pubeci js sem se malo zamislo nad izjavo miheca meni ( k****a si suh ... zredi se ) .. smeha je blo ... no js sem to izjavo resno vzev danc se zvago mam 63 kil bomo videli če bom napredovav do naslednega meeta
andrej86 je napisal/-a:fajn.vas je kar nekaj blo. ime ste si tut dobro izbrali.vsala čast. izvirno kar tako naprej
Glede na to da je to šele našo 2 srečanje bilo in da še veliko kateri korošec neve za nas oz so bili povableni in niso imeli časa al pa so na morju nas je še kr blo .. vsaj za nas .. pa tudi če bi 4 ludeki okolo skakali ziher bi se fajn meli ... PUBECI ahtite svoje vozičke
ja ta posnetek bo treba dat na net pa bo smeha ko so kopalke ble krnaebart ble pr kolenih sreča da sem salto skočo se ni preveč vidlo samo malo bele ritke
Vglavne film pride na net ga bo jerry dav in link bo tudi objavlen da bodo vsi videli da smo se fajn nasmejali
ja samo da me je mihec pokomentirav bibek posnev chewane je še nakoncu baro če me je dobo notri .. matej se je tut smejav simona itaq tak da če si me ti vido me nezanima samo da sem pusto 10m špur več
Jp, v nedeljo če bo vse po sreči poberem denar za nalepke, še prej sporočim koliko in velikost nalepke (se bomo zmenili na meetu) ciljam pa nekje 80mm x 500mm