glede tega merjenja izpuha in filtra če še neveste da obstajajo na merilcu dBA in dBC območja in low in high in fast and slow

Zakaj niste kvalifikacij in finala merili z enako nastavitvijo ?
Najbolj pa me motilo pri tem če že imate tako drago vstopnino , vaš klub je imel preko edino merjenje filtra in izpuha in ni mogel kupiti za prva tri mesta pokalov ali pa vsaj priznanj, ne pa neke praktične nagrade ko že za vstopnino več daš kot to vredno.
Če že taka reklama da je državno prvenstvo če si bil drugi ali tretji sploh nisi mogel dokazati da si res osvojil to mesto saj ti noben ne bo verjel če nikjer nimaš nič napisano in nič ne dobiš.
Glede styling ocenjevanja sem malo vmes gledal kako so kje ocenjevali , pa določeni avtomobili so imeli določene stvari predelane pa so dobili za tisto stvar po 0 točk , kot da ocenjevalci sodniki se sploh ne bi v avtomobile spoznali.
Če je že neko državno prvenstvo sem pričakoval dosti več kot sem videl.Sem kar razočaran STR je vsaj eno generacijo v zaostanku za SVS glede teh showow .
Glasba je bila skoz dan res malo preglasna.Glede obiskanosti je bilo tako standardni avtomobili kot so tu na srečanjih iz STR kakih 5 avtomobilov če prišlo.