Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Po avg 18, 2003 12:54 pm

check PM.

Uporabniški avatar
Airborne
Novinec

Napisal/-a Airborne Po avg 18, 2003 1:05 pm

Qwerty je napisal/-a:check PM.

Kul Qwerty, thanks! lp
Born to be wild !

Uporabniški avatar
Tuningcar
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a Tuningcar Po avg 18, 2003 1:29 pm

Qwerty je bla cist cool, vsaj dirkala je, kar pa za vecino ne bi mogel reci, ok oplovci so bli se za sceno to je pa tudi vse, zoranwagen je glih hotu jt spuro k se je vse nehal, vsaj tko sem ujel...

Kdo je prsluzu nagrado pa je tezko rect (zakaj smo jo ze misl potalat)? Za najvec zmag pol eden od oplovcev (Astra GSI), vsaj najvec dragov so naredil, ceprav vse med sabo:)

LP,Sandi
Slika

Uporabniški avatar
kr3mn1
Stalni uporabnik

Napisal/-a kr3mn1 Po avg 18, 2003 2:17 pm

dej te ne bom jest opral s kakim svojim avtom. pa ceprav sem bil na progi tokrat samo peš. kašne buče tuki vsi valite. kdo je kerga itd. naši so povečini pokal same zmage pa je edino kolja omenjen. vam povem zakaj vam corradoti niso bili všeč? ker jim marsikdo zavida, astro sem 2x videl pa mi je bila podn, črna astra in t5r sta naredila 3x tak šov. da pa je kdo profi vrednost speljeval? get real, pa en nej da fotko lajn gor.

še enkrat, porazno kar tule govorite.

lp, kr3mn1

Primoz81
Nov uporabnik

Napisal/-a Primoz81 Po avg 18, 2003 2:38 pm

No vids.. lepo da vsak pove svoje mnenje :)
Če si bil razočaran nad rdečo astro, nisi bil edini. Bla je podn. Drugič bom reku modelu nej se raj spoka stran.

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Re: ja, ja........

Napisal/-a menjekul Po avg 18, 2003 2:51 pm

Dean je napisal/-a:........ ja Zorc, pa da s neos ki pusto, mislim da bos sal tja z ono alfo, te pa jim pokazi kdo si, pa kaj vozis!!!!

Lp

hahahahaha :vc :vc :vc adijo :roll:

zoran očitno maš oboževalca :P

zakaj zdaj eni razglabljate kdo je bil poden in kdo ne :shock: :?:
to se mi zdi totalna svinjarija.sepravi bolje je tja ne prit,ker te drugi dan na javno ali pa med sabo po PM skurcajo ko vola in to samo zato,ker ga mogoče polomiš na štartu,se zašaltaš,maš komu grd avto,ipd,......to se mi pa zdi res grdo do drugih-sotekmovalcev :evil: .

vsi se bunite,ker vam je nasproti prišel en motorist,ja klinac pa kaj se je ravno tam moral peljat :roll: kmet jedan... vi,ki pa tudi govorite v debatah,da vam gredo "prepametni" na živce,kako bi vi odreagirali,če bi vam nekdo na polno peljal nasproti po vašem pasu :?: :?: :shock:

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Po avg 18, 2003 3:06 pm

menjekul je napisal/-a:vsi se bunite,ker vam je nasproti prišel en motorist,ja klinac pa kaj se je ravno tam moral peljat :roll: kmet jedan... vi,ki pa tudi govorite v debatah,da vam gredo "prepametni" na živce,kako bi vi odreagirali,če bi vam nekdo na polno peljal nasproti po vašem pasu :?: :?: :shock:

glede tvoje izjave da se "vsi" zgovarjajo na nebodigatreba motorista: sam jaz se in se to upraviceno (a je kle kak kekec ali mojca k bi na motorista sel na polno?)

normalno je, da sem se umikala na desno, stopla z gasa - in da to vpliva na cas prihoda v cilj, je pa tut res - tut to vedno povem - da sem na tocno tem rejsu ze v startu zamudila in me je regy prehitel na startu za vec kot dolzino svojga avta - ce kdo rabi dokaz,mam avi fajl....

cist normalno je, da je motorist znorel, bi tudi jaz na njegovem mestu. promet je bil prost/odprt in seveda ni nenavadno da se je kdo vozil po tej cesti. zato sem ga sam tiho poslusala ko se je drl name - cist prav je mel in kaksen blentavi "oprosti" msilim da ne bi dosegel svojega ucinka.

LP Qwerty

Uporabniški avatar
Kolja
Nov uporabnik

Napisal/-a Kolja Po avg 18, 2003 3:09 pm

UnoTurbo je napisal/-a:Res je na začetki na izzy speljala, vendar če si pozorno opazoval je ona to malček drugače vzela kot mi. Njej po moji oceni ni do kurjenja lastnih gum in sklopke. Je raje na izzy speljala in potem gassa. Verjem če bi jest mel tako lepga clia tudi ne bi žgal in uničeval avto samo zato da bi zaprl usta tistim ki so opazovali. Moj avto je vredn tok kot njena dva rora, tko da mi ni nič žal če prvo tišim do 8000,prav tako drugo in zabijem v tretjo. Pač sklopka me košta 10k sit, večino delov je smešno pocen, motor pa sam po sebi ne crkne kar tko. Tko da je razlika vozit z glavo, al pa z srcem :) Kakorkoli ji gre petica že zaradi poguma. Je bla slučajno še kakšna druga voznica gor? Mislim da ne. Če pa jih ti poznaš veliko, potem pa jih povabi gor. Bi prav rad vidu dve dečvi na pisti :)

Pa lep pozdrav

najprej na tole odgovorim.

glede na tole kar si tukej napisov, ne morem drugega rect kokr da si i****!
ji je skoda avta ane? ce bi ji blo skoda avta pol nebi sla dregat. ce gres dregat peles na polno, ce ne peles na polno si luzer, ker ne znas vozt, ce pa noces je pa to tvoj problem. taki nimajo pol kej dregat.vecino je vozila proti slabsim avtomobilom.zdej pa poslus to: kokr vem ma Regy 82KM qwerty jih ma 90+veliko bolj poskocen avto. pa je zgubla(sicer je blo 1:1 ampak tko da je zmagala za pol metra zgubila pa za avto)(zdej edino ne vem a sta sla samo 2x ali veckrat). no jst sm sel pa s fiesto 75KM prot regy-ju. je 2x kr fajn uzad ostal... tok hudicev jo hvalte. pomoje jo hocte vsi po vrst sam u postlo spravt. toj pa to. je pa treba pohvalt, da se je upogumla in sla dirkat(z mano ni hotla pa ceprav sem ji ene 4x reku, kljub temu da mam 15KM manj).

PS:Qwerty: nic osebnega, ne zamert...

lp
Zadnjič spremenil Kolja, dne Po avg 18, 2003 3:17 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Po avg 18, 2003 3:13 pm

Qwerty je napisal/-a:normalno je, da sem se umikala na desno, stopla z gasa - in da to vpliva na cas prihoda v cilj, je pa tut res - tut to vedno povem - da sem na tocno tem rejsu ze v startu zamudila in me je regy prehitel na startu za vec kot dolzino svojga avta - ce kdo rabi dokaz,mam avi fajl....

tvoj štart me sploh ne zanima in sploh ne vem zakaj ga omenjaš :? :roll:

odnos do sotekmovalcev punca,"opravljanje" in seveda neodgovornost na javni cesti to me pa kar preseneča :shock: moram priznat :?

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Po avg 18, 2003 3:20 pm

ej kolja vidim tale skiro z nos-om...jebeliš pa to mora bit deadly :twisted: :twisted:

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Po avg 18, 2003 3:20 pm

menjekul je napisal/-a:
Qwerty je napisal/-a:normalno je, da sem se umikala na desno, stopla z gasa - in da to vpliva na cas prihoda v cilj, je pa tut res - tut to vedno povem - da sem na tocno tem rejsu ze v startu zamudila in me je regy prehitel na startu za vec kot dolzino svojga avta - ce kdo rabi dokaz,mam avi fajl....

tvoj štart me sploh ne zanima in sploh ne vem zakaj ga omenjaš :? :roll:
odnos do sotekmovalcev punca,"opravljanje" in seveda neodgovornost na javni cesti to me pa kar preseneča :shock: moram priznat :?

če te moj start ne zanima, te najbrz ne tudi cilj? ali pac?
odnos do sotekmovalcev? opravljanje? o čem to govoriš??? (neodgovornost na javni cesti: JA, ampak vsi k smo bli tam smo v isti kasi, kar se neodgovornosti tice, razen tisti, k so prsli da so kapse informiral)
/če z opravljanjem in odnosom do sotekmovalcev misliš to da se zgovarjam na slab štart: mišljeno je kot priznanje, da sem slabo štartala. nimam natreniranih startov za drag, (še) ne znam dobr štartat. pač priznam, da ne boste mislil da je pa zdaj motorist kriv, da me je regy prehtel.

@kolja, preberi si se1x un post (en nad tabo), ker sicer se bomo še v tem topicu sam skregal in to zato, ker mam jaz v tem hipu najvec glasov! Pa se te mam zato, ker se ocenjuje na podlagi subjektivnih kriterijev. Ker sem bla edina F med samimi M. Kriteriji so pac, koga so si ljudje najbolj zapomnili.

Zaradi tega k se kle bunite se sploh ne mislim umaknit, odstopit od potegovanja za airbrush. Pa ceprav si niti ne predstavljam na svojem avtu met kaksne slikce, airbrusha...

Uno glede "v postlo spravt". Mal merki na besede! (izjava je cist v stilu: kolja se buni ker me ni v postlo spravu....)

isto velja zate, kolja: brez zamere!

ps: @vsi: ne rabte mi dajat glasov ali se postavljat na mojo stran, ce mislite da boste s tem mene v postlo spravli...
Zadnjič spremenil Qwerty, dne Po avg 18, 2003 3:24 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Tuningcar
Novinec

Napisal/-a Tuningcar Po avg 18, 2003 3:22 pm

Kolja a 75km mas, pa ene 300kg manj kot moj, pol pa itak mas reketo:)

Sej bom ravans hotu, pa od Regija tut, de vidmo 1.3 proti 1.3 :)

Sej res volvo t5 je tut razred zase:)

LP,Sandi
Slika

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Po avg 18, 2003 3:29 pm

querty deklica.....sploh me ne zanima tvoj race.sem podal mnenje glede na nekaj zadnjih postov.če bi se sploh kaj nanašalo na tebe bi te citiral kot sem te v prejšnjem postu.ne,tvoj cilj me ne zanima.očitno se ti je godila krivica.žal mi je.če pa boš želela dokazat vsem nasprotno pa srečno na naslenjem raceu :wink:
ne obtožujem te ničesar ampak se to nanaša na vse(glede opravljanja na forumu in sploh butastega razpravljanja)....predvsem organizatorja,ki je izbral cesto.

če želite posnemat drage iz tujine,dragajte v industrijskih conah,ali na zapuščenih letališčih (mb recimo)

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Po avg 18, 2003 3:34 pm

menjekul je napisal/-a:očitno se ti je godila krivica.
...
če želite posnemat drage iz tujine,dragajte v industrijskih conah,ali na zapuščenih letališčih (mb recimo)

krivica se mi ni niti slucajno godila.

če maš kakšen lušten predlog glede lokacije: ti kar na PM. Bo šel info v prave roke

ps: na motorista sem se zgovarjala le jaz, ostali ne. s tem sva zacela tale najin parlament.

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Po avg 18, 2003 3:48 pm

Aja še to, pa upam da se boste pol umiril: za prvič ste do mene precej manj strogi in bolj kot moj dreganje ocenjujete moj "pogum" da sem sla sploh tekmovat.

Naslednjič teh olajševalnih okoliščin zame že ne bo več. Če bom še vedno med redkejšimi F dregarkami, me boste kvecjemu bolj opazli in si tudi bolj zapomnili kaksne napake delam.

In jaz se bom ucila in ucila, in ... bom vse boljsa ane, razen ce me prej veselje mine (tudi zarad takih bruh-debat kot se zacenjajo in se bodo se naprej pogrevale, sam da se zw vrne od kjerkoli ze pac je)

Poky
Nov uporabnik

Kraj: Verje - Medvode

Napisal/-a Poky Po avg 18, 2003 4:09 pm

querty deklica.....sploh me ne zanima tvoj race.sem podal mnenje glede na nekaj zadnjih postov.če bi se sploh kaj nanašalo na tebe bi te citiral kot sem te v prejšnjem postu.ne,tvoj cilj me ne zanima.očitno se ti je godila krivica.žal mi je.če pa boš želela dokazat vsem nasprotno pa srečno na naslenjem raceu
ne obtožujem te ničesar ampak se to nanaša na vse(glede opravljanja na forumu in sploh butastega razpravljanja)....predvsem organizatorja,ki je izbral cesto.

Ne vem kva ma zdej organizator kle zravn. Ce ti kej ni blo vsec bi se lahko mirne volje pelov dam, al pa na industrijsko cono dirkat. Lahko pa pokazesh kva zmoresh in naslednja organizacija drg-a pripada teb. Seveda more bit ilegalen in tocn tak kot ga majo v tujini. Pa da vidmo kdo je care. :!:
Vsi za enega, eden za vse!

Uporabniški avatar
Tuningcar
Novinec

Napisal/-a Tuningcar Po avg 18, 2003 4:44 pm

Pri ilegalnih je ravno zar tega da je zadeva nevarna in riskantna. Sicer nisem zagornik, sam je pa za pricakovat promet na cestah. Je pa problem da na gorenskem nimamo primernega placa, pa ze 2 leti dragamo, brez nesrec zaenkrat:)

LP,Sandi
Slika

Poky
Nov uporabnik

Kraj: Verje - Medvode

Napisal/-a Poky Po avg 18, 2003 4:54 pm

Bo folk saj mal kranj spoznov. :wink: :D
Vsi za enega, eden za vse!

UnoTurbo
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a UnoTurbo Po avg 18, 2003 5:15 pm

Kolja je napisal/-a:
UnoTurbo je napisal/-a:Res je na začetki na izzy speljala, vendar če si pozorno opazoval je ona to malček drugače vzela kot mi. Njej po moji oceni ni do kurjenja lastnih gum in sklopke. Je raje na izzy speljala in potem gassa. Verjem če bi jest mel tako lepga clia tudi ne bi žgal in uničeval avto samo zato da bi zaprl usta tistim ki so opazovali. Moj avto je vredn tok kot njena dva rora, tko da mi ni nič žal če prvo tišim do 8000,prav tako drugo in zabijem v tretjo. Pač sklopka me košta 10k sit, večino delov je smešno pocen, motor pa sam po sebi ne crkne kar tko. Tko da je razlika vozit z glavo, al pa z srcem :) Kakorkoli ji gre petica že zaradi poguma. Je bla slučajno še kakšna druga voznica gor? Mislim da ne. Če pa jih ti poznaš veliko, potem pa jih povabi gor. Bi prav rad vidu dve dečvi na pisti :)

Pa lep pozdrav

najprej na tole odgovorim.

glede na tole kar si tukej napisov, ne morem drugega rect kokr da si i****!
ji je skoda avta ane? ce bi ji blo skoda avta pol nebi sla dregat. ce gres dregat peles na polno, ce ne peles na polno si luzer, ker ne znas vozt, ce pa noces je pa to tvoj problem. taki nimajo pol kej dregat.vecino je vozila proti slabsim avtomobilom.zdej pa poslus to: kokr vem ma Regy 82KM qwerty jih ma 90+veliko bolj poskocen avto. pa je zgubla(sicer je blo 1:1 ampak tko da je zmagala za pol metra zgubila pa za avto)(zdej edino ne vem a sta sla samo 2x ali veckrat). no jst sm sel pa s fiesto 75KM prot regy-ju. je 2x kr fajn uzad ostal... tok hudicev jo hvalte. pomoje jo hocte vsi po vrst sam u postlo spravt. toj pa to. je pa treba pohvalt, da se je upogumla in sla dirkat(z mano ni hotla pa ceprav sem ji ene 4x reku, kljub temu da mam 15KM manj).

PS:Qwerty: nic osebnega, ne zamert...

lp

Kakorkoli že, zakaj sem pripeljal čez cilj drugi je moja stvar. Qwerty poznam verjetno dosti dalj časa kot ti, tako da o motivih za posteljo... lahko drugim kvasaš.
Drugače se pa opravičujem če sem zajebal point draga ane. Bo drugič bolje :)
Vseeno je blo ql. Če pa koga moja prisotnost moti pa prosim z besedo na dan. Vsak spor se da rešit na normalen način.

Pa lep dan še naprej

Eddie
Nov uporabnik

Napisal/-a Eddie Po avg 18, 2003 5:30 pm

Ej a mi lahko eden PM pošlje kdaj je drag v ljubljani, če sem prov dojel je naslednjo soboto ampak ne vem kje je zbor pa kdaj se začne

THX

Eddie
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov