Kafiii je napisal/-a:1.4 T-jet 150 konjičev. Gre kar vredu ja če bi biu sam bi šlo še bolšzdj sicer ne vem če bi stisnu uno SPORT tipko ( tipka sport doda še mislm da 30 Nm dodatnega navora) če bi šou še kej bolš .. bo treba probat naslednič
. Bi pa se priporoču za kšno vožnjo tut v tvojem audiju( kot sovoznik seveda).
mire je napisal/-a:Bli smo jst, mdriver, fruby ter njegova punca,kafii z prijateljem,ter rey
Bo mdriver, dal kaksno sliko.
Ter neki za mdrivera
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4519832&show=1![]()
grahovc je napisal/-a:Dolgcas vam zagotovó ni bločloveku kar žal rata da ga ni blo tam:)
Kafiii je napisal/-a:Poraba čist odvisno striktno mestne vožnje pride do nekje 9.6 medtem ko na ac 110-120 se pride na nekje 7 litrov pri 130 pa ne vem tocno bom poveduRavno pred 14 dnevi sem šel v Celovec in nazaj pa je bilo 7 pa še neki ne vem točno, ampak sm pazil na porabo ampak vseeno po omejitvah in brez delanja guzve
![]()
![]()
Kafiii je napisal/-a:Kje je prvi stacionarni radar ko gres iz obale proti Lj ? Ker enkrat sm že fasu 187 so mi namerl k sm sou iz obale domov, je kaj kmalui po tistem ko sva midva prtiskala??![]()
![]()
![]()
Patrik_A3 je napisal/-a:zaj pa res ne vem, al ste šraufali ali se družli, ker vidim da ste vsi meli haubo odprto![]()
![]()
Mdriver je napisal/-a:
Kaj si mislu mi pokazat...ker na avto.net ni več na voljo slika ????
most wanted je napisal/-a:Mdriver je napisal/-a:
biu je oglas tvojega bivsega bmw-ja s ceno 1550€ zdej pa je ze zbrisan oglas.lp
Kafiii je napisal/-a:Možno je da bom v soboto spet na obali. Kolegica dela dol in je rekla d nej se kej oglasim. Je kdo od forumašev za kakšno pijačo v kolikor prlezm dol ?
Mdriver je napisal/-a:most wanted je napisal/-a:Mdriver je napisal/-a:
biu je oglas tvojega bivsega bmw-ja s ceno 1550€ zdej pa je ze zbrisan oglas.lp
Mdriver je napisal/-a:Še ena slikca mi je ostala pa še eno bom dal gor sebe ker me ni nikjer
mire je napisal/-a:A ni bil 320 ?
Kafiii ti se sam oglas,ce bos dol
nevermind je napisal/-a:Mdriver je napisal/-a:Še ena slikca mi je ostala pa še eno bom dal gor sebe ker me ni nikjer
Cela mrcina Mdriver![]()
nevermind je napisal/-a:Mdriver je napisal/-a:Še ena slikca mi je ostala pa še eno bom dal gor sebe ker me ni nikjer
Cela mrcina Mdriver![]()
_furby_ je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:Mdriver je napisal/-a:Še ena slikca mi je ostala pa še eno bom dal gor sebe ker me ni nikjer
Cela mrcina Mdriver![]()
Ko je priletu na srecanje smo se vsi poskrili za avte
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost