L.p. David
_furby_ je napisal/-a:ja ja...se bomo zmenli.![]()
ceprau ti david si mi zelo znan z tole zgodbo o audiju izpred nekaj let. a je bil mogoce rdece barve?
acid je napisal/-a: še ko si v davnih časih v rumenkotu pišeta zadi prevažal![]()
Stara sablja moraš prit, da si spet sežema v roko od Ptuja.
X-Hair je napisal/-a:acid je napisal/-a: še ko si v davnih časih v rumenkotu pišeta zadi prevažal![]()
Stara sablja moraš prit, da si spet sežema v roko od Ptuja.
![]()
![]()
Še sedaj bi ga dal not, sam jebemu, sm pa že mal prestar, ker tist naš hotel je pa tudi preblizu. Bolj star bolj nor
Kakšni bojo šele otroc. Nobene resnosti. Jah nič, bomo probal kaj uredit da pridem. Me je kar začelo mikat. Pomoje te ne bom spoznal, ko si bil še pokovc z jugotom.
Sploh ne veš kaj si prodal
_furby_ je napisal/-a:ne ne...se ne spomnem. sem se malo premlad, da bi zural ko so ble osare aktualne
mire je napisal/-a:Je mel ja![]()
Da ne cakas odgovora
Mdriver je napisal/-a:mire je napisal/-a:Je mel ja![]()
Da ne cakas odgovora
Aha pol pa vem kdo je....jaz osebno zelo dobro.....samo on mene pozna sam na videzno mislim da njegova sestra (Mateja) če se ne motim me bolje pozna.......
MaLiNoVc je napisal/-a:Če bom dobil prosto v službi vas pridem pogledatiOb kulkih pa je zbor ? Nisem nikjer zasledil oz lahko da sem spregledal
King1 je napisal/-a:Sej nočem bit tečen
_furby_ je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Sej nočem bit tečen
samo si ves![]()
ne sej malo reda moras naredit![]()
jaz in Rey prideva (vsak z svojo mrcino). samo on vrjetno dela do 13ih, tko da ce bo ura tipo okoli 14ih - 15ih bo super
PIKSNA007 je napisal/-a:4. Jstvalda
Ne morm mankat na domžalskem meetu
Uuuuuuuuuuuuuuuuuuu pa morm se pohvalt moja 1000 objava na forumuheh zj sm poznavalec foruma :P
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost