Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
BMW 850i
Novinec

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a BMW 850i To maj 15, 2007 10:57 am

No vidim, da ste se zadosti kregali in to me sploh ne moti (smo že navajeni). To bo vedno. Na vsakem srečanju do sedaj je že bilo in še bo kreganje, šimfanje itd. (Tak smo pač Slovenci) :)

No glede ocenjevanja:
Vsak organizator ima svoj pravilnik ocenjevanja po katerem se ravnajo sodniki. In to je tak v redu, ker če bi bil vedno isti pravilnik, bi vedno isti zmagali. S tem pa se malo čez leto menjujejo zmagovalci oz. dobitniki pokalov.

No pri nas so bile 3 skupine in sicer:
- clean look (ocenjuje samo zunanjost vozila s tem da ne sme imeti kakšne večje spremembe oz. extremne spojlerje, odbijače, itd.
- medium look (ocenjuje se kompletno vozilo: zunanjost, notranjost, motorni predel, prtljažni prostor,...)
- extrem look (kompletno vozilo, kateri imajo že dosti sprememb bolj grobega videza vozila)

V prvem delo ocenjevanja so bile kvalifikacije: tu se je vozilo razvrstilo v tekmovalno skupino in dobila v grobem splošne ocene. To ocenjevanje poteka kar zelo hitro.
V vsaki skupini po 8 vozil se je na podlagi tega uvrstilo v finalni del. Vozila so se tukaj ocenjevala bolj natančno - direktno po pravilniku organizatorja.

Pri nas smo naredili pač točkovni pravilnik - več maš predelano in boljše, več točk dobiš.

Tudi pravilnik STR - slovenski pravilnik ima točkovno ocenjevanje, pa se bo tudi tako ocenjevalo.

Pa sodniki pri nas niso profesionalci, saj tudi ni svetovno prvenstvo ali evropsko, tak da...

Najboljša srečanja so pa itak srečanja solo znamk, vendar pri nas je malo vozil enake znamke da bi se to splačalo organizirat, kot to počnejo v tujini. Tam pa so potem poznavalci tiste znamke in se za vsak avto ve kaj je drugače od originala.
Predsednik AK Street race team MS

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm To maj 15, 2007 12:04 pm

točno tako :D :D :D

Salieri
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Salieri To maj 15, 2007 12:39 pm

Vsak organizator ima svoj pravilnik ocenjevanja po katerem se ravnajo sodniki. In to je tak v redu, ker če bi bil vedno isti pravilnik, bi vedno isti zmagali. S tem pa se malo čez leto menjujejo zmagovalci oz. dobitniki pokalov.

:shock: , bi vedno isti zmagali? a potem bi npr. v formuli mogli vsako naslednjo dirko spreminjat pravila, samo da nebi več zmagal team, ki je na prejšnji dirki odnesel prvo mesto? :roll: Čar tekmovanja je ravno v tem, da če ima kdo pač najlepši oz. najlepše predelan avto, da ga drugi skušajo z svojimi predelavami na avtu prehiteti ali biti vsaj konkurenčni... ;)
Slika

Uporabniški avatar
red_devil
Novinec

Kraj: Letuš (Šmartno ob Paki)

Napisal/-a red_devil To maj 15, 2007 12:41 pm

se podpišem pod ta post od pi-ja. WORD!
Slika

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm To maj 15, 2007 12:51 pm

pi je napisal/-a:

:shock: , bi vedno isti zmagali? a potem bi npr. v formuli mogli vsako naslednjo dirko spreminjat pravila, samo da nebi več zmagal team, ki je na prejšnji dirki odnesel prvo mesto? :roll: Čar tekmovanja je ravno v tem, da če ima kdo pač najlepši oz. najlepše predelan avto, da ga drugi skušajo z svojimi predelavami na avtu prehiteti ali biti vsaj konkurenčni... ;)

saj pa tu se pravilnik spremenil za celo leto , v F1 se tudi za celo leto spremeni ali tebi ata pa mama prevajata kaj govorijo pri formuli da ne zastopiš :lol: :lol:

Salieri
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Salieri To maj 15, 2007 12:57 pm

torstorm je napisal/-a:
pi je napisal/-a:

saj pa tu se pravilnik spremenil za celo leto , v F1 se tudi za celo leto spremeni ali tebi ata pa mama prevajata kaj govorijo pri formuli da ne zastopiš :lol: :lol:

vidim da nisi ravno dojel bistva mojega posta...te razumem po eni strani...
Zadnjič spremenil Salieri, dne To maj 15, 2007 12:58 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To maj 15, 2007 12:57 pm

wtf ? :pop:
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 To maj 15, 2007 1:20 pm

mene pa zanima kdo je bil pred koriđom v njegovi kategoriji? kateri avtomobili? ker morem čestitat,res čestitat sodnikom za tako ˝dobro˝ ocenjevanje :?
Slika

vwturbo
Nov uporabnik

Napisal/-a vwturbo To maj 15, 2007 1:25 pm

...
Zadnjič spremenil vwturbo, dne Sr maj 16, 2007 2:01 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ To maj 15, 2007 1:25 pm

3. mesto

Slika

2. mesto

Slika

1. mesto

Slika
Slika

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 To maj 15, 2007 1:31 pm

ok,zdj pa sploh ne vem več kaj bi reku :lol: :lol: bom raje tiho da ne bo kdo reku da žalim koga prek foruma,ker tole je drek od dreka ne
Slika

Uporabniški avatar
simke
Stalni uporabnik

Kraj: Prevalje (Brazil)

Napisal/-a simke To maj 15, 2007 1:40 pm

Cestitke vsem 3em zmagovalcem :/:o:/ ja courage bo treba na haubo zalimat en nastavek, spojler zadaj tolko visok da se ga bo odspredaj se vidlo in amerisko tablico nalimat, pa bos zmagal, ni druge..............
Mislim wtf??? pa ti sodniki so hujsi od lanskih ptujskih.......(ce bi bil keri smajli za metek u glavo bi ga dal, uglavnem si ga predstavljajte namesto tega stavka v oklepaju) :twisted:
NEVER GO TO WAR WITH A COUNTRY WHOSE NATIONAL HOLIDAY CELEBRATES A DEFEAT IN 1389

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' To maj 15, 2007 1:40 pm

courage, izredno lep je avdi s temi felgami, vzmetenje pa prav "fukiš". ;)
[OO-(||||)(||||)-OO]

URŠA
Novinec

Kraj: ljutomer

Napisal/-a URŠA To maj 15, 2007 4:28 pm

Nevem zakaj ta audi če je tako zafukano dober pa najlepši v sloveniji ne tekmuje v državnem prvenstvu ,ziher bi zmaga.Samo je fant prebra pravilnik ki je bil vsem na ogled,pa prišel do zaključka da tan nima kej iskat.Po forumih je pol bluzja ka se mu ni dalo ,pa da je bija nasekani ,pa da nema vredik paltišč itd.Slučajno je spušja še na enen klubsken srečanji sedaj pa joče da bo avto prodal pa take bedarije,pljuva po vsem kaj mu pride na pamet enih par pa ga pač podpirate.Če je tisti pokal telko vreden ,potem najbolše da se na naslednjem srečanji naredi en posebaj za njega pa je stvar rešena.

Uporabniški avatar
simke
Stalni uporabnik

Kraj: Prevalje (Brazil)

Napisal/-a simke To maj 15, 2007 4:40 pm

joj URŠA, ne mi zamerit ampak dej napisi nekaj v slovenščini :twisted:
NEVER GO TO WAR WITH A COUNTRY WHOSE NATIONAL HOLIDAY CELEBRATES A DEFEAT IN 1389

Uporabniški avatar
M|t3k
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a M|t3k To maj 15, 2007 4:45 pm

BMW 850i je napisal/-a: ...več maš predelano...več točk dobiš...

:tomidelej: :/:o:/

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ To maj 15, 2007 6:54 pm

URŠA je napisal/-a:Nevem zakaj ta audi če je tako zafukano dober pa najlepši v sloveniji ne tekmuje v državnem prvenstvu ,ziher bi zmaga.Samo je fant prebra pravilnik ki je bil vsem na ogled,pa prišel do zaključka da tan nima kej iskat.Po forumih je pol bluzja ka se mu ni dalo ,pa da je bija nasekani ,pa da nema vredik paltišč itd.Slučajno je spušja še na enen klubsken srečanji sedaj pa joče da bo avto prodal pa take bedarije,pljuva po vsem kaj mu pride na pamet enih par pa ga pač podpirate.Če je tisti pokal telko vreden ,potem najbolše da se na naslednjem srečanji naredi en posebaj za njega pa je stvar rešena.

pa kaj ti se salis malo al kaj ?

Daj glej razumem ce bi jaz bil neki vaski kmet samo halo o meni govoris, kdaj sn jaz jokal po forumu lepo te prosim boli mene ku!rac za toti pokalcek, samo nena mi pa soli pamet pa se delaj norca pa mi davaj kie sefije pred mene razumes. Pa sploh pa mi se ti ne oglasaj s totimi tvojimi gumami pofarbanimi ker ce bom jaz kako konkretno napiso pol sn skoraj ziher da v MS in v okolico nebom smel vec. Pa na ku|rac mi gre da nekaj napises pa se pol Prekmurja prijavi na forum pa zacne tezit. Ce vam je sto ludi reklo da je rezultat bil smesn potem ze bo nekaj na tem.
Slika

p|X|
Novinec

Napisal/-a p|X| To maj 15, 2007 7:09 pm

se strinjam z tem

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Napisal/-a marko01 To maj 15, 2007 7:16 pm

Courage™ je napisal/-a:
URŠA je napisal/-a:Nevem zakaj ta audi če je tako zafukano dober pa najlepši v sloveniji ne tekmuje v državnem prvenstvu ,ziher bi zmaga.Samo je fant prebra pravilnik ki je bil vsem na ogled,pa prišel do zaključka da tan nima kej iskat.Po forumih je pol bluzja ka se mu ni dalo ,pa da je bija nasekani ,pa da nema vredik paltišč itd.Slučajno je spušja še na enen klubsken srečanji sedaj pa joče da bo avto prodal pa take bedarije,pljuva po vsem kaj mu pride na pamet enih par pa ga pač podpirate.Če je tisti pokal telko vreden ,potem najbolše da se na naslednjem srečanji naredi en posebaj za njega pa je stvar rešena.

pa kaj ti se salis malo al kaj ?

Daj glej razumem ce bi jaz bil neki vaski kmet samo halo o meni govoris, kdaj sn jaz jokal po forumu lepo te prosim boli mene ku!rac za toti pokalcek, samo nena mi pa soli pamet pa se delaj norca pa mi davaj kie sefije pred mene razumes. Pa sploh pa mi se ti ne oglasaj s totimi tvojimi gumami pofarbanimi ker ce bom jaz kako konkretno napiso pol sn skoraj ziher da v MS in v okolico nebom smel vec. Pa na ku|rac mi gre da nekaj napises pa se pol Prekmurja prijavi na forum pa zacne tezit. Ce vam je sto ludi reklo da je rezultat bil smesn potem ze bo nekaj na tem.

:bow
Lp by Mare

Uporabniški avatar
blindek
Stalni uporabnik

Kraj: Pomurje

Napisal/-a blindek To maj 15, 2007 7:27 pm

marko01 kaj si se pa ti na panoramski tak pomalem neke vozil pa šparal? :P

sva se z koelgom z golfom za tabo vozla

vsi tu ki pa se nekaj kregate, raje ite na pir pa bo mir...

je pa res da courage ni nič rekel proti nikomu...

rezultati kaki so so, marsikdo se ne strinja, nekateri se, kaj moreš tak je...vedno blo in vedno bo na takih prireditvah, zato nevem zakaj se še sploh obremenjujemo z tem

radi se mejte in se smejte z vsega skup...
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov