Kukec je napisal/-a:meni pa je smešno da izpuhi od dr. izpuh, proizvjajajo neprebavljive zvoke, a glasni pa vseeno niso najbolj... najlepši zvok mi je imela bordo rdeča honda 7.gen.
najlepši avtu na srečanju je zame candy red golf 4, belu a3 z nalepkami od teama, pol pa jima sledita serijska laguna gt in clio rs.. ostalo je pa pomojem norčevanje iz besede styling..
LP
torstorm je napisal/-a:Kukec je napisal/-a:meni pa je smešno da izpuhi od dr. izpuh, proizvjajajo neprebavljive zvoke, a glasni pa vseeno niso najbolj... najlepši zvok mi je imela bordo rdeča honda 7.gen.
najlepši avtu na srečanju je zame candy red golf 4, belu a3 z nalepkami od teama, pol pa jima sledita serijska laguna gt in clio rs.. ostalo je pa pomojem norčevanje iz besede styling..
LP
kako norčevanje iz besede styling ali kaj tebi ni jasno ,enemu je eden avto lep drugemu drugi .Kaj ti misliš da kaj je tebi lepo da mora biti tudi drugim vsem ? Je pa bilo veliko lepih avtomobilov tam. Zgleda da si ti eden od tistih debilov ko hočejo svojo voljo vsiliti drugim.Raje zadrži take komentarje za sebe ali pa daj svojo sliko gor da še kdo oceni styling tebe.Svega i svašta najdeš po forumih, tudi taki morajo živeti
S-line- je napisal/-a:torstorm je napisal/-a:Kukec je napisal/-a:meni pa je smešno da izpuhi od dr. izpuh, proizvjajajo neprebavljive zvoke, a glasni pa vseeno niso najbolj... najlepši zvok mi je imela bordo rdeča honda 7.gen.
LP
kako norčevanje iz besede styling ali kaj tebi ni jasno ,enemu je eden avto lep drugemu drugi .Kaj ti misliš da kaj je tebi lepo da mora biti tudi drugim vsem ? Je pa bilo veliko lepih avtomobilov tam. Zgleda da si ti eden od tistih debilov ko hočejo svojo voljo vsiliti drugim.Raje zadrži take komentarje za sebe ali pa daj svojo sliko gor da še kdo oceni styling tebe.Svega i svašta najdeš po forumih, tudi taki morajo živeti
se podpisujem![]()
kukec pokazi nam mal svoj avto? da ti ga mal ocenimo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost