bam88 je napisal/-a:to za firmo vem da mors met registrirano.. samo kaj pa tehnicni?
dgreso je napisal/-a:js sem govoril z bratrancem, ki je policist in je rekel da more avto ustrezat slo prdepisom neglede na to v keri državi je registriran. torej usa predpisi v slo naj nebi veljali. če sem ga prav razumel.
abajc3 je napisal/-a:ga nimajo. vsako leto plačaš za podalšat registracijo in to je to. folk sam skrbi za to da so avti izpravni
bam88 je napisal/-a:dgreso tvoj bratranc nima pojmapotem ce bi se tujc hotu vozit z enmu starmu ameriskmu avtam k ma recimo namesto rumenega zmigavca rdece jih bo mogu spremenit da bo lahko po slovenij vozil?
ne bo slo to tko..
dgreso je napisal/-a:ampak glede na to da je policaj ima svoje poglede na vozila, ki se vozijo po KOROŠKIH (SLO) cestah in jih obravnava kot se njemu zdi prav. je pa treba tu pregledat uradni list republike slovenije o homologaciji vozil. ima pojm gor ali dol, on se odloči ali ti vzame tablico ali ne
LP
dgreso je napisal/-a:... ima več pojma o tem kakšna vozila so primerna in niso primerna za na cesto pri nas, kot pa ti in jaz. nenazadnje se je izobraževal za toima pojm gor ali dol, on se odloči ali ti vzame tablico ali ne
LP
GOOS je napisal/-a:jaz imam za sabo ze sigurno 30 srecanj s policisti... vec al manj jih na koncu koncev zanima stroj sam... in si ga ogledujejo...
Imas tudi cvetke ki se vpiknejo v papirologijo... in potemtakem jo tudi izročim...naj lista po spedicijskih , carinskih papirjih.. prebira title itd... če le ve kaj to pomeni...
Predam mu tudi vse certifikate o podjetju ki je registrirana v USA...
In na koncu je to to...
zakaj bi težili npr. če so plačani vsi davki - nimajo osnove...
Zakaj bi težili če je avto tehnično ispraven (luči, gume, zavore...)
zakaj bi težili če sem jaz morda le v tranzitu tukaj![]()
Skratka - potemtakem bi morali vse tujce ala "šwabe" ki hodijo našim sosedom na morje s predelanimi avti vse ven postavit.. ker kao ne ustreza slovenski homologaciji...
v končni fazi.. kaj sploh ustreza slo homologaciji????.. Bullshit!!!...
Predobro vem kak se upravljajo homologacijski postopki in na kak nacin...
Skratka... tukaj se bo v sloveniji moralo še pošteno kaj spremenit če bomo želeli parirat drugim EU drzavam...
Naj si vzamejo vzgled po Nemcih, Britancih...
LP
p
bam88 je napisal/-a:
si bil dol pri sosedu v Predosljah?
cruiser1 je napisal/-a:bam88 je napisal/-a:
si bil dol pri sosedu v Predosljah?
Kaj si tam doma? Ja, avto je potreboval nove tekočine v motorju in menjalniku
Doc_ je napisal/-a:Pozdravljeni!
Mene pa zanima kje vi servisirate vaše stroje in kje dobite rezervne dele??
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov