Sicer vem da ti ves da ves kej se dobimo, ampak imam en predlog. Techno vsedi se v svojo belo petardo in se zapelji do MacTrona in mu razlozi. Da nas res ne bo se po filmu iskal.

X-Hair je napisal/-a:Sicer lahko da se motim ampak imam obcutek da je ze vse zmenjeno. NE -> ampak MacTron mora se nekaj "strene mesat".![]()
Sicer vem da ti ves da ves kej se dobimo, ampak imam en predlog. Techno vsedi se v svojo belo petardo in se zapelji do MacTrona in mu razlozi. Da nas res ne bo se po filmu iskal.![]()
![]()
TechnoBoy je napisal/-a:film...hud...sploh k so dirkal...sm imel dokaz da sem totalno zasvojen... mčno me je stiskalo v grlu inpljučih, adrenalin, k je prtisnu nos ( pa se nezajebavam) me je prbilo v zic...
ja na parkplacu mi je blo najbols.. sploh burn outi !
full sm bil presenecen k je blo tolk folka impresioniranim nad yugecem !
mislm men se zdi da je totalno uspelo !
ce se kdo kaj pritozuje.. naj proba takole stalo skupaj spravt !
je pa tko... sva sla s pokyjem... dragat.. in (kot ste nekateri na parkplacu slisal mojo " turbinco" se je na kriziscu pokazala v vsej svoji luci...... SKURJEN ROTORCEK vzigalne tuljave !
potem so se izkazali koleki....poky,lumpy..(sta 2 uri letala okol), kr3mn1 je su u kranj po novega in nazaj prletu !, druzbo so nama delal pa mactron in njegova boljsa polovica in uros20 in njegova punca !
mislm svaka jim cast !
bli smo pa potem ob 2 v kranju !
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost