Road Runn3r je napisal/-a:AIRbrush: Ni letelo na tvoj avto je zlo luštna stvarca (za tri fotke)
Maky: Tud na tvojga ne, če pa preneseš mal kritike prvi odbijač mal štrli pa drug odtenk barve![]()
C-4S : Bom pogledal fotke pa ti povem (nisem čist sigurn)
Letelo je na Puntota ki je mel gor napis CAR UNDER CONSTRUCTION in to je blo bol kot ne vse kar je blo na njemu.
Drugač pa si lahko sigurn da nisem pričakoval FF sceneMed avtomobili obiskovalcev si pa gledal kam? V zrak?
Road Runn3r je napisal/-a:Letelo je na Puntota ki je mel gor napis CAR UNDER CONSTRUCTION in to je blo bol kot ne vse kar je blo na njemu.
Drugač pa si lahko sigurn da nisem pričakoval FF sceneMed avtomobili obiskovalcev si pa gledal kam? V zrak?
mtrkman je napisal/-a:Road Runn3r: če si biu tam kje kjer so merili izpuh potem me nebi zgrešu. Bela R4, črne litke, črne šipe...![]()
Kar se pa prask tiče, se mi je en zaletu uzadi v avto pa nevem kdaj (na parkirišču, al pa kje drugje). Tko da bo treba zamenat z.havbo in odbijač.
Symoon je napisal/-a:Stari: Hja pomoje si je ta z BMWjem kar dobro reklamo naredu. Kaj ta avto zmore ej...
Če map pač dnar. Me prav zanima kaj bo pol kupu.
Cocaine is God's way of saying you're making too much money.Cocaine is a hell of a drug.
Punto_GT je napisal/-a:Da ne omenjema tistiga renault cluba, ma mislim ma kaj neki vozijo navadne cliote in twingote popolnoma originalne avte tja?![]()
![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov