en3rgie je napisal/-a:Evo srecanje uspelo .. si nism mislu da bo tok avtov prislo .. sem bil kr presenecen !
Tudi jest bil presenečen!

scirocco12 je napisal/-a:rokc je napisal/-a:Je kar dobr uspel, samu mal je blu mrzlu...![]()
scirocco12 je pa prvi odšel pa tku vztrajen....:P
Pa tud med prvimi prišel! :P
PIKSNA007 je napisal/-a:Pa sm preživeu moje prvo srečanjeblo je res fajn, velik jih je prišlo, vendar se mi zdi da sem bil edini, ki nisem bil domačin :P drugače je bilo pa lepo spoznt pouhn novga folka
edino mrz je bilo, drugače pa ful dobr kot sem že omenil, komaj že čakam kakšno naslednje srečanje
sam lahko bi naslednjič res malo organizerali malo bolj tako kot je že blind omenu, kakšna pijačka al pa kj podobnga
PS: scirocco12 zakon avto mašfajn se je blo pelat, sam naslednjič me pelš mal daljšo turo, k naju je lih gužva ustavla (hec hec), če boš hotu seveda, bom zelo vesel
scirocco12 je napisal/-a:PIKSNA007 je napisal/-a:Pa sm preživeu moje prvo srečanjeblo je res fajn, velik jih je prišlo, vendar se mi zdi da sem bil edini, ki nisem bil domačin :P drugače je bilo pa lepo spoznt pouhn novga folka
edino mrz je bilo, drugače pa ful dobr kot sem že omenil, komaj že čakam kakšno naslednje srečanje
sam lahko bi naslednjič res malo organizerali malo bolj tako kot je že blind omenu, kakšna pijačka al pa kj podobnga
PS: scirocco12 zakon avto mašfajn se je blo pelat, sam naslednjič me pelš mal daljšo turo, k naju je lih gužva ustavla (hec hec), če boš hotu seveda, bom zelo vesel
Prlet na GTI meet! Tam naju nič ne ustavi!
damjan je napisal/-a:prišel med zadnjimi....ostali samo najbolj vztrajni-.....
fajn je blo spet tonija videt in njegovo saxo raketo....predvsem balzam za ušesa...
mary pa dejan...pa davorin....he he fajn je blo....še posebej pol vožnja...ne mary???GTI power...dejan je bil itak čist not...pa moja tinka tud....
rumena ibiza je napisal/-a:damjan je napisal/-a:prišel med zadnjimi....ostali samo najbolj vztrajni-.....
fajn je blo spet tonija videt in njegovo saxo raketo....predvsem balzam za ušesa...
mary pa dejan...pa davorin....he he fajn je blo....še posebej pol vožnja...ne mary???GTI power...dejan je bil itak čist not...pa moja tinka tud....
no no ni treba vse razkrit, potem bi mogel videti uporabnika roverja ( davorin ), pokakan.press
Ja saxo pa je kot vino, starejši je močnejši je...
piksna a ti si se prpelau iz domžal k nam al kko?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost