ja glej moj pogled je: jz sm ZA da zamenjamo lokacijo namesto Rudnika in ta 'nova' lokacija se mi nezdi tko napačna,
zame je Rudnik čista podrtija od same ceste-zgubane, pa do policije ki sam čaka na več možnih lokacijah, kdaj boš ga stisnu, da ti pobere plačo

...
če se eni lahko zbiramo kljub temu na rudniku, zarad druženja, mislim da kle na novi lokaciji nebi smel bit problem, pa tut drage bi lahko izvajal, ker na Rudniku dragov mislim da nebo več nikol, usaj malo kdo si še upa
sej men ni da mormo nujno it tja v btc sam kokr so bli dani predlogi se mi zdi ta najbolj primerna....če ma kdo bolšo verjatno-lokacijo lahko gremo tut tja,
men se ta lokacija zdi veliko boljša od Rudnika če primerjam:
BTC tuš cash&cerry:
-Ima bolji asfalt,
-Je dolga ravnina (okoli 550m, okoli 140-160hm/h lahko makino pritisneš, odvisno kok lipicacev šteješ pod haubo

),
-Parkinga je dovolj, ob sami cesti je nizek pločnik na obeh straneh ceste + velik parking pred trgovino tuš cash&cerry,
-Nobenega prometa ne ogrožamo če štejem od krožnega križišča pa do konca ravnine.
-Prav tako za policijo, smo čist na koncu ravnine, policija nas skoraj nemogoče vidi dol, pa zelo zelo redko da kdaj sploh zavije not. pa tudi če zavije je samo 1 edini možni vhod kjer jo pa lahko že od daleč opazimo in se rešimo kaznim.
-McDonalc mamo tut blizu ki dela do 2.00 zjutraj.
še enkrat povem, nism kek organizator,šef,...al karkol podobno, sam predlog dajem
k noben noče oz ga 'lenoritis' daje :P