU__+__

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Ne avg 27, 2006 5:46 pm

še fotke
Priponke
41.JPG
40.JPG
39.JPG
37.JPG
29.JPG
27.JPG
__+__ 2FAST 4YOU__+__

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Ne avg 27, 2006 5:52 pm

še...
Priponke
35.JPG
36.JPG
38.JPG
48.JPG
44.JPG
43.JPG
__+__ 2FAST 4YOU__+__

Uporabniški avatar
FRANCIVW
Stalni uporabnik

Kraj: KAMNIK

Napisal/-a FRANCIVW Ne avg 27, 2006 5:59 pm

Jaz tud pravkar prišel nazaj,res mal prevelika vstopnina za za to kar je blo za videt.Tko da upam da bo v Ljubljani veliko boljše.
Slika

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Ne avg 27, 2006 6:03 pm

Men je blo tako tako. Itak pa nisem pričakoval da bo nek hud show, ker že lani ni bilo kaj extra.(pač moje mnenje) On bel polo na stylingu mi je bil všečen. Pa pohvale za vwmiki-ja - hude litke proti prejšnim (govorim o srebrnem golf-u 4)
Drag pa sem v bistvu samo malo pogledal.
Ne vem, veliko boljše mi je npr. v SG.

Uporabniški avatar
Airborne
Novinec

Napisal/-a Airborne Ne avg 27, 2006 6:12 pm

Prišel tja in več kot pol ure ni blo kaj počet, razočaranje veliko tudi če bi blo zastonj.
Born to be wild !

Uporabniški avatar
PuBBeC
Novinec

Napisal/-a PuBBeC Ne avg 27, 2006 6:43 pm

eh no koment ste vsi na a.com....

vsaj eden je pohvalil organizatorje... pol pa vi organizirajte kakšno srečanje, ok glede vstopnine bi jaz tudi kaj rekel, samo tak samo šimfanje po forumu pa kaki avti pa vse isto blablabla

ne vem no meni se zdi da je nas slovence še sama faušija skup drži...

da ne bo kdo jezen samo povem, da bi rajši videl kakšne pametne komentarje kot pa joj kak je blo brezveze blabla.... malo si zamislite in se postavite na njihovo stran(organizatorjev)

p.s. meni tudi ni tisti plavi clio všeč pa kaj zaj pa ne pljuvam po njem grrrr

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky Ne avg 27, 2006 6:47 pm

Sem zelo vesel, da nisem šel... :D
Pohvalil bi pa tuning boya, da se je potrudil in objavil slike v priponkah...ker tisto prek linkov je kr neki pa greš pol stare teme mal gledat, pa nobene slike ne vidiš več... :roll:
oprostite za OT,ampak to sm res hotu povedat :lol:
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

gasilec
Nov uporabnik

Kraj: Zagorje o/S

Napisal/-a gasilec Ne avg 27, 2006 6:59 pm

Evo nekaj mojih slik, če jih hočete gledat po vrsti morte id od zadaj naprej :arrow: http://nejcs.moj-album.com/album/4657343/

Men se ni zdel slabo, lahko da ste nakteri preveč pričakoval.
CLIO RS

Uporabniški avatar
starter
Nov uporabnik

Napisal/-a starter Ne avg 27, 2006 7:17 pm

mater če vam je bil ta drag tujk brezvezen zaka ste bli sploh tam!
men osebno je blo vredu res da ni blo nekih vlkih showov ampak sm zadovoljen!!

Pa avti so bli cool zrihtan!

Uporabniški avatar
sharkyca
Nov uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a sharkyca Ne avg 27, 2006 7:19 pm

Tuning boy teb hvala za slikce, če jih neb dau gor neb vedla ka je blo kj za videt, kr na žalost si sama prireditve nism mogla ogledat.

Vstopnina je vsak let ista (visoka za to kar lahk vidimo), stem da letos je trajal dva dneva lansk let pa sam en dan. Drgač pa nč novga, razn hostes :?

Nč no, še 1x tnx za slikce, če še ma pa kdo kj več slikc, pa nj da še kakšno gor :-P

Uporabniški avatar
Cimpi
Novinec

Napisal/-a Cimpi Ne avg 27, 2006 7:36 pm

Hvala za slikice... Tuning boy in gasilec

Uporabniški avatar
Coleman
Novinec

Napisal/-a Coleman Ne avg 27, 2006 7:49 pm

Tisti ki je reku, da je treba to prireditev pohvalit, se naj ugrizne v jezik, ker ta prireditev žal ni bila na nekem nivoju, sem bil že na dost drugih tako da lahko primerjam zadeve med sabo,..prireditev bi bila edino vredu če bi bila zastonj, ker bi potem odšel po kaki uri...

ne rečem da se niso organizatorji dovolj trudli, ampak očitno niso znali pričarat nekaj novega,..3 al 4 ženske ki so prale avto v bikiniju bi še nekako šlo če bi bile ženske vsaj malo za pogledat,..pa da ne rečem o tistih sodnikih ki so ocenjevali db drag..mislim, popoldan so bli vsi že mal pijani od jagerja oz. piva. :lol: styling del je bil še nekako vredu, samo nekako preveč pusto oz. odmaknjeno od dogajanja,...na dragu si pa bojo morali izmislit nova pravila, ker ta pravila kako lahko gre kdaj kak avto in s kom, so enostavno prepočasna in niso v nekem toku...oz. gledalci postanejo prehitro navelčani...

čez gostilniški del pa nimam nobenih pripomb.. :D

Tak da dokler se ne bo kaj spremenilo, me ne vidijo več na kakem showu :roll:
When size equals knowledge I'll be a one big muthafucka!

Uporabniški avatar
bmwm3
Novinec

Kraj: Rečica ob Savinji

Napisal/-a bmwm3 Ne avg 27, 2006 8:06 pm

Coleman je napisal/-a:Tisti ki je reku, da je treba to prireditev pohvalit, se naj ugrizne v jezik, ker ta prireditev žal ni bila na nekem nivoju, sem bil že na dost drugih tako da lahko primerjam zadeve med sabo,..prireditev bi bila edino vredu če bi bila zastonj, ker bi potem odšel po kaki uri...

ne rečem da se niso organizatorji dovolj trudli, ampak očitno niso znali pričarat nekaj novega,..3 al 4 ženske ki so prale avto v bikiniju bi še nekako šlo če bi bile ženske vsaj malo za pogledat,..pa da ne rečem o tistih sodnikih ki so ocenjevali db drag..mislim, popoldan so bli vsi že mal pijani od jagerja oz. piva. :lol: styling del je bil še nekako vredu, samo nekako preveč pusto oz. odmaknjeno od dogajanja,...na dragu si pa bojo morali izmislit nova pravila, ker ta pravila kako lahko gre kdaj kak avto in s kom, so enostavno prepočasna in niso v nekem toku...oz. gledalci postanejo prehitro navelčani...

čez gostilniški del pa nimam nobenih pripomb.. :D

Tak da dokler se ne bo kaj spremenilo, me ne vidijo več na kakem showu :roll:

Tole si pa zelo dobro napisal, se popolnoma strinjam z tabo.

Uporabniški avatar
sasso
Nov uporabnik

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a sasso Ne avg 27, 2006 8:15 pm

KOT JE NAM, NEKATERIM TEKMOVALCEV BILO ZNANO, DA BO V SOBOTO 26.08.2006 POLEG NOČNEGA DRAG RACE TUDI NOČNI STYLING.
JAZ IN MOJ KOLEGA GREVA OB 18 IZ MEŠANEGA SREČANJA IZ AVSTRIJE, KI JE BILO V RIEGERSBURGU, DA BI PRIŠLA PRAVOČASNO NA NOČNI STYLING.
OKROG 21.30 PRISPEMO V CELJE, NA PRIZORIŠČE, KJER NAJ BI SE ODVIJAL NOČNI STYLING. KO PRIDEVA NA VSTOP IN HOČEVA PLAČATI PRIJAVNINO, NAMA POVEJO, DA O TEM SPLOH NIČESAR NE VEDO, OZ. NOČNEGA STYLINGA ENOSTAVNO NE BO. PO KRAJŠEM ČASU SE NAM PRIDRUŽIJO ŠE TEKM0VALCI IZ MARIBORA. PO NEKAJ MINUTNEM PREREKANJU SMO KONČNO DOBILI ŠT. OD ORGANIZATORJA TER GA POKLICALI. PO KRATKEM POGOVORU, NAM JE ORGANIZATOR DEJAL, DA NIMA ČASA ZA NAS, KER ON VODI DIRKO TER ODLOŽIL SLUŠALKO. V POGOVORU JE SAM DEJAL, DA JE BIL OGLAS ZA NOČNI STYLING, VENDAR GA NE BO. NI PA ZNAL POVEDATI RAZLOGA ZAKAJ?

PO PRIBLIŽNO POL URAH ČAKANJA SMO SI PRIBORILI PROSTI VSTOP, ČEPRAV SMO NEKAJKRAT KLICALI ORGANIZATORJA KATERI SPLOH NI VEČ DVIGOVAL TELEFONA.

ČE TEKMOVANJA IZ KAKRŠNIH KOLI RAZLOGOV NE BO, SE TO OBVESTI JAVNOST VSAJ NEKAJ DNI PREJ, NE PA DA PRIDEŠ NA TEKMOVANJE IZ MURSKE SOBOTE TER TE ODSLOVIJO, REKOČ DA BO JUTRI DNEVNI STYLING IN LAHKO TEKMUJEŠ NA NJEM.

VSAKA ČAST ORGANIZATORJU NI KAJ
Zadnjič spremenil sasso, dne Po avg 28, 2006 9:58 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost