mihaing je napisal/-a:Imam v soboto geometra za hišo tak da me na žalost ne bo.[b] Sicer me pa itak noben ne obrajta[/b]![]()
![]()
mihaing je napisal/-a:Imam v soboto geometra za hišo tak da me na žalost ne bo. Sicer me pa itak noben ne obrajta![]()
![]()
mihaing je napisal/-a:Veš kaki smo slovenci. Sosedje se bodo tolkli za 1cm zemlje tako se bo pretep nadaljeval še na nedeljo![]()
![]()
![]()
Kegl: jeb.. se :mrgreen:![]()
![]()
mihaing je napisal/-a:Veš kaki smo slovenci. Sosedje se bodo tolkli za 1cm zemlje tako se bo pretep nadaljeval še na nedeljo![]()
![]()
![]()
peroRS je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:Veš kaki smo slovenci. Sosedje se bodo tolkli za 1cm zemlje tako se bo pretep nadaljeval še na nedeljo![]()
![]()
![]()
Točno tako. Vmes boš imel pa ti dovolj časa, da uletiš gor. V pretepu pa lahko sodeluješ naslednji dan
B|ind je napisal/-a:King, jaz pa trgatev![]()
Tako je to v Podgurskih koncih.. trgatev je svetinja
BoneS je napisal/-a:Tale udelezba je pa preklet svohotna. Pa spt nam vidu bavarca, kak trga asfalt (no al pa gume)
Patrik_A3 je napisal/-a:BoneS je napisal/-a:Tale udelezba je pa preklet svohotna. Pa spt nam vidu bavarca, kak trga asfalt (no al pa gume)
ded ne skrbi, lahko moj stroj občuduješ
BoneS je napisal/-a:Tale udelezba je pa preklet svohotna. Pa spt nam vidu bavarca, kak trga asfalt (no al pa gume)
King1 je napisal/-a:B|ind je napisal/-a:King, jaz pa trgatev![]()
Tako je to v Podgurskih koncih.. trgatev je svetinja
Važi važi. Pa drugič.![]()
lp
p.s. si zrihtu tisto zadnjič?
Mgajvr je napisal/-a:me je kolega prosil, da v njegovem imenu potrdim udeležbo na meetu. tko da pride Bađo z kolegom (pa s ćrno Ibizo TDI)![]()
ma fant probleme z netom, pa je mene pooblastil
BoneS je napisal/-a:js pa bruder pocakava v preboldu pr mercatorju (big parking takoj za cerkvijo na desni).
Mgajvr je napisal/-a:King1 mene žal ne bo. imamo s Škoda-teamom srečanje, pa grem tja z družino za cel vikend. če bo vse posreči seveda. (danes zjutraj smo imeli smrt v družini, tko da verjetno vse skup odpade)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov