Dean je napisal/-a:........ ja Zorc, pa da s neos ki pusto, mislim da bos sal tja z ono alfo, te pa jim pokazi kdo si, pa kaj vozis!!!!
Lp
menjekul je napisal/-a:vsi se bunite,ker vam je nasproti prišel en motorist,ja klinac pa kaj se je ravno tam moral peljat :roll: kmet jedan... vi,ki pa tudi govorite v debatah,da vam gredo "prepametni" na živce,kako bi vi odreagirali,če bi vam nekdo na polno peljal nasproti po vašem pasu :?:![]()
UnoTurbo je napisal/-a:Res je na začetki na izzy speljala, vendar če si pozorno opazoval je ona to malček drugače vzela kot mi. Njej po moji oceni ni do kurjenja lastnih gum in sklopke. Je raje na izzy speljala in potem gassa. Verjem če bi jest mel tako lepga clia tudi ne bi žgal in uničeval avto samo zato da bi zaprl usta tistim ki so opazovali. Moj avto je vredn tok kot njena dva rora, tko da mi ni nič žal če prvo tišim do 8000,prav tako drugo in zabijem v tretjo. Pač sklopka me košta 10k sit, večino delov je smešno pocen, motor pa sam po sebi ne crkne kar tko. Tko da je razlika vozit z glavo, al pa z srcemKakorkoli ji gre petica že zaradi poguma. Je bla slučajno še kakšna druga voznica gor? Mislim da ne. Če pa jih ti poznaš veliko, potem pa jih povabi gor. Bi prav rad vidu dve dečvi na pisti
Pa lep pozdrav
Qwerty je napisal/-a:normalno je, da sem se umikala na desno, stopla z gasa - in da to vpliva na cas prihoda v cilj, je pa tut res - tut to vedno povem - da sem na tocno tem rejsu ze v startu zamudila in me je regy prehitel na startu za vec kot dolzino svojga avta - ce kdo rabi dokaz,mam avi fajl....
menjekul je napisal/-a:Qwerty je napisal/-a:normalno je, da sem se umikala na desno, stopla z gasa - in da to vpliva na cas prihoda v cilj, je pa tut res - tut to vedno povem - da sem na tocno tem rejsu ze v startu zamudila in me je regy prehitel na startu za vec kot dolzino svojga avta - ce kdo rabi dokaz,mam avi fajl....
tvoj štart me sploh ne zanima in sploh ne vem zakaj ga omenjaš![]()
![]()
odnos do sotekmovalcev punca,"opravljanje" in seveda neodgovornost na javni cesti to me pa kar presenečamoram priznat
menjekul je napisal/-a:očitno se ti je godila krivica.
...
če želite posnemat drage iz tujine,dragajte v industrijskih conah,ali na zapuščenih letališčih (mb recimo)
querty deklica.....sploh me ne zanima tvoj race.sem podal mnenje glede na nekaj zadnjih postov.če bi se sploh kaj nanašalo na tebe bi te citiral kot sem te v prejšnjem postu.ne,tvoj cilj me ne zanima.očitno se ti je godila krivica.žal mi je.če pa boš želela dokazat vsem nasprotno pa srečno na naslenjem raceu
ne obtožujem te ničesar ampak se to nanaša na vse(glede opravljanja na forumu in sploh butastega razpravljanja)....predvsem organizatorja,ki je izbral cesto.
če želite posnemat drage iz tujine,dragajte v industrijskih conah,ali na zapuščenih letališčih (mb recimo)
Kolja je napisal/-a:UnoTurbo je napisal/-a:Res je na začetki na izzy speljala, vendar če si pozorno opazoval je ona to malček drugače vzela kot mi. Njej po moji oceni ni do kurjenja lastnih gum in sklopke. Je raje na izzy speljala in potem gassa. Verjem če bi jest mel tako lepga clia tudi ne bi žgal in uničeval avto samo zato da bi zaprl usta tistim ki so opazovali. Moj avto je vredn tok kot njena dva rora, tko da mi ni nič žal če prvo tišim do 8000,prav tako drugo in zabijem v tretjo. Pač sklopka me košta 10k sit, večino delov je smešno pocen, motor pa sam po sebi ne crkne kar tko. Tko da je razlika vozit z glavo, al pa z srcemKakorkoli ji gre petica že zaradi poguma. Je bla slučajno še kakšna druga voznica gor? Mislim da ne. Če pa jih ti poznaš veliko, potem pa jih povabi gor. Bi prav rad vidu dve dečvi na pisti
Pa lep pozdrav
najprej na tole odgovorim.
glede na tole kar si tukej napisov, ne morem drugega rect kokr da si i****!
ji je skoda avta ane? ce bi ji blo skoda avta pol nebi sla dregat. ce gres dregat peles na polno, ce ne peles na polno si luzer, ker ne znas vozt, ce pa noces je pa to tvoj problem. taki nimajo pol kej dregat.vecino je vozila proti slabsim avtomobilom.zdej pa poslus to: kokr vem ma Regy 82KM qwerty jih ma 90+veliko bolj poskocen avto. pa je zgubla(sicer je blo 1:1 ampak tko da je zmagala za pol metra zgubila pa za avto)(zdej edino ne vem a sta sla samo 2x ali veckrat). no jst sm sel pa s fiesto 75KM prot regy-ju. je 2x kr fajn uzad ostal... tok hudicev jo hvalte. pomoje jo hocte vsi po vrst sam u postlo spravt. toj pa to. je pa treba pohvalt, da se je upogumla in sla dirkat(z mano ni hotla pa ceprav sem ji ene 4x reku, kljub temu da mam 15KM manj).
PS:Qwerty: nic osebnega, ne zamert...
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov