Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Ne jun 03, 2007 8:51 pm

jaz imam predlog: naj pridejo naslednjo nedeljo zvečer pred bof pa da se te zmenimo (bo šlo čez elbla sploh?), če se na njihovem terenu niso sposobni konstruktivno pogovorit (sem vozli menda nebojo vinjeni)..

nevem meni je slabo, ko berem izjave vodilnih članov kluba, ki bi naj skrbeli za red. V nobenem postu ni nobenga osebno žalil vi pa iz posta v post izvajate to.

se opravičujem, ampak ste prav smešni že z temi wannabe ponižujočimi izjavami in nevem kaj vse, pa kaj te boli kuracv kak je oblečen pa kako kapo ma pa nevem kaj vse.

daj ne spuščajte se na tako nizek nivo no..

VRZ je napisal/-a: Vso sranje se že vleče lep čas. Če vas je nekaj fenomenov ki ste proti VRZ klubu, bodite to tudi med štiremi očni. En vas malo grdo pogleda, pa porinete glave v prtljažnik vozila, kot noji v živalskem vrtu.
Vaše zgodbe poslušam že kako leto, vem kaki ste v privat življenju, pa ne nameravam nobenega izpostavljeti.

bom tepen če ti povem med štiremi očni, da si nesocializiran?

Ja in raje, dam glavo v kuferam kot noj kot pa da se zaradi izjave nekega polapismenega VRZjevca pijanega sekiram,

Lahko pa pridete vi v mb ko bo kak meeting pa bo situacija čist obrnjena.. sej razumeš ne?
Zadnjič spremenil DaDek, dne Ne jun 03, 2007 8:56 pm, skupaj popravljeno 2 krat.

D-car
Nov uporabnik

Napisal/-a D-car Ne jun 03, 2007 8:51 pm

ma ste b***le temu 50 centu za revne se nekej lepi delate po drugi strani se pa on iz vas smeje tip je na srečanju orkas med vozili hodil pa enega bolj sral kot drugega zdaj če ma avdija pa veliko keša pa se pride tam pederišit bomo očitno vsi na kolena padali ne bom reko da nima ql avta je dober samo če bi vozil taki avto kot ma karakter še bi 101-ka predobra bla vrz-ji pa maajo že dober razlog zakaj ga ne morejo ma predolg jezik in jih serje že en lep čas. Pa glede merjenja višine me zanima zakaj ni šo takega merit kot je na srečanje prišo jeep.

GSIpower
Nov uporabnik

Napisal/-a GSIpower Ne jun 03, 2007 8:55 pm

rok46..ne govori o drugih prej pometi pred svojim pragom pa blati druge..Okus ma vsak kaki ime..Men pa je tvoj okus na nuli če pogledam tvoj avto..IN???se bova kregala zdaj do onemoglosti..men se tvoj en vidi moj pa se tebi ne vidi..NE GLEDAJ pa spelji mimo!Rešeno...Ne govori čez vse vrz-jovce kje je okus itd..Pa tudi to da ko so-smo v skupini da so-smo močni si se malo prehitel samega sebe..na 4 oči se da vse pomenit :P brez skrbi..faušija do česa???Če ti rečem je avto lep ,da bi bil fauš pa daleč od tega..Moj rek je:vsaj nekdo si ga je po mojem okusu porihtal!!!--pa sem tudi iz VRZ-ja! Pa se zmirte če ste vsaj malo čez 18let po pameti...začelo pa se je z faušijo OD vaše strani ker je kia premagala audi.Zakaj pa se ni nišče vprašal?1 povdarim..clean in medium je razlika.Tak da nemore clean avto premagat avta ki je narejen za medium v medium stylingu.Kako pa kdo uvršča v te skupine pa ne vem..pomoje lastnik sam pove kje bi rad bil...če se motim pardon :!: ;) zaden post...
OPEL je AVTO

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne jun 03, 2007 9:02 pm

Tak ste ko petletni froci :vc

Uporabniški avatar
blindek
Stalni uporabnik

Kraj: Pomurje

Napisal/-a blindek Ne jun 03, 2007 9:04 pm

DaDeK prosim ne obstojaj vse, ki smo z prlekije in prav tako z Ljutomera in okolice.
Jaz nisem proti nikomu rekel ene žale besede.
Ne posploševat celoten klub oz. celo mesto in ljudi.Nisem član VRZja, ampak vseeno jih poznam in so kar vredi dečki in dikline, samo spoznat jih moraš. Jaz sem še couregu hotel pomagat kolko sem le lahko, saj nimam nič proti njemu,ne avtomobilu in prav tako ne proti nikomu.
Vsak avtomobil dela zase.

Če si ma kdo kaj za povedat, se raje vsedite nekje na eni pijači in se mirno pogovorite. Kje je tukaj smisel se kregat in kritizirat? Vsi ste/smo ljubitelji avtomobilov in mislim da si mamo kaj bol pametnega za povedat kot pa kaki k****n je kdo.

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Ne jun 03, 2007 9:11 pm

Se opravičujem če si tako razumel moj post, v mislih sem imel VRZjevce (tiste seveda, ki pluvajo.. to pa so verjetno včeraj vsi..)

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Ne jun 03, 2007 9:33 pm

pjebi ne se kregat vsi smo ljudje pa vse se da zment...nism na nobeni strani in ne član tega kluba :P ;)
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 Ne jun 03, 2007 9:53 pm

Pozdravljeni!

Bil sem prvič na showu pri prekmurcih in sem bil zelo pozitvno presenecen nad prijaznostjo in dobrodošljico.

Vglavenem tudi v bodoče če mi bo čas dopuščal se bom oglasil na vasih prireditvah in posebno bom vesel da vas bom vsaj nekaj videl v septembra v ljubljani na automotorshowu.

Bodite fajn!

Lep pozdrav!

Jaka Seles
RUMEN BEETLE
www.automotorshow.si
Slika

D-car
Nov uporabnik

Napisal/-a D-car Ne jun 03, 2007 10:11 pm

Orke ste pa vse super izpeljale pa ste prave face ste za pohvalit ;)

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Ne jun 03, 2007 10:16 pm

No pa pojdimo po vrsti ... zakaj se nismo hotli pogovarjat z vami na štiri oči ... ker ste bi pijani ko krave... in če nekdo začne pogovor z "s***** šmrkavec" je menda vsem jasno da bi se zadeva končala s pretepom, kar pa je prvic pod mojim nivojem in drugic mislim da me niti ni dovol skup za fizicno obracunavanje :lol: .

@woolff nic proti tebi in tvojim, smo se pogovarjali tudi na prizoriscu in si res mož na mestu.Ampak če vidim skupino tipov vsi v majcah VRZ so pač za mene to vrz-jevci .. upam da razumeš. Imaš pa seveda prav da to meče slabo luč na celoten klub in tega bi se moral vsak član tudi zavedat.

@Urša daj zresni se no.

@GSI power upam da se zavedas da avtomobile v kategorije uvrsca organizator in ne tekmovalci sami.Tista kritika takrat pa je padala na organizatorja in niti najmajn na kio ki pa tak al tak ce smo odkriti v nobeni kategoriji nebi mogla bit pred audijem, pa ce si se 4 aluwinge namontira.

@vrz ne samo da ne poznas osnov obasanja in kulture po vrhu si se nepismen, v oglasu ti pise zakaj se prodaja.

In nihce ni kurcal ostalih prekmurcev al kak je ze nekdo napisal ker so vsi ostali bili res na nivoju, show je bil lepo speljan, odnos je tui stimal tak da vsaka cast.

@Jaka .. hvala za pivo, vrnem ob priloznosti ;)
Slika

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm Ne jun 03, 2007 10:28 pm

ima kdo kaj slik iz srečanja..... naj prilima gor....

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Ne jun 03, 2007 10:31 pm

adeo face ste :roll: jaz bom samo to reko, jaka v lj se definitivno vidimo :)
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

GSIpower
Nov uporabnik

Napisal/-a GSIpower Ne jun 03, 2007 10:46 pm

pol pa že. :lol: drugače pa je bil show fajn izpeljan..prvo sem mislil da nebo ne vem kaj avtov potem pa kar naenkrat vse polno..extream car team me je presenetil..so bli prave face 8) ;)
OPEL je AVTO

Uporabniški avatar
Boych
Novinec

Napisal/-a Boych Ne jun 03, 2007 10:52 pm

Vse pohvale organizatorjem za trud, le tako naprej.

Malo imate še začetniških težav, ampak mislim da boste z obiski na ostalih showih malce pripomogli na izboljšanje izvedbe prireditve.

V ostalo kregarijo se ne mislim vmeševat, ker tak nima smisla.

Lp Boych

Uporabniški avatar
džonče
Nov uporabnik

Napisal/-a džonče Po jun 04, 2007 7:33 am

Tu pa končno še nekaj slik. Jih je zelo dosti, zato sem nekaj časa rabil, da sem jih naložil.

http://orkas.moj-album.com/album/7998696/

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm Po jun 04, 2007 8:07 am

džonče je napisal/-a:Tu pa končno še nekaj slik. Jih je zelo dosti, zato sem nekaj časa rabil, da sem jih naložil.

http://orkas.moj-album.com/album/7998696/

zanimive slike dobro si ti to slika :D

Uporabniški avatar
extreme N
Uporabnik

Kraj: NG

Napisal/-a extreme N Po jun 04, 2007 12:14 pm

lepe slike! pa od night stylinga ni nc??
Extreme N

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po jun 04, 2007 6:22 pm

:cry :cry :cry

Boljse da ne komentiram vec. Drugic pridem v trenerki pa all starkah, da se bom vklopo med vas :roll: Kaj te ma veze kdo je kak oblecen na showu ? Al so kaka nova pravila v Prekmurju za katere jaz ne vem ?

Dajte se salit no. Nehajmo raje s tem dokler nebo zadeva sla cez rob, ceprav mejo dobrega okusa se ze zdavnaj presli.

LP!
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Po jun 04, 2007 6:25 pm

pa perksinda ne pozabi mož

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Kraj: Tam kjer klepajo renaultovi ventili

Napisal/-a andrej86 Po jun 04, 2007 6:49 pm

VRZ je napisal/-a: Vso sranje se že vleče lep čas. Če vas je nekaj fenomenov ki ste proti VRZ klubu, bodite to tudi med štiremi očni. En vas malo grdo pogleda, pa porinete glave v prtljažnik vozila, kot noji v živalskem vrtu.
Vaše zgodbe poslušam že kako leto, vem kaki ste v privat življenju, pa ne nameravam nobenega izpostavljeti.

quote]
nehajte se kregat nonstop.al pa zaklenite temo vedno ko se bojo jokali.
Oprosti VRZ ampak samo se buniš :?
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov