Senad je napisal/-a:sline, kaj bos ti skapiral da ce nekaj ni lepo pol ni lepo, pa je vse eno al to stane 20€ al pa 3000€, pa nima veze al je delano 20min al pa 2 mesca.
mi res grete na zivce tisti ko mislite da ce je nekaj drago, pa ce se je dolgo delalo, da pa zdaj je to fuuuuuuuuuuuuuuuuul vredno pa fuuuuuuuuuuuuuuul lepo pa najboljse, pa vsi morjo pisat kak jim je vsec. ce ni lepo pac ni lepo, kaj mi pises growup pa take... ti odrasti, pa razumi da če narodu nekaj ni lepo pač ni lepo, kaj nekaj kontriras skoz pa prepricujes narod v nasprotno kaj trdijo.
pa ni misljeno na bmwja, ampak na kar nekaj avtov na tem showu.
jaz tut ce bi mel dnar, bi mojega audija porihtal v enem mescu, pa ga kazal po showih, ker pa trenutno nimam dnara za tako predelavo, pa se ne rinem na showe pa se na vlko ne kurcim kak je blo treba truda v to vlozit bla bla bla.
najbolse pol da vsak napise kolko cajta je rabo za predelavo pa kolko dnara je vlozo, pa naj pol sodniki skalkulirajo keri je najvec porabo, pa je tisti zmagovalec pol.
BlackWind je napisal/-a:S-line- je napisal/-a:sam problem je da pri nas tega ne gledajo,in pol nastane en problem! vsi delajo avte po pravilniku.
sem se hotel vzdrzati komentarjev in samo brati pa vendar....
vsak avtoshow poslusam od sodnika da 16col za starega twinga ni nic da ima njegov kolega 17 itd itd...zmer ga prasam ce se vozi...ce se kdaj vozijo 4je ce drgne itd...ampak pomislte kako bi zgledal twingo v podnu brez bodykita pa 17 col...traktor kaj pa drugega, pa se ne vozen...ampak bi tam vse tocke pobral...ze za 16tke je blo treba ene dve predelavi narest...ampak to nima veze...
pa daj odbijace pa daj pragove...pa zakaj....avto imam za vsakodnevnih 100km in ce se kaj zgodi grem po drug odbijac lahko na odpad ali v trgovino...in se avto kot tak mi je vsec kakrsen jetorej po mojem okusu in ne po str okusu...in je na avtu skoraj vse funkcionalno razen dolocenih malenkostnih styling dodatkov...ampak pustmo to, to je ze druga zgodba...
strinajm se da premal gledajo avto kot celota...
je pa res da mora biti vsak trud cenjen...sto ljudi sto cudi...
ce gledamo bmw-ja bi mu mogoce vsaj volan v barvi armature pasal...ampak mogoce dec to namerava se narest...kot vecina ljudi predelujemo avto dlje casa ne cez noc...tudi moj volan ne pase vec v avto...bo enkrat lepsi...ampak za letos je to to
pa še boš poslušal da to ni maximum 16" tak da se sprijaznn al pa nehaj hodit na showe, če se tok obremenjuješ da ne dobiš za felge več točk
lp
[/quote]Lossy je napisal/-a:pa še boš poslušal da to ni maximum 16" tak da se sprijaznn al pa nehaj hodit na showe, če se tok obremenjuješ da ne dobiš za felge več točk
lp
ElGato je napisal/-a:Lossy je napisal/-a:pa še boš poslušal da to ni maximum 16" tak da se sprijaznn al pa nehaj hodit na showe, če se tok obremenjuješ da ne dobiš za felge več točk
lp
Pa dobro no, kaki odnos te maš ti?
Izpostavil je samo problem, ki ga imamo vsi tisti, ki imamo "clean" look pri STR ocenjevanju.
Jaz na mojem Polo-tu mam gor npr. 13"-ke, ker na avto ne paše nič drugega, glede na still predelave, ki jo imam. Pa ne zgubljam pik samo zaradi feln, ampak tudi zaradi bremz, ker kake bremze te čem dat gor, glede na to, da mam 13 col???
Lossy je napisal/-a:pa še boš poslušal da to ni maximum 16" tak da se sprijaznn al pa nehaj hodit na showe, če se tok obremenjuješ da ne dobiš za felge več točk
lp
croma_man je napisal/-a:ti sam feltne zamenji na twingotu ker se grem stavit da bo avto zgledal 100x bolš, pa mislim da ni enga da se nebi strinjal z mano...tud colaža je 16 odlična, sam feltne pa bolj zgrešene nebi mogu dat gor.
BlackWind je napisal/-a:Lossy je napisal/-a:pa še boš poslušal da to ni maximum 16" tak da se sprijaznn al pa nehaj hodit na showe, če se tok obremenjuješ da ne dobiš za felge več točk
lp
pa mi je vseeno ce mi en papak tezi za 17 col...ce vem da avtu ne pasejo je to to...
pa me tut boli za tisto 1.tocko...ampak neumn se mi zdi da gledajo da more bit cim vecja feltna...probej kravi dat sedlo gor pa bos vidu kako bi zgledal brez bodykita 17 col na twingu...
Lossy je napisal/-a:BlackWind je napisal/-a:Lossy je napisal/-a:pa še boš poslušal da to ni maximum 16" tak da se sprijaznn al pa nehaj hodit na showe, če se tok obremenjuješ da ne dobiš za felge več točk
lp
pa mi je vseeno ce mi en papak tezi za 17 col...ce vem da avtu ne pasejo je to to...
pa me tut boli za tisto 1.tocko...ampak neumn se mi zdi da gledajo da more bit cim vecja feltna...probej kravi dat sedlo gor pa bos vidu kako bi zgledal brez bodykita 17 col na twingu...
sam ne ti zdaj da se ti ni za točke!!!
ti pa tvoja punca se tk grebeta za use točke da joj! sta edina ki se res za use točke bunita če ne dobi vajn twingo max točk. tak da kr nehi z tem!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov