BMW 850i je napisal/-a:Je pa zanimivo, če se kdaj dobimo. Kdaj pač lahko prideš prideš, če ne pa drugič čisto brez obveznosti. Je pa lepo, če je kje kakšno srečanje, da se nas lahko več avtov skupaj pelje.
Za mesto kje se dobiti: mogoče moje mnenje npr. ob nedeljah okrog 14.00 ure kraj pa enkrat npr. Ljutomer, drugič Malibu, MS, Radenci ipd.To pa bi si napisali na forumu ali kako drugače. Zato bi dobro bilo se enkrat dobiti.
To se mi pa dopade. Razmišljaš več kot odlično. Tudi jaz nočem imeti kakih večjih obveznosti do kluba.....kako nedeljo kaki "čaj", enkrat tu, drugič tam....samo da bo skupinska vožnja....to se mi dopade.
Mogoče pa bi obveza bila skupna udeležba kakih srečanj širom po sloveniji in kot že rečeno tu pa tam, ko bo nas večina imela čas kaki cruise okoli, in kako skupno nedeljsko srečanje (ko bo VEČINA za) ker če bi bli 3 ali pa 4 bi blo malo nesmotrno.
Nekako če bi nas bilo vsaj kakih 10, bi blo več kot dovolj, vsaj po moje.
Msag:
tudi jaz vem da so na štajerskem klubi, samo štajerska je vse do Celja, mi pa smo več ali manje in POMURJA, tako da mi je nesmiselno biti v kakem Mariborskem klubu, ki je 80km proč.
Mi smo iz ka pa vem...Ljutomer, Radenci,G. Radgona, Murska Sobota....in okolica - Pomurje z eno besedo.