andrej86 je napisal/-a:kaj ste meli kake lovilce olja nastavljene na japan meetu?
pa športne filtre prodajali-po sistemu kupiš enega dobiš 3![]()
pa kaj je res kaj mi je frend reko da si dobil ob plačani vstopnini extra liter olja ina delta 5
saj vem offtopic
andrej86 je napisal/-a:kaj ste meli kake lovilce olja nastavljene na japan meetu?
pa kaj je res kaj mi je frend reko da si dobil ob plačani vstopnini extra liter olja ina delta 5
saj vem offtopic
Symon je napisal/-a:andrej86 je napisal/-a:kaj ste meli kake lovilce olja nastavljene na japan meetu?
saj vem offtopic
Otrok...
Katrca je napisal/-a:andrej86 je napisal/-a:kaj ste meli kake lovilce olja nastavljene na japan meetu?
saj vem offtopic
mal pretiravaš
sploh pa, a ti vsakemu verjameš ko ti kj reče
prišeu bi pogledat kako je bilo, pa bi videu da je bilo čisto kulimam evtopski avto, a sem kljub temu rad pogledau kak zanimiv avtomobil tam, ok ne bom omenjau nekaterih hond, k mi niso bile tut približno ušeč, samo so bili pa vmes taki avtomobili,ki jih ponavadi ne vidiš glih vsak dan in jih je bilo lepo mal pogledat
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost