Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne okt 05, 2003 4:10 pm

Sale je napisal/-a:
monster_d je napisal/-a:Em glede tega kar je sale povedal je cist lepo in prav!
sam ce zdaj gremo rihtat neko uradno srecanje pol mo glih decembra ga meli, tak da... neuradno!
aja za prostor pa se je useen treba zmenit!
lp

Sej pravim, da se da nekaj bolj na izi naredit, ampak je vseeno dobro imet vsaj kakšno dovoljenje. Moj namen ni bil forsirat neko popolnoma uradno javno prireditev, ker je to zahtevna zadeva (sploh če gre za avtomobile, ker so potem še hujši pogoji). Hotel sem samo pojasnit vsem, ki so mnenja da se pač z lahkoto zbere 50 avtov in ti noben nič ne more.

Do sedaj še nobeno srečanje avtomobilizem.com ni bilo popolnoma uradno, pa smo se čisto fino imeli.

No cist uradno srecanje je brezveze met sej so s tem stroski in poti takda se zmenmo res bolj na izi.Pa DEJMO se ze zmenit dejmo folk povejte kje bo srecanje :twisted:
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen Ne okt 05, 2003 7:24 pm

Ja valjda, da sem še z vami :lol: (sam na spletu nisem skos). Jaz vidim zadevo takole. Zaenkrat pač "amatersko" začnemo z našimi srečanji, da se dodobra spoznamo, obvestimo ostalo ruljo da neki se dogaja, potem pa na tem gradimo, mogoče vključimo kakšne sponzorje, medijsko podpremo zadevo, itd. Lahko pa tudi ostane na "le osebnem" srečanju in zgoraj omenjene dogodke prepustimo drugim. Pač po želji, povejte vaša mnenja.

Ko se bomo fiksno zmenili, kje se bomo vide(va)l, bom skoču v akcijo in probu zrihtat omenjene prostore (kokr pa je že nekdo zgoraj omenil, pa se vedno kdo najde, ki hoče met kej od tega, a načeloma bi moralo it) Nisem 100% glede tega, a se bom vsekakor potrudil.

btw: med tednom študiram v MB, tako da sem takrat dosegljiv na 041 791893, če me kdo rabi...

LP
Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Po okt 06, 2003 5:27 pm

Zakaj hocejo imeti nekateri neki kao FUULLL uradno ? Se dobimo pade debata in imamo se the best kot smo se imeli zmeraj.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Po okt 06, 2003 5:43 pm

X-Hair je napisal/-a:Zakaj hocejo imeti nekateri neki kao FUULLL uradno ? Se dobimo pade debata in imamo se the best kot smo se imeli zmeraj.

Tocno to! glavno da nekaj dogaja! :lol:
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost