Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
valle-leon
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a valle-leon To jun 30, 2009 2:29 pm

V kočevju je tudi deževalo.No jaz sem imel moker avto , za vas pa nevem. :lol:

Uporabniški avatar
lily_C3
Nov uporabnik

Napisal/-a lily_C3 To jun 30, 2009 8:34 pm

Za vse uporabnike facebooka je ustvarjena nova facebook stran: "AVTOMOTO SHOW SLOVENIJA". Tam je zelo veliko fotografij iz Avtoshowa Kočevej 2009!

Beri sledeče sporočilo:
-------------------------------------------------------------------------------------
Lep pozdrav!

Hvala vsem, ki ste obiskali Avtomoto Show Kočevje 2009.
Hvala vsem razstavljalcem, tekmovalcem in sponzorjem.
Fotografije iz Avtomoto Showa Kočevje 2009 si lahko ogledate na novi facebook strani: "AVTOMOTO SHOW SLOVENIJA".
----------------------------------------------------------------------------------
Vabljeni vsi ljubitelji avtomobilizma ter avtoshowov po Sloveniji, da se pridružite novi spletni strani na facebooku "AVTOMOTO SHOW SLOVENIJA".

Na strani bodo objavljene foto reportaže iz Avtomoto Showov po Sloveniji ter napovedniki prihajajočih se showov. Z vašo pomočjo bomo stran naredili pestro in zanimivo!

Trenutno so objavljene fotografije iz Avtomoto Showa Kočevje 2009, ki se je odvijal 27.junija pri AMZS Kočevje.

V nadaljevanju sledi foto reportaža iz minulih dveh Avtoshowov, ki sta se odvijala v Ajdovščini in Krškem!

Vabljeni vsi, da se pridružite stran "AVTOMOTO SHOW SLOVENIJA", ter objavljate fotografije, novice, napovednike,....

Se vidimo 22.08.09 na Avtoshowu v Mariboru!

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Za sve tiste, ki se razburjate glede ocanjevanja in pokalov naj povem le to važno je sodelovati in ne zmagati. Jaz zaradi slovenske foušarije tudi sodelovati nisem morala, ker so mi udrli v avto!

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo To jun 30, 2009 9:36 pm

super :!:

sem slišal, čimprej zrihtaj 8)

jurč
Nov uporabnik

Napisal/-a jurč Sr jul 01, 2009 12:53 pm

jaz bi proso če ima mogoče kdo kaj slik od stunt showa če jih lahko nalepi

Uporabniški avatar
lily_C3
Nov uporabnik

Napisal/-a lily_C3 Sr jul 01, 2009 3:54 pm

POLLO: dodelava je že v polnem teku, tko da upam, da se vidmo avgusta v Mariboru, če ne že kej prej....
lep pozdrav!!!!

Lossy
Nov uporabnik

Napisal/-a Lossy Sr jul 01, 2009 6:24 pm

ooo super. prav vesel sm da se nekdo potrudi in poslika avte ter lepo objavi slike.

pohvalno!
državni prvak: amater extreme 2009

32 styling awords in 2009

Uporabniški avatar
lily_C3
Nov uporabnik

Napisal/-a lily_C3 Sr jul 01, 2009 9:29 pm

Od stant upa bodo videoposnetki objavljeni na youtube. Mogoče tudi še slike pridejo na facebook. Je pa v pripravi dvd video celotnega avtoshowa kočevje. (carwash, striptiz, karma, stant up,...).

P.S: Ne da se mi ponovno regestirat zato pišem v Lily-nem imenu.

Lep pozdrav Yoco

jurč
Nov uporabnik

Napisal/-a jurč Ne jul 05, 2009 11:18 pm

Stant up????, če misliš na akrobatsko vožnjo z motorji pol se reše samo STUNT(brez zamere)
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost