DaDek je napisal/-a:wow. lepa gesta, respekt! Uživajte, pa po pameti, da nebo hangover varjante z medvedom na WCju drugo jutro.
Haha dobra

DaDek je napisal/-a:wow. lepa gesta, respekt! Uživajte, pa po pameti, da nebo hangover varjante z medvedom na WCju drugo jutro.
Mdriver je napisal/-a:Ajde folk kaj se čaka "novo leto" več kot nas bo bolje bo......
_furby_ je napisal/-a:Mdriver je napisal/-a:Ajde folk kaj se čaka "novo leto" več kot nas bo bolje bo......
sem prau cu pravit, da pride Piciga z tabo?
mihaing je napisal/-a:@Mdriver,
saj so še trije tedni do partya. Itak se morajo prijaviti še specialci (speedfreak, king1, patrika3 in ostali štajerci,....)
Poleg vsega se prijavljajo tudi kolegi iz bmw foruma, tako da računam nekje okoli 50 folka. U kera piz.arija bo tole![]()
![]()
Mdriver je napisal/-a: ne ... ne zaenkrat ne ....bi pa ga lahko povabil saj on je strgan (rallyst motocrosist) pa en kos mehanika pa vulkanizerja mogoče bi povedal tudi kaj pametnega na srečanju/žurki....sam edina stvar ,ki bi ga zmedla so ženske ....ker nobena ne utegne zbežati![]()
Ja sej vidva če se ne motim se poznata ?
_furby_ je napisal/-a:Mdriver je napisal/-a: ne ... ne zaenkrat ne ....bi pa ga lahko povabil saj on je strgan (rallyst motocrosist) pa en kos mehanika pa vulkanizerja mogoče bi povedal tudi kaj pametnega na srečanju/žurki....sam edina stvar ,ki bi ga zmedla so ženske ....ker nobena ne utegne zbežati![]()
Ja sej vidva če se ne motim se poznata ?
tocno tko kot si napisal. smo vozli motokros nekoc skupaj, ampak ga nisem videl ze lep cas.
mihaing je napisal/-a:...
@lisko, klinc pa gozdne poti. Gas v spalnico in takoj nazaj na žurko. Kaj mi boš taval z žensko po hosti. Vsaj mislim da si mislil v tem smislu
lisko je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:...
@lisko, klinc pa gozdne poti. Gas v spalnico in takoj nazaj na žurko. Kaj mi boš taval z žensko po hosti. Vsaj mislim da si mislil v tem smislu
Ona je ponavad moja sovoznica ja. Sej veš....Jeepa (če boma prišla z njim) bo potrebno po doooollllggggiii asfaltni poti mal premigat.![]()
Lahk se tud kdo drug javi za sopotnika
mihaing je napisal/-a:Tisti ki se je prijavil in ne pride ga nabutam k prasca. Tudi za tebe Mdriver ko si hrust od človeka imam orožje proti tebi. Te bom povozu z mojo sedmico![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov