Wollf je napisal/-a:pojnt je v tem da tekmovalec kateri tekmuje v stylingu pričakuje za 15€ vsaj dobrega sodnika,show na nekem nivoju,itd. Ne rečem da če avto ni za neko pametno uverstitev da ne dobiš nix.Je pa dejstvo da vstopnina višja kot drugod da vsak pričakuje nekaj več.Ne pa samo pokale za najvišja mesta,pa dobro če že je tak bi zadostovalo kakšno priznanje za slabše uverščene tekmovalce.Drugače pa nisem tekmoval v nobeni od kategorij,sem bil samo obiskovalec showa in sopotnik kolega kateri je tekmoval samo v akustiki.Sem pa videl da so se na showu dogajale nepravilnosti in druga kot kritik nemorem izreči.Gre se zlasti za tekmovalce kateri so morali parkirati avtomobile na drug parkirni prostor kateri ni bil ozvočen in nič,tako da tekmovalec če ni stal na prvem parkirišču pri akustiki ni mogel vedeti sploh kaj se je dejansko dogajalo in kako se je program odvijal.
Noben te ni sili da plačaš 15€, če ti je preveč parkiraj zunaj in se not na prizorišče pridi družit, pa za ta denar kakih 7 Bavarij stolci.
Jamesbond je napisal/-a:Ma kaj se sedaj vsi bunite a ne veste da je to ko roka roko umije. To je naš nacionalni šport in se tudi na tuningah dogaja
Poglejte si raje šove po tujini
bogat program čez cel dan včasih tudi dva
veliko kategorij in nagrad in ne samo tri kot se jih pri nas pozna
lepe bejbe ne pa neke šolarke
sodniki ki se spoznajo na predelave ne pa medsebojni frendi in znanci
dobra muzka pa še bi lahko našteval
TI pa ne primerjaj showov v Sloveniji s showi v tujini. Tam je budget za tak dogodek x10, tak da ne mores pricakovat superduper ozvocenja pa super pickic pa super glasbenih gostov. Ta show je zjebalo se vreme, se je kar konkretno vsipalo, in vsaj jaz ne vidim pointa nekih iger in nekega programa v dezju, niti carwasha niti metanja glav motorja v daljino.
Jamesbond je napisal/-a:Nič se ni slikalo , ker so tekmovalci dali ves keš za vstopnino, pa jim je zmanjkalo da bi si film za fotoaparat kupli, gledalci pa smo raje kar wash slikali

Pa še replika na tole: Jebeš takega tekmovalca ki pride s 15€ na show! Takemu se vidi da je nakrampal zadnji dnar da pride po pokal, za druzenje, kako rundico pa noce niti slisat. Sedi v avtu cel show, se dolgocasi, pol pa po forumu kurca kak je show bil mimo.
Se najdes kje ?