Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
Tiicoo
Stalni uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a Tiicoo Ne jun 24, 2007 12:59 pm

gregga ti si pa tak pacek tak bubu vivi si :D še zaj me nisi sprejev na msnju :D
Slika

Uporabniški avatar
gregga
Uporabnik

Napisal/-a gregga Ne jun 24, 2007 1:17 pm

hehehe....bubu wiwi :lol: ...amm mislim da sm te, mas nek zaj**** mail, bom zrihto :D :D ...pa se vidjamo zvecer :D

Uporabniški avatar
porihtano
Novinec

Kraj: KOROŠKA Prevalje

Napisal/-a porihtano Ne jun 24, 2007 6:07 pm

hja.mne ni blo.sm se prawkar zbudo.ksm pozno iz partya prs.upam ste uživali :D
Slika

Uporabniški avatar
Tiicoo
Stalni uporabnik

Napisal/-a Tiicoo Ne jun 24, 2007 8:54 pm

Evo ga ... in je ratal .. blo je fajn ... debate so padala med njimi tudi najbol resna ( beri klub ) odgovor je ja ime smo tudi že dobili .. za ostalo bomo poštimali meli se bomo fajn blo je neki malega slikano ... pride kmalu :D drugače pa pubeci zakon smo :D
Slika

warmaster
Novinec

ss

Napisal/-a warmaster Ne jun 24, 2007 9:10 pm

ja js sm se hiter pobral, k se mi je res mudilo, in kok dolgo ste se še pol zadržali tam?? in kk se bo reklo klubu?

bestsoundever
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a bestsoundever Ne jun 24, 2007 9:12 pm

Mn se je tut dopadvo u nulo :bow Res smo se vlk zmenli, blo je res fajn, vredu ljudi, skratka supr je blo, čeprav sm večina zamudo kr sm pozno uleto sm meu delo prej ampak vseeno, tt meet je biv carski :P :P :P :twisted: Še več takih, naslednjič pa res slikce obvezne pa bomo se mal zorganizirali da bo še bol dogajalo 8) 8) Skratka S U P E R ! ! ! :tomidelej: :tomidelej: :tomidelej:
Telekomunikacije in obramboslovne vede...

Uporabniški avatar
Tiicoo
Stalni uporabnik

Napisal/-a Tiicoo Ne jun 24, 2007 9:14 pm

warmaster dodaj me na msnju for.v.i.p.only@hotmail.com ko se morema zmenit nekaj :D pole zdržali smo do 21 30 tak da še kr nekaj cajta... ime .. Sg Tuning Tigers pole še en predlog je pa da dodamo še Team zravno samo nevem :D če ma kdo še kakšen predlog lepo naprej z njemu
Slika

Uporabniški avatar
gregga
Uporabnik

Napisal/-a gregga Ne jun 24, 2007 9:43 pm

hello

ma blo je super, Uniona noben ni hoto pit (skor), dokler sm se biu, pol sm pa tut zgasno, kr hitr.....smo se pobrali u Cele :D ...se vidimo naslednic

bibek
Novinec

srecanje

Napisal/-a bibek Ne jun 24, 2007 10:41 pm

Yeah prvo srecanje pa bilo nas ze kr veliko svaka cast! Pa kandidatov se od zadaj velik ,tko da bo tudi na koroskem zazivel klub ljubiteljev avtomobilov!
Ni vazn kasne znamke je avto vazn je da se imamo fajn-spoznavamo nove prijatelje-druzenje.....
8) 8)
Zaj za toti vikend ko prihaja 30.6-1.7 bo spet srecanje in to na ivarčkem!
Dogovarjamo se še ali bo to se šlo za 1 dan ali 2! vse informacije bodo objavljeno do torka!

lp bibek
:lol: :lol: :lol:

bibek
Novinec

Napisal/-a bibek Ne jun 24, 2007 10:52 pm

ja res pubeci zakon smo! me zelo veseli da smo tko resno pristopli k stvari!

Tiicoo je napisal/-a:Evo ga ... in je ratal .. blo je fajn ... debate so padala med njimi tudi najbol resna ( beri klub ) odgovor je ja ime smo tudi že dobili .. za ostalo bomo poštimali meli se bomo fajn blo je neki malega slikano ... pride kmalu :D drugače pa pubeci zakon smo :D

bibek
Novinec

Napisal/-a bibek Ne jun 24, 2007 10:57 pm

ja ime kluba bo SG Tuning Tigers za TEAM pa folk povejte ali se dodamo zraven-jz sem kr za Sg Tuning Tigers Team
Ce se strinjate-ker z besedo na plan!

Tiicoo je napisal/-a:warmaster dodaj me na msnju for.v.i.p.only@hotmail.com ko se morema zmenit nekaj :D pole zdržali smo do 21 30 tak da še kr nekaj cajta... ime .. Sg Tuning Tigers pole še en predlog je pa da dodamo še Team zravno samo nevem :D če ma kdo še kakšen predlog lepo naprej z njemu

Uporabniški avatar
l2eptile
Novinec

Napisal/-a l2eptile Po jun 25, 2007 4:47 am

h3h3 najbolj sm pa jst zmago :D.pa sm mislo da bom v jeseni stostango poprajo jo bom pa mogo zdej.bojo pa zadnje luči pa prednji sistemi se mal počakali.drugač je blo pa fajn, pa ime ste tut fajn izbrali. se vidimo na naslednjem meeto,upam da bo avti že gotov do taj.

bibek
Novinec

Napisal/-a bibek Po jun 25, 2007 7:07 am

jaooo vidis muzka te cist ven iz tira vrgla-ni cuden da si se pol mal naslonil!

l2eptile je napisal/-a:h3h3 najbolj sm pa jst zmago :D.pa sm mislo da bom v jeseni stostango poprajo jo bom pa mogo zdej.bojo pa zadnje luči pa prednji sistemi se mal počakali.drugač je blo pa fajn, pa ime ste tut fajn izbrali. se vidimo na naslednjem meeto,upam da bo avti že gotov do taj.
;) ;) ;)

GOGO_MAN
Nov uporabnik

Kraj: Črna n Koroškem

Napisal/-a GOGO_MAN Po jun 25, 2007 7:24 am

eto me nazaj iz morja, povejte malo kako je blo,kje ,kdaj kolko folkakako dolgo :)...ajde
Gogo_man

bibek
Novinec

Napisal/-a bibek Po jun 25, 2007 7:31 am

Dobili smo pa se pred mercatorjem v sg-ju!Bilo je superca-nas bilo 13 avtomobilov-pubeci legende-zmenli smo se zlo veliko!Pršlo bi jih še več pa so eni se na morji,eni imeli piknike itd...
Zbiranje se je zacelo ob 17.30-nekateri prsli mal bolj pozno se zaradi obveznosti!
Ustanovili bomo klub-ime kluba naj bi bilo-Sg Tuning Tigers verjetno se zraven pride Teams! zadrzali smo se vse do 21.30-itak skoz muzka sopala,smeha polno...
Zaj toti vikend pa gremo na ivarcko-sam še se ne ve al to za en dan ali 2.
GOGO_MAN je napisal/-a:eto me nazaj iz morja, povejte malo kako je blo,kje ,kdaj kolko folkakako dolgo :)...ajde

Uporabniški avatar
gregga
Uporabnik

Napisal/-a gregga Po jun 25, 2007 8:12 am

dobro da ste se zmenli za ime....super !! :D :D

tak kot ste rekli....dedci ste vredu :D , sami tapravi :D .....ce na ivarckem rata...bo bomba !!! :D :D , sam mam sam en problem, da sm na sihto 30-ega....od ene 5-ih dalje pa pozno v noc :?

Uporabniški avatar
Tiicoo
Stalni uporabnik

Napisal/-a Tiicoo Po jun 25, 2007 9:11 am

Pubeci js sem pa kr o unemo belemo pugijo 106 sanjo :D noro kake feldne pa kaka štima :D
@l2eptile če nucaš pomoč bomo vsi skočli pa pomagali da bo avto naret do naslednič
@Gogo a si fejst zapečen ?? :D
@Bibek for president :D

P.S. Za naslednjo srečanje so zraven povablene tudi punce tak da ... pridno v akcijo :D
Slika

GOGO_MAN
Nov uporabnik

Kraj: Črna n Koroškem

Napisal/-a GOGO_MAN Po jun 25, 2007 9:28 am

Mi je zav da me ni blo,v soboto pa mormo naredit na ivarckem,ma ni hudo je blo samo 40°C :)
Gogo_man

Uporabniški avatar
Tiicoo
Stalni uporabnik

Napisal/-a Tiicoo Po jun 25, 2007 11:19 am

Evo prošnja za sponzorstvo in logotip je že poslana v reklamni studio gams ... tak da bom počakav jutri da odpiše pa vam povem ...
drugače pa zaj tu od zaj naprej sprejmamo predloge kdaj se bi dobli v soboto na ivrčkem ??
Slika

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Po jun 25, 2007 11:49 am

Slikic nimate nič od srečanja? :)
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov