Festina je napisal/-a:MacTron dobr si trofu tocn tok sm profteru
120K si dal za 15 col gume... ja kaj si pa kupu da te je pršlo tok

gentl je napisal/-a:Zdaj še je treba samo ležeče policaje zraven narisat da bomo vidli česa se izogibat
Vglavnem do 15. aprila je še nekaj časa tak,da nekdo se bo ziher najdo iz mb da mu sledim
Festina je napisal/-a:gentl je napisal/-a:Zdaj še je treba samo ležeče policaje zraven narisat da bomo vidli česa se izogibat
Vglavnem do 15. aprila je še nekaj časa tak,da nekdo se bo ziher najdo iz mb da mu sledim
Prou posneu bom filmck kako se pride do tja iz obvoznice pa ga objavu da vidte da je u izi pridt do tja
Tamara je napisal/-a:Festina je napisal/-a:gentl je napisal/-a:Zdaj še je treba samo ležeče policaje zraven narisat da bomo vidli česa se izogibat
Prou posneu bom filmck kako se pride do tja iz obvoznice pa ga objavu da vidte da je u izi pridt do tja
Za tiste, ki pridete iz MB: izvoz Nove Jarše, drugi semafor levo, skozi semafor, pred Kolosejem desno, potem pa v krožnih samo naravnost....ko pridete do konca je na levi Kratochwill, na desni hala A, skozi zadnjega krožnega, pridete na parkirišče, greste pa po parkirišču desno do konca. Nimate kej falit.
Festina je napisal/-a:Tamara je napisal/-a:Za tiste, ki pridete iz MB: izvoz Nove Jarše, drugi semafor levo, skozi semafor, pred Kolosejem desno, potem pa v krožnih samo naravnost....ko pridete do konca je na levi Kratochwill, na desni hala A, skozi zadnjega krožnega, pridete na parkirišče, greste pa po parkirišču desno do konca. Nimate kej falit.
Tamara lazje je ce gres tam kjer si rekla pri drugem semaforju levo da gres naravnost se en semafor in levo in po prvem kroznem desnoBELIVE ME!
Tamara je napisal/-a:Festina je napisal/-a:gentl je napisal/-a:Zdaj še je treba samo ležeče policaje zraven narisat da bomo vidli česa se izogibat
Za tiste, ki pridete iz MB: izvoz Nove Jarše, drugi semafor levo, skozi semafor, pred Kolosejem desno, potem pa v krožnih samo naravnost....ko pridete do konca je na levi Kratochwill, na desni hala A, skozi zadnjega krožnega, pridete na parkirišče, greste pa po parkirišču desno do konca. Nimate kej falit.
tuscani je napisal/-a:Sem bil lani na a.com srečanju pa je bla čista beda nula.Dobro da sem se ustavil spotoma ker če bi zanalašč šel zaradi tega bi mi bilo žal.
Ne vem zakaj bi bilo tokrat drugače tako da me ne bo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov