Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a MatejW So avg 22, 2009 6:12 pm

Pitu je napisal/-a:
HaMzO je napisal/-a:
Kirn_55 je napisal/-a:
Video kvalifikacij merjenja glasnosti izpuha in filtra:
http://www.youtube.com/watch?v=UuIjGtPmEN8

hahahhahaa :D :D
pa teli tekmovalci niso resni :lol: :lol: :lol:

x2

Sam je pa full zdravo za motor tole :?

4min 17s
"Caki malo da avto segrejem, ce sem priso mrzli sem..."
pa do blokade :lol: :lol: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
valle-leon
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a valle-leon So avg 22, 2009 7:43 pm

fantje jst srčno upam da ste vsi celi pršli dam. tale dež je zj... situacijo totalno.
drugače pa ni bilo slabo, pohvale organizatorjem, z rezultati tudi zadovoljen.

slike sledijo...

lp

valle

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay So avg 22, 2009 7:58 pm

pošteno se je vlilo :shock: ampak hvala bogu na koncu showa 8)
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

boki92
Nov uporabnik

Napisal/-a boki92 So avg 22, 2009 8:56 pm

vse pohvale organizatorju klub muhastim vremenom je blo super :D upam da se drugo leto vidimo spet. čestitam vsem tekmovalcem za osvojena mesta. :D :D :D lp srečko

Uporabniški avatar
S-line-
Stalni uporabnik

Kraj: sl.konjice

Napisal/-a S-line- So avg 22, 2009 8:58 pm

boki92 je napisal/-a:vse pohvale organizatorju klub muhastim vremenom je blo super :D upam da se drugo leto vidimo spet. čestitam vsem tekmovalcem za osvojena mesta. :D :D :D lp srečko

se podpisujem
My Life Your Entertainment

boki92
Nov uporabnik

Napisal/-a boki92 So avg 22, 2009 9:04 pm

S-line- je napisal/-a:
boki92 je napisal/-a:vse pohvale organizatorju klub muhastim vremenom je blo super :D upam da se drugo leto vidimo spet. čestitam vsem tekmovalcem za osvojena mesta. :D :D :D lp srečko

se podpisujem
. :pij: :pij: :pij: :pij: :pij: :pij: :pij:

Uporabniški avatar
BMW 850i
Novinec

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a BMW 850i So avg 22, 2009 9:12 pm

Predsednik AK Street race team MS

dzimy
Novinec

Napisal/-a dzimy So avg 22, 2009 9:22 pm

...:::Team:::... je napisal/-a:
Patrik_A3 je napisal/-a:kaj pa honda wing :cry ded je pomojem mislo da je letalski meeting
hahaha pa kaj si ti ja malo nor hahaha

pa to je honda treba joj przemlit čene bo poletela :roll: :roll:

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo So avg 22, 2009 11:10 pm

najprej bi rad pohvalu samega organizatorja...za prvi show je bilo res poštimano.kar se muske tiče je bila na zmernem nivoju, tako da komunikacija na "našem" koncu ni bila moteča...edino grajo bi dal na merjenje izpuha in neprestano turiranje na blokado.tista bela ibiza je bila nenormalno moteča...ajde ne rečem, či bi parkat pohodu do blokade, samo da je pa vsaj 4x po 5min turiral tist avto je pa tud preveč...

upam,da boste naslednjo leto izpeljali ponovno show vključno z emmo,da bo neka zaključena celota ;)

off:
@AUDI_freak lepo da sva se spoznala, si dec na mestu 8)

Uporabniški avatar
Sika
Novinec

Kraj: Rogaska Slatina

Napisal/-a Sika So avg 22, 2009 11:36 pm

super je bilo :D prvic sem bil na showu, in res je blo zakon :) vse pohvale organizatorjem, drugo leto se pa vidimo spet :) mi smo k sreci startali domov okoli petih...upam da vas ni prevec zalivalo, tako kot zjutraj :?
Fiat di amore per'l auto

Uporabniški avatar
Sika
Novinec

Kraj: Rogaska Slatina

Napisal/-a Sika Ne avg 23, 2009 1:02 am

Sika je napisal/-a:super je bilo :D prvic sem bil na showu, in res je blo zakon :) vse pohvale organizatorjem, drugo leto se pa vidimo spet :) mi smo k sreci startali domov okoli petih...upam da vas ni prevec zalivalo, tako kot zjutraj :?

pa hvala vsem za lep sprejem, vsi ste res THE BEST :D :P
Fiat di amore per'l auto

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm Ne avg 23, 2009 3:57 am

glede tega merjenja izpuha in filtra če še neveste da obstajajo na merilcu dBA in dBC območja in low in high in fast and slow :) Zakaj niste kvalifikacij in finala merili z enako nastavitvijo ?
Najbolj pa me motilo pri tem če že imate tako drago vstopnino , vaš klub je imel preko edino merjenje filtra in izpuha in ni mogel kupiti za prva tri mesta pokalov ali pa vsaj priznanj, ne pa neke praktične nagrade ko že za vstopnino več daš kot to vredno.
Če že taka reklama da je državno prvenstvo če si bil drugi ali tretji sploh nisi mogel dokazati da si res osvojil to mesto saj ti noben ne bo verjel če nikjer nimaš nič napisano in nič ne dobiš.
Glede styling ocenjevanja sem malo vmes gledal kako so kje ocenjevali , pa določeni avtomobili so imeli določene stvari predelane pa so dobili za tisto stvar po 0 točk , kot da ocenjevalci sodniki se sploh ne bi v avtomobile spoznali.
Če je že neko državno prvenstvo sem pričakoval dosti več kot sem videl.Sem kar razočaran STR je vsaj eno generacijo v zaostanku za SVS glede teh showow .
Glasba je bila skoz dan res malo preglasna.Glede obiskanosti je bilo tako standardni avtomobili kot so tu na srečanjih iz STR kakih 5 avtomobilov če prišlo.

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Ne avg 23, 2009 7:18 am

show je za prvič dobro uspel. Lokacija je bila ogromna in se je tudi folk razgubil.. zato je tud "zgledlo" majhno število :)
je pa res, da so ti ala dr izpuh avtomobili res na čase moteči. Niti eno ozvočenje, akustika, dretje ne more tega preglasit. Glava te začne bolet od blokadiranja NON STOP. Parkirani pa so bili v samem središču... si prav videl froce kak so si ušesa zatiskali. Npr nas akustičarje so postavli na čisti rob parkinga (tak, da je bilo čimmanj moteče)

Dajte to malo v mejah normale :) saj menda ne ogrevate motorjev 4 ure.
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
\OnlyME/
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a \OnlyME/ Ne avg 23, 2009 8:42 am

Fajn je blo,.... kje so pa posnetki car wash-a in lesbo show-a?!?

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Ne avg 23, 2009 10:07 am

torstorm je napisal/-a:glede tega merjenja izpuha in filtra če še neveste da obstajajo na merilcu dBA in dBC območja in low in high in fast and slow :) Zakaj niste kvalifikacij in finala merili z enako nastavitvijo ?
Najbolj pa me motilo pri tem če že imate tako drago vstopnino , vaš klub je imel preko edino merjenje filtra in izpuha in ni mogel kupiti za prva tri mesta pokalov ali pa vsaj priznanj, ne pa neke praktične nagrade ko že za vstopnino več daš kot to vredno.
Če že taka reklama da je državno prvenstvo če si bil drugi ali tretji sploh nisi mogel dokazati da si res osvojil to mesto saj ti noben ne bo verjel če nikjer nimaš nič napisano in nič ne dobiš.
Glede styling ocenjevanja sem malo vmes gledal kako so kje ocenjevali , pa določeni avtomobili so imeli določene stvari predelane pa so dobili za tisto stvar po 0 točk , kot da ocenjevalci sodniki se sploh ne bi v avtomobile spoznali.
Če je že neko državno prvenstvo sem pričakoval dosti več kot sem videl.Sem kar razočaran STR je vsaj eno generacijo v zaostanku za SVS glede teh showow .
Glasba je bila skoz dan res malo preglasna.Glede obiskanosti je bilo tako standardni avtomobili kot so tu na srečanjih iz STR kakih 5 avtomobilov če prišlo.

ni mogel kupiti za prva tri mesta pokalov ali pa vsaj priznanj, ne pa neke praktične nagrade ko že za vstopnino več daš kot to vredno.

ja klub je mel samo s pokali s stroške tako,da je res zaslužu, ko si ti plačal 10€, zdaj Grega pelje cel klub u Gardaland
Glede styling ocenjevanja sem malo vmes gledal kako so kje ocenjevali , pa določeni avtomobili so imeli določene stvari predelane pa so dobili za tisto stvar po 0 točk , kot da ocenjevalci sodniki se sploh ne bi v avtomobile spoznali

kot glavni sodnik sem vsaj na 10 ocenjevalnih listih moral zbijat dodatne točke za stvari kot na primer(gasilni aparat, neonke, alu zračniki)

Sem kar razočaran STR je vsaj eno generacijo v zaostanku za SVS glede teh showow

wtf to sploh pomeni?

Glede obiskanosti je bilo tako standardni avtomobili kot so tu na srečanjih iz STR kakih 5 avtomobilov če prišlo

včeraj jih je bilo 7, za 3 več kot v Ajdovščini in Kočevju...

Uporabniški avatar
nitroS
Nov uporabnik

Napisal/-a nitroS Ne avg 23, 2009 10:20 am

torstorm je napisal/-a:glede tega merjenja izpuha in filtra če še neveste da obstajajo na merilcu dBA in dBC območja in low in high in fast and slow :) Zakaj niste kvalifikacij in finala merili z enako nastavitvijo ?

se čist strinjam.pa tud v ostalih kategorijah za styling če so že nekaj klical naprej in podeljeval od 6 mesta navzgor pol bi lahk dobil vsaj priznanje ne pa ocenjevalne liste :huh: ;glede meritev filtra pa tega še nisem videl da bi kje tko merli da so držal napravco proti filtru kak jim je pač pasal nekaterim 5cm vstran ali več drugim pa čist v filter not kjerkol so do zdaj merli so položili gor na filter ali pa jo obrnili in jo z zadnjim delom naslonili na filter tko da so imel vsi enako razdaljo in pravično meritev.državno prvenstvo pa sam en sodnik v stylingu :shock:
pa glede na oglaševanje sem mislil da bo dost večji obisk,očitno so ostali vedel kako bo to kaj izpeljano najbrš bo še drugo leto slabši in pol bo treba pobirat že po 20€

golftuning
Nov uporabnik

Napisal/-a golftuning Ne avg 23, 2009 10:22 am

Še enkrat pohvale za organizacijo, drugo leto se vidmo!

torstorm je napisal/-a:Najbolj pa me motilo pri tem če že imate tako drago vstopnino , vaš klub je imel preko edino merjenje filtra in izpuha in ni mogel kupiti za prva tri mesta pokalov ali pa vsaj priznanj, ne pa neke praktične nagrade ko že za vstopnino več daš kot to vredno.

za izpuh in filter je bilo vedno samo za prvo mesto pokal, res da bi lahko za drugo in tretje mesto bilo še priznanje, glede vrednosti prakticne nagrade...za tretje mesto je bil nastavek za izpuh, bi te prosu če mi lahko zrihtaš 2 taka nastavka fi60 za 10eur

lep pozdrav

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Ne avg 23, 2009 10:27 am

nitroS je napisal/-a:

se čist strinjam.pa tud v ostalih kategorijah za styling če so že nekaj klical naprej in podeljeval od 6 mesta navzgor pol bi lahk dobil vsaj priznanje ne pa ocenjevalne liste :huh: ;glede meritev filtra pa tega še nisem videl da bi kje tko merli da so držal napravco proti filtru kak jim je pač pasal nekaterim 5cm vstran ali več drugim pa čist v filter not kjerkol so do zdaj merli so položili gor na filter ali pa jo obrnili in jo z zadnjim delom naslonili na filter tko da so imel vsi enako razdaljo in pravično meritev.državno prvenstvo pa sam en sodnik v stylingu :shock:
pa glede na oglaševanje sem mislil da bo dost večji obisk,očitno so ostali vedel kako bo to kaj izpeljano najbrš bo še drugo leto slabši in pol bo treba pobirat že po 20€

si ti ok al so te pozabl podojit zjutri?

Uporabniški avatar
nitroS
Nov uporabnik

Napisal/-a nitroS Ne avg 23, 2009 10:36 am

Pollo je napisal/-a:
nitroS je napisal/-a:

si ti ok al so te pozabl podojit zjutri?

ja če ne od 6 pol bi pa lahk od 15 pa bi vsem dal tiste liste.jaz sem videl sam enega sodnika tadrugi je sam liste noso pisal je pa sam en kak se je pač odločo

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Ne avg 23, 2009 10:38 am

dej se najprej prepriči predn idiotizme vn strelaš, skupaj je blo 5 sodnikov...
p***** m***** vsak show isto :lol:
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov